Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhdhdsdkjkdj

jak przekonać GO do trójkąta?!

Polecane posty

Gość jhdhdsdkjkdj

Mam problem, otóż chciałabym trójkat - gł. z facetem, ale z kobietą też może być, ba nawet chciałabym seksu z jakąś parą(taka mała orgia;p). Chodzi o spełnienie fantazji, dużo o tym myślę i kręci mnie to cholernie, ale problem tkwi w moim facecie, który na tą propozycję nie chce się zgodzić:| Jakieś rady jak podejść do tej sprawy?

Gość alem zła
ło kurwa :D

Gość husssssssssssssssky
A jesli powie ze nie ma zamiaru patrzec na to,jak posuwa cie inny facet,to go rzucisz ? ;>

Gość jhdhdsdkjkdj
już to powiedział. I nie chce z inną kobietą. Powiedział że w ostateczności może na to patrzeć, jak ja tak bardzo chce. On chce tylko i wyłącznie mnie.

Gość husssssssssssssssky
to powinnas sie cieszyc kretynko ze masz takiego faceta!! no, chyba ze traktujesz go tylko jak faceta do seksu,do pojscia na zakupy i wspolnego pomieszaknia razem jesli to milosc,to bedziesz kiedys tego zalowac,jesli sie zgodzisz......

Gość jhdhdsdkjkdj
ojjj nie Kretynko! Z jednej strony cieszę się, że go do tego nie ciągnie, ale z drugiej boję się, że kiedyś go "pociągnie". Chodzi o to że dla mnie to fantazja- nie muszę jej spełnić, ona minie. Ale jeśli jest to chciałam ją "wykorzystać". Tj. mój facet był dla mnie pierwszy i ja dla niego. i tu tkwi problem- nie chce żeby za 3-4 lata powiedział mi że żałuje że nie mógł spróbować jak to jest z inna. Wiem, że tak być nie musi, ale obawiam się tego.

Gość Damski Krawiec
Na początek - jakieś karnawałowe przyjątko, dużo szampana i chętna koleżanka, która ma zostać na noc - zacznij z nią pieszczoty i lizanko a twój niech cię przygląda - może się zbierze na śmiałość? A później - dwie pary. Dwóch facetów i ty to ostry trójkąt! ostrożnie!

Gość nic na sile bo to nie jest
tak,ze jak sie czegos nie sprobuje to sie bedzie zalowac. Czasem sie zaluje, ze sie spróbowało, moze zostac niesmak. Czy facet jest nudny na tyle, ze musisz szukac az takich bodzcow? Mnie np trojkaty odrzucaja i wiem, ze nigdy nie bede ich chciala, bo w zwiazku najbardziej mnie kreci intymnosc.

Gość onaa_a
Jestem w podobnej sytuacji jak Ty. Napisz na gg to pogadamy 11425874.

Gość kotniedobry
panie kochane...a czy nie lepiej poszukać 2 chętnych i nic nie mówic mężowi? jestem z wielkopolski i jestem w podobnej sutuacji... noa nie chce nikogo więcej w wyrku...a ja chętnie spróbuje:) podać GG?

Gość jhdhdsdkjkdj
oj nie zdrada w ogóle nie wchodzi w rachubę. tym akurat się brzydzę. cóż odpuszczę sobie i znajdę inna fantazję ;) mam jedynie nadzieje że za kilka lat nie usłyszę, że żałuje że się nie zgodził.