Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olusia10630503

Ciaża Pomocy

Polecane posty

Gość andziaaaa
Asiaaaa - wykrywa 6 dni od zagnieżdżenia (a to ponad tydzień po zapłodnieniu). Nic nie wykryje ciąży przed zagnieżdżeniem. Ja robiłam 4 dni przed okresem, bo dziwnie się czułam i wyszły 2 krechy, z czego ta druga bladzieńkaaaaa Teraz jestem w 8 tyg.

Gość andziaaaa
olusia a Ty nie odpowiedziałaś na moje pytanie. Skoro boisz się ciąży, to dlaczego bzykasz się bez gumek?

Gość plyn ejakulacyjny
nie zawiera plemnikow, bzdury piszecie, nie tak latwo zajsc w ciaze:O

Gość plyn ejakulacyjny
stosunek przerywany to jak najbardziej metoda antykoncepcyjna jesli wyciagnie sie penisa odpowiednio wczesnie i dokonczy inaczej, np. recznie

Gość olusia10630503
jakos tam wyszło z tym wspołzyciem .. nieplanowałam go

Gość andziaaaa
płynie ejakulacyjny - mój sąsiad wierzy, ze stosunek przerywany to jedna z metod antykoncepcji! Tak się zabezpieczając spłodził już 4 dzieci. Z czego tylko pierwsze planowane.

Gość andziaaaa
olusia - ale pisałaś, ze nie raz tak robiłaś. Faceci mają awersje do gumek i mocną wiarę w stosunek przerywany! Tyle, że należy pamiętać o jednym - to Ty zostaniesz z brzuchem, a facet zawsze może się ulotnić.

Nikt ci nie zabroni pójść do apteki i kupić test, ale najlepiej jest go zrobić w pierwszym dniu spodziewanej miesiączki. Można też zrobić jakieś 6/7 dni po stosunku, są takie testy, które wykrywają już 6 dniową ciąże choć to głupio brzmi:P No i nie ma takiego testu który by już następnego dnia po stosunku pomógł ci jasno określić czy jesteś w ciąży czy też nie. I na przyszłość... zabezpieczajcie się jeśli nie jesteście gotowi na dziecko. Pozdrawiam.