Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akwamarynka25

Jak znalesc cel i sens w zyciu?

Polecane posty

Gość akwamarynka25

Gość groszek smutny groszek
no wlasnie jak??????????

Gość te fal en
Ci co na sile probuje znalezc sens zycia i zyc swiadomie borykaja sie zazwyczaj z depresja. Najlepiej sie zyje takim nieswiadomym ludkom...

Gość sonia...
Ja mam doła ogólnie jestem ładna mam 26 lat , ale nie mam zadnej kolezanki ,nie mam pracy i zaczełam myslec ze jak znikne z tego swiata to nic sie nie stanie rodzina troche poplacze i tyle...po co zyc ......?ja zaczynam nie widziec sensu............................................................................................................................0

Gość delmonico
Szukać sensu w małych rzeczach.. Mniej oczekiwać.. Cieszyć się z drobiazgów.. Starać się dostrzegać piękno.. Uśmiechać się do ludzi.. Wtedy samo życie robi się piękne, sprawia radość i to jest właśnie jego sens.

Gość akwamarynka25
Mi najbardziej spedza sen z powiek to ze niemoge znalesc mieszkania do wynajecia.Mieszkam w malym miescie, gdzie znalesc cos jest bardzo trudno.Muszse obecne mieszkanie opuscic do konca lutego.I boje sie ze nic nieznajde.A niemam nikogo kto moglby mi pomoc.

Gość kobietkkka25
ja mam tak samo akwamarynka, mieszkam w małym miescie, nie mam pracy i nie wiem jak sie zabrac do szukania w miescie gdzie nie ma ogłoszen, choc wiem co chciałbym robic, kiedy mam chodzic po zakładach i pytac sie o prace mam blokade jakąs, wszystko jest beznadziejne

Gość kobietkkka25
sonia a gdzie ty mieszkasz?

Gość kobietkkka25
sonia a gdzie ty mieszkasz?

Gość akwamarynka25
Ja mam o wiele trudniejsza sytuacje bo jestem w ciazy i za 2.5 miesiaca rodze.Dla malej jeszcze nic niemam.KOmpletnie nic. A jestem zdana tylko na siebie.Boje sie co znami bedzie jak neznajde mieszkania.

Gość dsh
i masz sens życia...DZIECKO, najpiękniejsze co może kobieta, dlatego żyje...by być matką...dar życia...cel-wychować dobrego człowieka, tak ogólnie.

Gość tresska
i masz sens życia...DZIECKO, najpiękniejsze co może kobieta, dlatego żyje...by być matką...dar życia...cel-wychować dobrego człowieka, tak ogólnie. Jesli dziecko staje sie sensem zycia kobiety, to znaczy, ze poniosla totalna porazke:O

Gość 26 lat to najgorszy wiek
dla kobiety, a zwłaszcza samotnej:O wtedy dopadają nas pierwsze myśli o przegranej mlodości i zastanawiamy się co będzie dalej :O

Gość just a dream
tresska: Jesli dziecko staje sie sensem zycia kobiety, to znaczy, ze poniosla totalna porazke Lecz jeśli jest takim totalnym egoistycznym pustakiem że potrafi myślec wyłącznie o sobie to to jest również porażka.

Gość dsh
e tam, 26 lat to świetny wiek, młodym się jest ...dopóki się takim czuje...to kwestia ducha...a 26 lat to znakomity wiek, rozkwit kobiecości, inteligencji, szczyt możliwości ...

Gość dsh
dziecko determinuje kobietę do innych działań, bo ma motywację..czasem właśnie samotne matki robią karierę, bo mają silną osobowość i są lepiej zorganizowane...wszystko na ich głowie...ale bywa też inaczej...

Gość tresska
Lecz jeśli jest takim totalnym egoistycznym pustakiem że potrafi myślec wyłącznie o sobie to to jest również porażka. Jesli ktos twierdzi, ze pustakiem jest osoba, dla ktorej dziecko nie jest sensem zycia, to jest ograniczonym umyslowo tepakiem.

Gość dododo
jeśli w wieku 26 lat rzeczywiście nie bardzo widzisz się w życiu, dziecko może nadać mu sensu. Nie wierz tym, którzy to krytykują. Bo \"dziecko\" to \"coś\" tak \"wielowątkowego\", że zmienia spojrzenie na cały świat. A tak w ogóle to jesteś jeszcze bardzo młoda i wszystko możesz zacząt od początku. A tak w szczególe to w wielu wypowiedziach śmierdzi podpuchą...

Gość akwamarynka25
Mnie najgorzej martwi to ze niemoge znalesc mieszkania.Szukam juz dluzszy czas i nic.I to mnie martwi.Bo jesli go nieznajde do polowy lutego o .Nawt niecche myslec co bedzie.MOST

Gość just a dream
tresska:takiego stwierdzenia w mojej wypowiedzi nie było. Czyżby "uderz w stół a nożyce się odezwą"? :P