Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MALIMALI

CZY 18 LAT MAŁŻEŃSTWA TO TAK DUŻO??

Polecane posty

Witaj Mali :D 🌼 U mnie spokój :D dzieci zdrowe jak zawsze :D mąż przyjeżdża w sobotę :( więc nie za dużo się nim nacieszę :( praktycznie wieczór sobotni i tylko niedziela :( kurcze szkoda . Ogólnie spokój ,choć śniegu coraz więcej jak na złość:D Gdzie te nasze przebiśniegi i krokusy :D Ta rolada drożdżowa była z jabłkami pokrojonymi w kosteczkę ,oprószona cynamonem :) bardzo smaczna :) szkoda ,że przepis na ciasto nie ten ,ale po swojemu zrobiłam i bardzo pyszna wyszła.:) Poszukam linku do tego przepisu to ci podam ,mniej więcej będziesz widziała jak to wygląda :D myślę że smaczne by też było z dżemem z dzikiej róży . Miłego dzionka życzę zapracowana kobieto 🌼

Gość MALIMALI
HAHA AHA NAS TEŻ ZASYPAŁO NO I GDZIE TA WIOSNA UUUUUUUU JA CHCE WIOSNĘ .JAK TAM PRZYGOTOWANIA DO TŁUSTEGO CZWARTKU? MARMELADA KUPIONA.ZAWSZE SMAŻYŁAM SWOJE ,ALE TYM RAZEM PRACUJĘ OD 7 DO 17 I NIE DAM RADY TRZEBA BĘDZIE KUPIĆ BŁE .SWOJE TO SWOJE NIE.JA TEŻ CIĘ POZDRAWIAM.PAPA.

Hej:D ja zrobię pączusie :D ale dopiero w sobotę :D mężuś przyjedzie z delegacji to upiekę trochę :D a w czwartek kupię kilka dla dzieci ,żeby nie było :D U mnie śnieżnie ,cos nam się wiosna zbuntowała :D Trzymaj się kobieto i nie przepracuj sie :D 🌼

Gość MALIMALI
HEJKA .JAK TAM NIE PRZEJEDLI SIĘ PĄCZKAMI, BO JA NIE ,JA TAK SKROMNIE TYLKO DWA,NIE ROBIŁAM ,ALE I TAK MIAŁAM SWOJSKIE MAM TAK DOBRĄ BRATOWĄ ŻE ZROBIŁA I MI PRZYWIOZŁA.WIEDZIAŁA ŻE BĘDĘ DŁUGO PRACOWAŁA I SIE NA DE MNĄ ULITOWAŁA ,A TY JAK ZABEZPIECZYŁAŚ SIĘ MĄKĘ ,DROŻDŻE I MARMELADĘ NA JUTRO? ALE MĘŻUŚ BĘDZIE ZADOWOLONY!!! POWINIEN CIĘ NA RĘKACH NOSIĆ ZA TO ŻE CZEKAŁAŚ NA NIEGO.A MOŻE I BĘDZIE.HIHI.NO I CO ZIMA NIE MIJA NIE?TAK PONOĆ MA BYĆ DO POŁOWY MARCA,ALE JA MAM NADZIEJĘ ŻE TAK SIĘ TO SPRAWDZI ,JAK TEN TYDZIEŃ CO NIBY MIAŁ BYĆ TAKI PIĘKNY I GUZIK BO WCALE NIE BYŁ ,PAMIĘTASZ?AAAAAAAA JAK TY ROBISZ TE ŚLICZNE BUZIACZKI ?BO MI JAKOŚ NIE WYCHODZĄ .

Witaj Mali :D Na początek te buźki dla ciebie :D http://www.forum.o2.pl/emotikony.php :D tu sobbie kliknij i masz wszystko napisane :) Jak piszesz coś jakiś post np:to wtedy możesz właśnie te emoty wykorzystywać . U mnie dalej śniegowo :D czekam na tą wiosnę i za cholere nie chce przyjść :D mam nadzieję ,że chociaż nam się zrewanżuje i bedzie późna ,ale za to ładna :D Ja jutro będę robiła pączusie dla męża :D był w delegacji to bez sensu było piec te pączki :D kupiłam kilka i zszamaliśmy z maluchami :D Dla mężulka fuul wypas będą swojskie ,no też sie chłopakowi coś należy :D A mąż to mnie może i nosi na rękach ,ale jak do wyrka mam iść :D Wystarczy ,ze mnie kocha i to okazuje na swój kochany sposób :) Mali ja dobrze widzę twoje literki :D możesz caps lock wyłączyć :D

Gość MALIMALI
Wiesz kochanie ,jakoś mi tak lepiej pisać dużymi,ale dobrze chcesz ,masz.No ponoć mówią że jak zima długa i mrożna to lato jest piękne ,no ale zobaczymy jak to bedzie z tym latem ,najpierw niech będzie już ta wiosna JA CHCE CIEPŁA!!!!W cholerę z tą zimą sypie i sypie .U was to tam chyba fajnie ,ale u nas to ohydnie ,te ulice czarne po bokach brudne zaspy,jedynie jaszcze na trawnikach tz. to w miarę ten śnieg wygląda.Dzieciaczki to chyba frajdę mają.Moje to stare konie ale mają ,nie wiem z kąt pożyczyli sanki ,ale widzę że się wściekają.Przed naszym balkonem jest taka w miarę górka i całe osiedle się na niej zbiera.Śmiesznie to wygląda takie konusy i taką radochę mają.

Cześć Mali :D dobra kochana jak ci lepiej dużymi ,to pisz :D Moje dzieciaki były na kuligu ostatnio :D ale się nachichrały:D Powiadasz ,że twoje konie się bawiły:D wiesz jak to jest :D duże też dzieci :D Witam nową koleżankę 🖐️:D może cosik o sobie nam skrobniesz :D będzie miło :)

Przybiegłam się przywitać :D u mnie zmienna pogoda :D choroba jasna raz deszcz raz śnieg a innym razem słońce :D wynika z tego jedno :Djedna wielka chlapa:D

Gość bubla1211
no witam bardzo chetnie sie do was dolacze jesli moge ...ja mam 19 latek pzycia malzenskiego :) pozdrawiam.

Gość MALIMALI
No witam .Hej ryjku mój kochany . No cholerna chlapa,jak to wszystko zacznie topnieć to będzie jedna wielka rzeka.Jak tam pączusie ,wyszły ?Mąż się nie przejad ?Hej bubla pewnie że możesz.Możesz nam coś o sobie napisać ,bo o nas już chyba troszkę wiesz czytając nasz topik ,piszemy o wszystkim i o niczym.Czekamy.Pozdrawiam i do roboty spadam.PAPA.

Gość bubla1211
dziekuje malimali....no wlasnie poczytalam sobie i bardzo mi sie to podoba :) no ja mam 38 lat dwojke dzieciakow... czasem jestem ryzykantka.... i chociaz mialam troche przejsc w zycu jestem szczesliwa osoba i kocham zycie takie jakie jest...

Hej 🖐️:D Bubla dzisiaj się spotykamy drugi raz :D to chyba przeznaczenie :D U mnie dzisiaj w miarę :D wczoraj to chlapa na całego :O a dzisiaj ścięło i normalnie :D ale śnieżek nie daje za wygraną :D dalej sypie:D Tak tak ,tak to jest jak ja dwa lata z rzędu narzekałam ,że nie ma naszej prawdziwej zimy to teraz mam w nadmiarze :D najpiękniejszy dzień to będzie jak mi rachunek za prąd przyjdzie nie ziemski za ogrzewanie :O o to se włosy z głowy zacznę wyrywać :D Trzymacie sie kobietki 🌼

Gość bubla1211
no chyba cos w tym jest:) mysle ze nie bedzie tak zle z tym rachunkiem... no u nas zima tez trzyma sniegu jest chyba gdzies1,5 m.... musze isc cos zrobic ... ale mi sie nic nie chce ten komputer tak wciaga .

Ile 1.5 metra :D matko jedyna to ty w górach mieszkasz :D igloo możemy zbudować :D Z tym rachunkiem to będzie pięknie ja już wiem ,bo nie pierwszy taki :D

Gość bubla1211
no w gorach:) jest tu naprawde pieknie .... no u mnie tez sa kolosalne rachunki ..... ja mykam na jaka chwilke papa

Gość MALIMALI
Ble ohyda .Hejka dzióbaski.nie wiem jak jest u was ale u mnie wstrętnie ;o.Ciemno ,szaro, mokro , po prostu beznadziejnie,byle jak ;o a przed balkonem jedno wielkie jezioro .W pracy brak klientów.NUDAAAAAAAAAA.A jak u was ?Ty ryjku chyba masz ręce pełne roboty,a raczej głowę pełną pomysłów,żeby twoje maluchy nuda nie zżarła .Bidne dzieciaczki ,ani to na dwór wyjść bałwana ulepić ani się poopalać ;o .KICHA.Nie martw się ryjeczku o ten rachunek ,jakoś to będzie ;o.Dobrze że czynszu nie masz.Jeden plus,a zima się chyba zaraz skończy.Mam nadzieję.Hej bubla ,a co ci się tak podoba w naszym topiku ,gadka o wszystkim i o niczym.Hihi.No ale bliżej troszkę mieszkasz w górach,ale gdzie?Masz na imię ale jak?Masz dzieci ale w jakim wieku? JEŚli MOŻNA WIEDZIEĆ.

Gość MALIMALI
:o :D

Gość MALIMALI
HAHA udało mi się :D:D:D:D:D:D:D

Heheh i jest pięknie :D pomału dojdziesz do wprawy :) Mali jak bedziesz miała ochotkę to możesz wstąpić na ten topic http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3966170&start=4680 :) Jestem tam ja i bluba :D i wiele fajnych kobitek ,z którymi można pożartować :D Co do moich dzieci to to są maluchy z betonu:D im nawet taka plucha nie przeszkadza:D umoczeni chłopcy dzień w dzień :D a mała też nie pogardzi błotkiem :D ja tam dzieciakom zabaw nie muszę wymyślać :D sami pomysłowi :D czasem zabawie się z nimi w państwa i miasta czasem jakies zgadywanki :D ale w majstrowaniu są najlepsi :D

Gość MALIMALI
A co nie chcesz już gadać ze mną na tym topiku??;P

Hej :D Co ty :D ja mogę gadać :D mi to nie przeszkadza:) myślałam ,że może będziesz miała ochotę na małą odmianę :) ale nie zmuszam :D Na twoim topicu oczywiście zostanę :D A powiedz Mali jak juz się czujesz :) doszłaś troszkę do siebie :) juz dawno żeśmy o tym nie gadały:) chyba największe emocje puściły? My w rodzinie mieliśmy ostatnio pogrzeb babci :) wiesz ona miała 100lat :) hm..nawet bym mogła napisać ,że 101 bo w zeszłym roku miała urodziny setne :) alle kobieta się nażyła :) i powiem ci ,że jeszcze przy końcu sama siedziała i czytała sama gazetę :) to była herszt babka :D U mnie spokój :) w poniedziałek miałam podniesione ciśnienie z rana :D ale juz mi przeszło :D ktoś sobie zabrał moje kołpaki z auta:D znaczy pożyczył na wieczne nieoddanie :D

Gość MALIMALI
HIHI :D Kochany ,wierny ryjek,przecież ja żartowałam.:D Pytasz mnie jak się czuję? Dobrze już najgorsze już mi minęło ,ale jednak ból po jej stracie jaszcze mi został .Dalej patrzę na jej zdjęcie jak ,tylko kompa otworzę .Widzę wtedy fajną zdrowa ,uśmiechniętą buzkę.:D Przejdzie mi.Przykro mi z powodu babci ,ale sędziwego wieku dożyła.Podziwiam takich ludzi,tyle lat przeżyć ,:D tyle na własne oczy zobaczyć .Toż przecież wasza babcia dwie wojny przeżyła:D Zawsze lubiłam jak moja opowiadała, jak to było jak ją do niemiec zwerbowali na roboty.Jak tam dziadka poznała :D i wtedy dziadek w słowo jej wchodził że to nie było tak ,tylko tak i zaczynało się przekomarzanie .hihi.:D fajnie było brakuje mi tego.A dlaczego miałaś wysokie ciśnienie ?Czy ty chorujesz? Co za pierdoła ci te kołpaki podwędził? Niech go szlak pokręci :D Palant jeden:D

O hej :D nie nie choruję :D ten pożyczalski mnie ciśnienie podniósł :D Już się rozglądałam za nowymi :D fakt autem nie jeżdżę tylko mąż ,ale w małżeństwie wszystko jest wspólne także autko moje jest tez :D Oj z tą babcią to też było pięknie ,choć dobrze jej nie znałam bo daleko od nas mieszkała i to babcia męża ,ale na prawdę aż serce rośnie jak człowiek widzi takiego chwata w tym wieku:Di powiem ci że babcia umarła we śnie :) spokojnie sobie zasnęła :) o taka śmierć człowiek inaczej odczuwa :) to tak nie boli w serduszku:) Dobrze że twoje serduszko też juz troszkę zagojone :) a pamietać zawsze trzeba :) Byłam właśnie z małą córeczką i jednym synkiem u siostry na cięciu włosków :Dmoja siostra ma zakład fryzjerski ,mam za free obcinanko ,układanie ,tylko za farbę płacę ,ale to też mnie liczy za grosze:D takze to jest tanie a jak się przydaje :D Ja ide na farbowanie w sobotę i chyba sobie grzyweczkę zrobię ,taka na bok :D a co :D jeszcze nigdy nie miałam :D to najwyższy czas coś zmienić w sobie :D może tą wiosnę wywołam :D

Gość MALIMALI
Hej no ryjku ja tak przepuszczałam że ciśnienie ci się podniosło przez tego ciołka :D ale tak na wszelki wypadek zapytałam.Jestes jeszcze młodziutka ,więc chyba takie ciśnienie ci jeszcze nie grozi.Mam nadzieję:D No to ładnie będziesz wyglądała ,mężowi będziesz się podobać jeszcze bardziej:D A jak to jeszcze prawie darmo to trzeba korzystać.No i może z tą wiosną ci się uda:D