Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochana i kochająca

FACECI KTÓRZY ZDRADZAJĄ TO ŚMIECIE

Polecane posty

Gość kochana i kochająca

:) panowie jakim scierwem trzeba być żeby zradzać żonę czy dziewczynę, a już w ogóle jakim śmieciem trzeba być żeby chodzić do prostytutek

Gość buzk buzki buzki
zgadadzam sie!!!!!!!!!!!!

Gość My z zaufanymi
A kobiety ktore zdradzaja to smieciarki?

Gość buzk buzki buzki
hahahaha dobre dobre

Gość buzk buzki buzki
założe sie ze moja jadzia mnie zdradziła dlatego dostełem kosza;(

Gość aurelia28
zgadzam sie

Gość samantaa_
kochanko chyba nie ma z czego sie tak cieszyc jak glupi bateryjka powiedz co ty masz? chwile radosci ze cie bzyknie zonaty facet czy to powod do dumy???

Gość kochana i kochająca
gdzie jesteście panowie? dlaczego się ukrywacie i nie wypowiadacie w temacie? wstydzicie się przyznać jakimi jesteście gnidami?

Gość masz racje autorko
ale nie odnosi sie to tylko do facetow :o 🖐️

Gość aurelia28
panowie sie teraz dowartosciowuja u kochanek ale moze poznym wieczorkiem wpadna bo wtedy nie maja co robic, bo do kochanek sie na noc nie jezdzi

Gość masz racje autorko
pogadam w tym temacie i przyznam, ale najpierw przyznaj sie jaka jestes dziwka i szmata

Gość aurelia28
a nie mowilam juz sie panowie zlatuja bo sie nudza gdy wracaja do domu do starej

Gość Warrka
Autorko, zdrada jest czyms zlym, to pewne. Ale zawsze z czegos wynika. Z powietrza sie nie bierze. I nie zmieni tego faktu nazywanie mezczyzn w taki sposob, jak ty to robisz. Okreslenia : smiecie, scierwa, gnidy - sa malo eleganckie, delikatnie mowiac. No coz, kazdy ma swoj styl...

Gość kochana i kochająca
są tak eleganckie jak owi zdradzający panowie :)

Gość masz racje autorko
e tam, ja sie z autorka zgadzam, zanim zacznie sie nowy zwiazek, stary trzeba zakonczyc, a nie bawic sie w wymowki

no już sam tytuł zdradza, że Autorka jest niczym brzytwa i jedzie po bandzie nie przebierając w słowach :P

Gość aurelia28
zdrada z czegos wynika? chyba z lenistwa i wygody, fajnie miec stara kucharke i kochanke czyli darmowa prostytutke

kochanki tu wypowiadające się cyt." czyzby ktos wam rogi przyprawil" tylko tu mogą sobie poszczekać bo w życiu realnym ukrywają się po kątach posłuszne jak pieski czekając na ochłapy "miłości" swoich Panów

Gość kochana i kochająca
mam koleżankę która cierpi przez żonatego, dlaczego piszę że są ścierwami, bo tak żnaci traktują kochanki jak ścierwa, ulżyć, spuścić się i pójść sobie do domu. szkoda mi jej, żałosny palant. życzę jej żeby znalazła sobie męża i potraktowała go w taki sposób w jaki on ja potraktował niech marzy sobie gdy ona będzie szczęśliwa

Gość kochana i kochająca
tylko tu mogą sobie poszczekać bo w życiu realnym ukrywają się po kątach posłuszne jak pieski czekając na ochłapy "miłości" swoich Panów dokładnie żenada :O

Gość kochana i kochająca
właśie to miałam na myśli świetnie ujęłaś, czekają jak psy na ostatki !!!

Kobiety są swiete w tej materi Ha Ha Ha :D Apropo prostytutek (tych normalnych) to szybkom tanio i w dodatku jest zbadana ;p , po co sie uganiac zeby tylko zamoczyc, no po co pytam sie ?

Gość moloch
jasne że tak lepiej, bo prostytutka nie może do ciebie zadzwonić gdy to ona będzie miała ochotę na sex :o żenada. prostytutki są zadbane? hahaha przeglądam strony i co widzę? połowa to tłuste pasztety. poza tym prostytutki mają klientów głęboko gdzieś tak naprawdę

Gość moloch
ale szybko to fakt 5 minut i spadaj frajerze :D

Gość antonio5
prostytutki nie sa zadbane, maja syfa grzyba kile i mogile ale Lohoho lubi tluste fast foody ktore tez powoduja grzyba. smacznego

Gość moloch
czy to są zadbane prostytutki?? http://www.odloty.tv/cd/flash_info_popup.php/products_id/12750?osCsid=q1d7qh6hpabv2b9b98oqn10vs4 okropne włosy http://www.odloty.tv/cd/flash_info_popup.php/products_id/4715 fuujjjjjj !!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.odloty.tv/cd/popup_image.php/pID/6194/page/4 bałbym się połozyć na tym wstrętnym łóżku http://www.odloty.tv/cd/flash_info_popup.php/products_id/12587 obrzydliwa ta jest zadbana ale bierze 500 bo nie posuwa jej każdy obleśny burak a wątpię że byś tyle wydał http://www.odloty.tv/cd/flash_info_popup.php/products_id/12600 ta też owszem http://www.odloty.tv/cd/flash_info_popup.php/products_id/9730 reszta za 200 obrzydliwe pasztety aż czuję jak śmierdzi jak oglądam fotki !!!!!!!!!!!

Gość A jak ....
nazwać sytuację gdy kobieta jest z żonatym facetem już 10 lat to już chyba nie romans?