Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ujhdbksnnd

prosze o pomoc

Polecane posty

Gość ujhdbksnnd

to jest dosyć delikatna sprawa... mam 17lat i po prostu boje sie pewnego "pana,ktory ma 21lat" jego dziewczyna ponoc na studia wyjechala,a on mnie gdzies przyuwazyl teraz do mnie pisze itd. aż w koncu zdenerwowalam sie i napisalam,zebysmy zakonczyli to bezsensowna rozmowe i zeby lepiej zajął sie dziewczyną on mi na to,ze jak sie gdzies spotkamy to on mi wszystko wytłumaczy i własnie tu sie przestraszylam najbardziej,nie chce powiedziec od kogo ma moj numer itd. jest to jak dla mnie dorosły facet ,a boje sie dlatego,ze moja kolezanka byla 2lata temu zgwałcona,a ja w tej sprawie zeznawalam.. ona nie znala tego faceta ,ktory ponoc byl kolo 30 ,wyciągnal ją brutalnie za plecak z autobusu i zgwałcił za murem... teraz boje sie za kazdym razem facetow mimo,ze to nie ja powinnam sie bać tylko ona bo to nie mnie skrzywdzono... mialam rok temu bardzo dziwne telefony o 4rano szeptem wymawiane słowa " chce cie pieścić..." przez 2 godziny wydzwanial... co mam z tym zrobic? jak mozna sprawdzic z numeru gg ,czy ma ten ktos naszą klase? bo ponoc jest taka mozliwosc..

Gość ujhdbksnnd
no tak jak juz 17lat to nie ma o czym mowic..