Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katalinka.

Singielki ... jak zyjecie

Polecane posty

Gość katalinka.

ja dziadzieje! nie chce mi sie myć jak nie wychodze z domu, nie chce mi sie umalowac nawet jak wychodze, uczesac..., nic nie robię dla siebie, tragicznie sie odżywiam, a ostatnio juz nawet nie jem normalnie posiłku tylko np.jajecznice prosto z patelnii :-O nie radze sobie ze sobą, trace sens wszystkiego i właściwie po co ja żyję? Czy ktoś ma podobnie?

Gość 2.5 dekady
Ja staram sie raczej nie zapuszczac, bo potem strasznie trudno wrocic do normalnosci. Ile masz lat?

Gość katalinka.
27 :-O czuję się wspaniale jak jestem zadbana, pachnąca i wyfiołkowana, ale fizycznie nie mam sił już o siebie walczyć :-(

Gość ogrodnica
raczej staram się nie myśleć o Tym że jestem sama mam nadzieje że coś się zmieni nie poddaje się tak szybko na razie realizuje się w pracy którą uwielbiam

Gość kocchanie
z tą patelnią to żaden dowód.. w luksusowych hotelach jajecznicę podają każdemu na patelni, na której ją usmażyli...

Gość 2.5 dekady
uuu 27, to niewesolo :( w sumie masz juz z gorki

Gość 2.5 dekady
uuu 27, to niewesolo w sumie masz juz z gorki Podszywaczu, wytlumacz dlaczego ma juz z gorki?

Nie mam podobnie. Weź się za siebie. Wyjdź, umaluj, idź na basen, siłownie, kino, kurs tańca... nie wiem co Cię interesuje.. Masz czas na to, aby zainwestować w siebie. Oby szybko Ci minęło! Szkoda zycia na wyjadanie jajecznicy prosto z patelni i siedzenie w dresie przed kompem.

Gość 2.5 dekady
bo najpierw jest pod gorke, a potem z gorki

Gość łerry interesjing
te 2.5 już ci całkiem w dekiel pi***ło? A co 27 to taki podeszły wiek? A do założycielki topiku: dziewczyno nie zadręczaj się, przecież żyjesz DLA SIEBIE nie dla kogoś innego;) I nie słuchaj niektórych pierdół tutaj, bo są zazdrośni i tyle.

Gość katalinka.
wiem, że szoda życia, ale ja junie umiem nic z tym zrobić. Nie mam kasy na rozrywki, ciągle latamy (cały blok)z sąsiadami po sądach bo mamy jebniętego sąsiada, kupę kasy zostawiam w sądzie. A nawet jak się uprę i wyjdę na spacer to bardziej się na nim męczę niż relaksuję. Po sklepach w ogóle nie chodzę, bo nienawidzę, a poza tym kasy brak :-(

Gość 2.5 dekady
łerry interesjing - tobie dekiel pojebalo

Gość kaik
ja na przykład lubie żyć dla kogoś innego i kolejny kopniak w dupe mnie dołuje. Ale nie zdziadzieje makijaż wlosy i dobre ubranie a moze na głupich zakupach kogoś spotkam zeby znów mieć dla kogo żyć

Nie każda rozrywka wymaga wielkich funduszy. Tylko właśnie trzeba chcieć. Nie dla innych. Dla siebie. A sąsiada wytępić ;p

Gość katalinka.
wi, ze wystarczy inwencja, ale mi już nic nie sprawia radości, nie cieszy mnie nic i właściwie nic mi się nie chce :-(