Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość supernatural

Jak wyleczyć zapalenie pęcherza?

Polecane posty

Gość supernatural

Mam problem. Od tygodnia borykam się z zapaleniem pęcherza. Nietrafnie usiadłam na zimnym i złapałam zapalenie. Męczy mnie bardzo i piecze przy oddawaniu moczu. Mam wrażenie ciagle pełnego pęcherza. Jakimi domowymi sposobami da się to wyleczyć, lub jakie leki są sprawdzone na to paskudztwo? Licze na pomoc.

Gość blackcat
mi pomógł antybiotyk ale nie pamietam nazwy :o ból ustapił po 1-2 dniach. Musisz oczywiscie isc do lekarza. Lek jest w formie saszetki (jednej) do rozpuszczenia i wypicia.

Gość Iwonka84
Furaginum !!! Tylko i wyłącznie !!! To są małe tableteczki, sikasz po tym ciemno żółto albo pamaranczowo, niezbyt przyjemnie pachną siuski, to jedyny dobry lek na to !!! bierzesz 2-3 tabletki przez pierwszy dzien, 2 kolene dni po 2 tab i jest zdrowa jak ryba. Moja kolezanka miala tak ciezke zapalenie ze sikała krwią, pomogła jej tylko i wyłącznie Furagina !!! Mi takze, mialam juz 2 razy to swinstwo, ledwo chodzilam. :) Pozdrawiam

furaginum jest na recepte, do tego po tym leku czesto zapalenie powraca. w aptece jest duzo roznych ziolowych lekow, polecam zurawine w tabletkach (nie jako lek, ale jako srodek pomocniczy w leczeniu), a pozniej zapobiegawczo np. herbatke zurawinowa. jezeli zapalenie jest silne to bez wizyty u lekarza raczej sie nie obedzie. badanie moczu zrob, a najlepiej posiew.

Gość karlagd
To brednie jak masz naprawde silne zapalenie to nawet furaginium nie pomoże byłam na to 9 razy w szpitalu i mi nie pomogło przez 10 lat na to choruje wiem co jak co ale dobrze o tym wiem nic nie pomoze bedziecie sie musieli meczyc zawsze . Wspołczuje .

Gość esemeskaa
mi ostatnio pomogła furagina i prouro - to drugie to kapsułki z żurawiną, chyba dobre, bo dość szybko przeszło i na szczęście nie wraca :)

Gość a moze by tak poprawic wzrok
Niee no bez przesady karlagd,zapalenie pecherza to nic takiego,zeby sie z tym meczyc przez lata,zastosowac srebro koloidalne ,albo uncarie wilkakore i pare dni wszystko wraca do normymozna tez zastosowac zapper,pomocny równiez przy nie trzymaniu moczu

Gość majakqwe
Dzienki za porade pomogło ludzie pomogło