Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cukiereczek01

Mam problem z zerwaniem umowy Złoty środek w AXA i odzyskaniem pieniedzy

Polecane posty

Wpłaciłam 2 raty roczne. Podobno mogłam po 2 latach wypłaci pieniadze. Tymczasem agentka oznajmila ze nie mozna wypłacic tych pieniedzy.Prosze o pomoc jak moge odzyskac swoje wpłacone pieniadze. Bo do głownego biura AXA nie mozna sie dodzwonic

Gość ludzie to są dziwni
Może na początek przeczytaj umowę? :O

Gość jak myslisz co wazniejsze
zapewnienia agentki czy tresc umowy? :o

Gość agent.axa
i potem się dziwić że postrzegają nas za naciągaczy... jakbym dorwał tego agenta który tak sprzedaje ubezpieczenia i produkty inwestycyjne to bym nogi z dupy powyrywał.

Gość herrman
CZYTAĆ UMOWY !!! (zanim się popisze)

Gość Pomogę odzyskać opłaty likwida
Pomogę odzyskać opłaty likwidacyjne naliczane przez firmy ubezpieczeniowe i banki. Z racji moich kontaktów zawodowych współpracuję z doradcami finansowymi oraz kancelarią prawną, dzięki którym skutecznie odzyskuję opłaty likwidacyjne z produktów Aegon, Axy, Skandii, Generali, Nordei, Open Life, TU Europa, Allianz i Getin Bank. Przyjmuję również sprawy przeciwko innym firmom. Pomagam w prowadzeniu postępowania przedsądowego i sądowego, od początku do końca. Na razie wszystkie prowadzone przeze mnie postępowania zakończyły się odzyskaniem pieniędzy - dotyczy to opłat likwidacyjnych od 30% do 100%, zarówno dla osób które dopiero zawarły umowę, jak również dla osób, które mają te produkty od wielu lat. Wynagrodzenie pobieram dopiero po odzyskaniu pieniędzy. Na początek Klient płaci tylko 500 zł na koszty całego postępowania. W sprawie pytań proszę pisać na maila natalia.anna.kosgmail.com. Pozdrawiam

Gość Pomogę odzyskać opłaty likwida
z odzyskanych pieniędzy pobieram 40% .bo przecież lepszy rydz niż nic

Gość Kancelaria Lex
Witam, reprezentuję Kancelarię Prawną LEX z Wrocławia. Nasza Kancelaria zajmuje się odzyskiwaniem opłat likwidacyjnych z tytułu rozwiązania umowy ubezpieczenia na życie z ubezpieczeniowym funduszem kapitałowym ze składką regularną , tzw. polisolokat oraz rozwiązywania umów bez ryzyka ponoszenia opłat. W praktyce oznacza to, że nie pobieramy żadnych opłat wstępnych od Klienta (WPS, opłata adwokacka i inne). Opłata dla Kancelarii jest dopiero wtedy kiedy odzyskamy Twoje pieniądze. (od razu odpowiadam: jeśli nam się nie uda wygrać sprawy to i tak całe koszty bierzemy na siebie więc i tak Klient nic za to nie płaci). Jesteśmy w stanie przeprowadzić cały proces związany z dochodzeniem ww. roszczeń od ubezpieczycieli i banków w krótkim okresie, przy minimum formalności i absolutnym wyeliminowaniu kosztów ze strony klientów. Klient nie ponosi żadnego ryzyka finansowego związanego z nawiązaniem współpracy z Kancelarią. Mamy skuteczność na poziomie 97%. Jeśli mają Państwo pytania zapraszam na : www.kancelaria-lex.org  lub do kontaktu telefonicznego: (71) 307 05 35 Pozdrawiam.

Gość Kancelaria Invictus
Witam Państwa. Jestem prawnikiem z Kancelarii INVICTUS. Nasza Kancelaria od dłuższego czasu pomaga Klientom, oszukanym przez Towarzystwa Ubezpieczeniowe. Skutecznie odzyskujemy środki z polis na życie z ubezpieczeniowym funduszem kapitałowym tzw. polisolokat (m.in. od: Allianz, Aegon, Axa, Compensa, TU Europa, Generali, Nordea, Open Life, Skandia i innych) . Bez względu na to czy Państwa polisa została już rozwiązana (jeśli zostały nałożone opłaty likwidacyjne, także walczymy o ich zwrot) czy nadal ją Państwo opłacają ( w takiej sytuacji pomożemy rozwiązać ją tak, aby Państwo jak najmniej stracili). Prowadzimy postępowania przeciwko ww. towarzystwom ubezpieczeniowym. Co ważne nie pobieramy żadnych opłat na start, więc tak naprawdę niczego Państwo nie ryzykują. Więcej informacji o zakresie naszej działalności mogą Państwo przeczytać na naszej stronie internetowej : ubezpieczenia-inwestycyjne.com.pl W razie pytań zapraszam do kontaktu: telefonicznego : 71 307 04 84/ 733 171 161 Pozdrawiam serdecznie. Kancelaria INVICTUS

Gość oplatylikwidacyjne pl
Witam, Jesteśmy dynamicznie rozwijającą się, niezależną firmą, która oferuje kompleksową pomoc w odzyskiwaniu zwrotu opłat likwidacyjnych. Do każdej sprawy podchodzimy indywidualnie. W przypadku wyjątkowo wymagających spraw współpracujemy z wykwalifikowanymi nawet w wąskich specjalizacjach ekspertami. W postępowaniu sądowym współdziałamy z wyspecjalizowaną w sprawach ubezpieczeniowych Kancelarią Radców Prawnych Ryszewski, Szubierajski S.C. Zapraszamy do kontaktu telefonicznego: 791 557 507, mailowego: kontakt@oplatylikwidacyjne.pl lub odwiedzenia Naszego biura w Warszawie.

Gość Asiaqaaaaa
Polecam Kancelarię Lex z Wrocławia :)))

Gość gość
Witam, jeśli macie Państwo w dalszym ciągu problem z trwająca bądź upadłą polisą, zapraszam do kontaktu z naszą kancelarią. Zajmujemy się skutecznym odzyskiwaniem środków ze wszelkich produktów tego typu. Nie pobieramy żadnych opłat od klienta. www.kancelaria-lex.org (71)30-777- 30 d.spilnyk@kancelaria-lex.org

Gość gość
Też miałam podobny problem ze swoim ubezpieczycielem, oczywiście odzyskałam pieniądze lecz musiał pomóc mi prawnik. Dokładnie http://www.goldenstein.pl/pl/.

Gość gość
W sprawie umów i odszkodować polecam ci kontakt z gliwicką kancelarią adwokacką www.kancelariagliwice.pl mecenas Aleksandra Zdanowicz jest moim zdaniem ekspertką w dziedzinie prawa cywilnego. z powodzeniem reprezentowała mnie na podobnej rozprawie.

Gość gość
1. Przeczytaj dokładnie umowę. 2. Skontaktuj się z prawnikiem i wspólnie z nim ustal co robić i jak znaleźć z tej sytuacji rozwiązanie. Byłem w podobnej sytuacji kilka lat temu z inną firmą ubezpieczeniową i nie obyło się bez interwencji prawnika. Wynająłem wtedy kancelarię prawną www.kancelariakufieta.pl i po kilku oficjalnych pismach udało się odzyskać pieniądze.

W umowach często trudno jest dostrzec pewnych zapisów ponieważ są skrzętnie ukryte lub napisane małymi literami. W tej sytuacji bez pomocy się nie obejdzie. Ja w sprawie odzyskania opłaty likwidacyjnej z polisy zwróciłem się do MK-Finanse: http://www.mk-finanse.pl/oferta/odszkodowania/odzyskiwanie-oplat-likwidacyjnych/ Obiecałem sobie, że nie podaruję tej kwoty ponieważ ciężko na nią pracowałem. Życzę powodzenia żeby się udało!

Gość Maciek233
Ja ze swoją sprawą przeciwko Generali zgłosiłem się do kancelarii virtus, której ofertę znalazłem na innym forum. Prawnicy kancelarii specjalizują się wyłącznie w temacie polisolokat. Już na pierwszej rozprawie sąd pooddalał wszystkie wnioski generali i wydał wyrok, w którym zasądzono dla mnie zwrot wszystkich opłat za wykup. Warto się z nimi kontaktować: 533 870 724.

Gość Lwarra
Ja tez się dałam nabić w butelkę. No ale mąż znalazł w internecie kancelarię Lex z Wrocławia. Przesłaliśmy im wszystkie dokumenty mailem, i sprawę prowadzili za nas bez żadnych zbędnych z naszej strony ruchów. CO najważniejsze, nic im nie płacilismy. nie wiem jak oni dzialają ale odzyskali tyle kasy ile starilismy i jestesmy bardzo zadwoloneni z odzyskania nbaszych utraconych oszczednosci zycia

Gość Konrad_INV
Witam, Kancelaria INVICTUS świadczy usługi z zakresu dochodzenia roszczeń o zwrot pobranych opłat likwidacyjnych z tytułu rozwiązania umowy ubezpieczenia na życie z ubezpieczeniowym funduszem kapitałowym ze składką regularną, tzw. polisolokat. Nasza kancelaria jest w stanie przeprowadzić cały proces związany z dochodzeniem ww. roszczeń od ubezpieczycieli i banków w krótkim okresie, przy minimum formalności i absolutnym wyeliminowaniu kosztów ze strony klientów. Zapraszam do kontaktu osoby, które nie są usatysfakcjonowane ze swojej polisy inwestycyjnej (polisolokaty) oraz osoby, które utraciły swoje pieniądze w skutek zakończenia swojej inwestycji. Pomożemy w rozwiązaniu umowy ubezpieczenia na życie z UFK oraz w dochodzeniu roszczeń o zwrot pobranych opłat likwidacyjnych. Email: konrad.jasinski@ubezpieczenia-inwestycyjne.com.pl Tel. kontaktowy: 733 171 161

Gość Wiktoriaa1234
Hej! Jeśli towarzyszy Ci problem tego typu, to powinieneś znaleźć kancelarię, która zajmie się Twoją sprawą. Uważam, że naprawdę godna polecenia jest Kancelaria Lex : http://www.kancelaria-lex.org/ - moja siostra dzięki nim odzyskała pieniądze. Przygotowali stosowne dokumenty i działali szybko i bardzo sprawnie. Z czystym sumieniem polecam!

Gość MałgorzataRozek12
Witam. Ja polecam Kancelarię Invictus, która znajduje się w Wrocławiu. Są goni polecenia, mają bardzo dużą wiedzę i doświadczenie. Polecam skorzystanie z ich oferty wszystkim osobom, które zostały oszukane: http://kancelariainvictus.pl/. Działają skutecznie i stawiają na realizację potrzeb klienta. Polecam!

Gość Ula11
Sama dałam sie jakiś czas temu nabić w polisę i tak naprawdę, gdyby nie szybka pomoc Kancelarii Invictus w Wrocławia, to zapewne nie odzyskałabym należności. Przyjazne nastawienie oraz skuteczność w działaniu! Serdecznie polecam, ponieważ jestem pewna, iż pomogą jeszcze komuś :) 733 171 161 kontakt@kancelariainvictus.pl

Gość Olaf223
Ja z kolei mogę każdej osobie poszkodowane polecić podjęcie współpracy z Kancelarią Lex: http://www.kancelaria-lex.org/ - doświadczenie oraz profesjonalne podejście do każdej sprawy, a do tego - przyjazne nastawienie.

Gość antypisiora
To są złodzieje ! nie daj się wykorzystywać ! Ja miałam dokładnie ten sam problem , weź go załatw z kancelarią, mi przyjaciółka bardzo poleciła ta kancelarię http://kancelariainvictus.pl/ i szczególnie Panią Nikole Fait , podam Ci jej numer 883 555 181 Uratowała moje pieniążki :)

Gość murkowyon
Sam sobie nie poradzisz, najlepiej udaj się do kancelarii , ja osobiście polecam tą http://kancelariainvictus.pl/ Mi bardzo pomogli, także ja jestem zadowolona, oni pomogą Ci odzyskać pieniążki :)

Gość Reliance Polska
Zapraszam do kontaktu paulina.lata@reliance24.pl Zajmujemy się odzyskiwaniem opłat zarówno w pozwach indywidualnych jak i zbiorowych, rozpatrujemy sprawę klienta indywidualnie (Nie tylko Skandia, zarówno Aegon, Europa,Open Life ,AXA ), najczęściej klienci nie wiedzą jakie prawa im przysługują ,a od 2017 roku UOKiK stoi mocniej po stronie klienta. Konsultacje oczywiście bezpłatne , zarówno drogą mailowa, telefoniczna jak i przy prywatnym spotkaniu. Zapraszam Serdecznie . Reliance Polska