Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

scalii

Chodzenie z informatykiem + albo -...

Polecane posty

Gość dawniej będąca z artystą
informatycy są w porządku :P dla tipsiar są nudziarzami i laluń ale im nie przeszkadza ,że taki facet sporo zarabia :P

wiele się zgadza oprocz fryzurki. ma takiego z kucykiem w domku - przekochany kociak jest :P

Gość rady prosto spod lady
informatycy zawodza w sprawach osobistych i uczuciowych, bo wola np omowic z kumplem nowa baze daych, ktora stworzyli niz wypic wino z dziewczyna...

Gość dawniej będąca z artystą
a tam głupoty gadasz :P ja mam teraz informatyka i zawsze na rozmowy mamy czas :P jak chcemy napijemy się wina a jak on chce pójdzie z kumplami na piwo nie przesadzaj facet też musi czasem od kobiety odpocząć :)

ogolnie nie narzekam, spoko, tylko problem jest, jak on wlasnie robi jakis projekt, albo jesli ma isc ze mna na spacer albo jesli mowie, ze moglby np chodzic na silownie... bo wiadomo, jesli sie nie trenuje ciala, to oponka zaczyna rosnac...

Gość a ja akurat informatyczka
wiesz co blacharo to zmień faceta jak ci coś nie pasuje :P ale pewnie najbardziej ci pasuje jego dobra pensja co miesiąc plus dodatki ..ty sie szmato oponki czepiasz a on zapewne jeszcze robi na ciebie blacharo...kurwa jak ja nie nawidzę pustych panienek i egoistek ,jak cie kopnie w dupe dla kobiety z takim samym wykształceniem jak on to sie nie zdziw

Gość czekolada jest bardzo dobra
informatyki spoko są i laska i faceci :P

chodzenie z informatykiem - hmm mój przyszły mąż jest informatykiem :D autorko naoglądałaś się za dużo amerykańskich filmów odnośnie ich strojów, mój w żadnej kraciastych koszulach nie chodzi tylko raczej strój sportowy :D tak samo okularów nie nosi na co dzień itd ;) ogólnie jeszcze zależy jacy informatycy czy mgr inż czy sam mgr po licencjacie bo to różnica :P

Gość nie mam zielonego pojęcia :P
taa zemste frajerów chyba oglądała :P lata 80 teraz mamy 2010 rok ale zacofana jesteś autorko

Gość głowa mnie boli od myslenia
a tam piszecie bzdury wyssane z palca :P

muahaha, moj facet zarabia mniej ode mnie idiotko. a zdrowie fizyczne to podstawa. na zdrowie niestety nie pomaga ciagle siedzenie na dupie i niechec do cwiczen fizycznych. niedosc ze na zdrowie nie pomaga, to jeszcze szkodzi na wyglad.

Gość hahahahahahaha
hahahaha ubawa po pachy

Gość nigdy nie masz pewnośći
żałosne

Gość gość
Jak dobrze ze nie poszedłem n informatykę, nie trafię przynajmniej na takie materialistki i wykorzystywaczki jak tutaj

Gość Badgirl75
A ja jestem bad girl i chetnie wykorzystam takiego informatyka na rózne sposoby:P

Gość ofiara informatyka
Za mna łazi taki jeden i nie wiem jak sie go pozbyc,ciagle mi macha banknotami przed nosem i mówi ze jest bogaty,ze mnie kocha i ze bedzie mnie rozpieszczał jak za niego wyjde,