Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła jak osa

JAK NAUCZYĆ FACETA,ŻE......

Polecane posty

Gość zła jak osa

telefon nie gryzzie?? Ze wysłanie sms to "góra" 2 minuty z jego cennego czasu??

Gość rwtgw4
sama chciałabym wiedzieć :/ ja jak sie nie odzywam to wtedy napisze z łachy ale chciałabym smsa na dzieńdobry, dobranoc i w ciagu dnia i w miedzy czasie tel albo gg :P

Gość jak nauczyc babe
że jak facetowi nie zalezy to nie pisze

Gość duparomanaa
a może Ty go gryziesz ;>

Gość zła jak osa
nie chodzi o takie pierdoly, bo nie jestem dzieckiem ale on nie rozumie,ze min.po to ma telefon zeby napisac lub zadzwonic,ze sie spozni 2 godziny, albo ze ma odpowiedziec jak pytam o cos konkretnego. pracuje wiec rozumiem,ze na pierdoly nie ma czasu ale on nijak pojac nie moze ja sie denerwuje

Gość duparomanaa
to może wyluzuj troche ;>

Gość gryzi piurek
jego telefon juz cie nie lubi i dlatego go gryzie albo sie wiesza,albo bateria pada. Co innego jak ma zadzwonic do kolezanki ;p

Gość zła jak osa
moze ale ja chce go nauczyc tylko nie wiem jak, bo mowa nie przystaje do niego!!

Gość zła jak osa
gryzi piorek moze racja:)

Gość asaasasadddddd
ej,mam to samo :( moj uwaza,ze rozmowa na gg (dziennie pol godz.) i spotkania co drugi dzien starcza :((

Gość zła jak osa
my jestesmy ze soba dlugo ale on nie widzi prolblemu, bo przeciez nic sie nie stalo. a jak pytam czy bedzie dzwonil jak np. wjedzie na drzewo to odp.ze wtedy sie bedzie martwil co zrobic. to banalny przyklad.

Gość do zlej jak osa...
oj jak ja cie dobrze rozumiem. Moj ma to samo. Potrafi sie spoznic kilka godzin bez jakiegokolwiek ostrzezenia a pozniej mowi ze ja sie czepiam pierdol. Albo zdarza mu sie wcale nie przyjsc a jak sie pytam dlaczego nie zadzwonil ze nie przyjdzie to mowi np ze juz bylo pozno i nie chcial dzwonic bo myslal ze juz moge spac. A ja tymczasem ni spie cala noc bo mnie krew zalewa. Potem sie okazuje ze po drodze do mnie spotkal kumpla i poszedl z nim na jedno piwo a potem to sie tak jakos przeciagnelo. Sproboj zrobic tak, ze umow sie z nim i nie przyjdz. Wylacz telefon albo nie odbieraj. Pozniej wytlumacz sie jakos totalnie glupia wymowka. Jak mu na tobie zalezy to sie przejmie, moze sie bedzie obawial ze masz kogos i byc moze zacznie sie bardziej troszczyc o twoje potrzeby. Ja mojemu tak zrobilam i za 3 razem przylecial do mnie do domu z placzem (autentycznie) ze mam juz tak nie robic nigdy bo on nie moze zniesc tego ze nie wie co ja robilam w tym czasie. I spokoj.

Gość zła jak osa
proste:) ze na to nie wpadłam sama:) dzieki przyklad z wczoraj: mial przyjechac,nie odzywa sie do 18 zwykle sie odzywa wiec zaczynam sie martwic,co sie stalo ze caly dzien milczy.wysylam 1,2,3 sms cisza. a pozniej jak gdyby nigdy nic ..jestem jeszcze w miescie X. pytam czy taki klopot napisac to mi odp.ze on wszystkiego nie umie przewidziec! ale jak walkuje od 2 lat ze mnie to denerwuje to nie rozumie!

Gość rwtgw4
czy to ty osttanio sie umówiłaś z chłopakiem na 20ta hehe?

Gość zła jak osa
nie,nie ja :)

Gość oleanka25
czy wasi faceci tez tacy sa?ja z moim znamy sie prawie 5 miesiecy,a on nigdy do mnie nie zadzwonil.tylko smsy sle i to raz albo dwa dziennie,nie zalezy mu????

powiedz mu, ze chcewsz, ze zalezy Ci, ze wazne jest dla Ciebie to, zeby on pisal smsy lub dzwonil. Jesli szanuje Ciebie i nie jestes mu obojetna to sie dostosuje (chociaz troche) :) , a jak mu latasz Ty i to, ze jest to dla Ciebei wazne, to nic sie nie zmieni :O .

Gość rita29
nie ma szans,że nauczysz go, to juz taki typ ja im więcej chce tym mam mniej - w każdej innej kwestii też

Gość powiedz mu tak
4. Cyrki odstawiane z oddzwanianiem , smsami, generalnie robienie z tego łaski Jeżeli ci na niej nie zależy i nie chcesz z nią być to po prostu jej to powiedz. A jeśli chcesz aby tez związek trwał dalej, to okazuj jej szacunek. Skoro ty sam, z własnej nieprzymuszonej woli wybrałeś ją na swoją kobietę i z nią jesteś, to ona ma prawo mieć do ciebie stały dostęp. Nie robisz żadnej łaski, jeśli raz dziennie zadzwonisz czy wyślesz sms. A jeśli to jest dla ciebie zbyt wiele to, po co zawracasz jej głowę?

Gość kalafiorrrka
z czego to moze wynikac ze panowie boją sie uzywac telefonu?

Gość kalafiorrrka
nie zalezy im na nas?nie tesknia za naszym glosem?nie chca tracic czasu i pieniedzy?