Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna sg

Jak szybko wraca płodnosc po odstawieniu tabletek???

Polecane posty

Gość anna sg

Witam:) Mam pytanko jak w temacie... Odstawiłam tabletki tydzien temu-od tego momentu bola mnie jajniki i mam długi, ciagnacy sie sluz (taki galaretowaty jak przy dniach plodnych) czy to mozliwe, zeby plodnosc juz wrociła??

Gość w moim przypadku
zaszlam w ciaze w drugim cyklu i teraz czekam na blizniaki:-) super:-)

Gość skoro pominiecie jednej
tabletki moze skutkowac ciążą to po odstawieniu uch w ogole plodnosc wraca od razu.

Gość anna sg
Gratuluje ale blizniat to ja by nie chciała:D:D:D bynajmniej nie na poczatek;)ale chce zaczac starania-biore juz kwas foliowy i sie zastanawiam;)

Gość w moim przypadku
pewnie fakt, ze zaszlam w ciaze w tak szybkim czasie po odstawieniu tabletek pomogl i dlatego blizniaki:-) gdzies tak wyczytalam, aha, kwas foliowy brany przed ciaza tez podobno daje taka mozliwosc:-)

Gość anna sg
W ulotce Folika jest napisane, że kobiety starajace sie o dziecko powinny brac kwas foliowy planujac ciaze i w trakcie jej trwania do 12 tygodnia;) wiec spokojnie...zreszta nigdy nie wiadomo, co los przyniesie;)

Gość ..........ja.............
zaszłam w ciąże zaraz po odstawieniu tabletek w pierwszym cyklu, choć myślałam że to mało prawdopodobne:)

Gość czula84
Hey!!! Ja też pierwszy m-c nie biorę tabletek. I też mi pani ginekolog radziła brać kwas. Trzymam mocno kciuki!!!