Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margi78

rowerek Hauck-prosze o porade

Polecane posty

Gość margi78

chcę kupić dziecku ten rowerek ale wciaż się wacham,nie lepszy bedzie plastikowy z podnóżkiem,proszę o opinie kto ma taki,dziękuje

my taki mamy.napewno jest bardziej estetyczny, niż te wszystkie \"wiewiórki\" z masą pierdółek. jedyną wadą jest to, że jak się pcha ten rowerek , to ta rączka nie ma opcji skręcania, a nawet jak się kierownicę zablokuje, to jest mimo wszystko niewielka możlowość manewrowania kierownicą przez dziecko (co utrudnia prowadzenie rowerka przez rodzica). mam nadzieję, że jak na wiosnę mała zakuma o co chodzi i będzie sama pedałowała i kierowała i dojedzie tam gdzie chce :) aha, jeżeli chodzi o podnóżek to się nie martw, bo dziecko ma możliwość położenia stópek na pedałach, bo jak się pcha rowerek, to pedały się nie kręcą.

Gość margi78
Śliczny tygrysek! Dziękuję za odpowiedz,muszę się więc zastanowić bo moja skończyla dopiero roczek,nie wiem czy to jest dobry rowerek dla takiego dziecka,ale te plastikowe są okropne.

Radzę wstrzymać się jeszcze z tym rowerkiem. Moja Kasia dostała go właśnie na roczek, i owszem bardzo go lubiła, ale ciężko się go prowadzi, jeśli dzieciątko nie wie zabardzo o co chodzi z takim rowerkiem. Mam nadzieję że na wiosnę będzie u nas lepiej z jazdą na rowerku. Pozdrawiam serdecznie :)