Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wawka jednak rulez

Wroclaw to najbrzydsze miasto w Polsce

Polecane posty

Gość Wawka jednak rulez

Nic tam nie ma, same stare kamienice nawet dworzec to jeden wielki szalet. 3 galerie handlowe na krzyz i w sumie nic a nic tam nie ma porzadnego . DRogi tez do bani

Po tym jak oceniłeś to miasto nie masz za grosz gustu. Wrocław to piękne miasto a co dróg to dotyczy to chyba większości polskich miejscowości.

Gość jakasiaśtam
no cóż, skoro w mieście szuka się wyłącznie galerii handlowych, no to... nie chcę obrażać, więc nie dokończę, ale dla mnie to o czymś świadczy... w odniesieniu do autora wątku.

Gość ziimmma
za to w Wawie jest zajebisty dworzec:D można by rzecz... dzieło architektury :o

Gość Wawka jednak rulez
no wlasnie o to chodzi ze w tej pipidowie nie ma nic oprocz 3 moze 4 galerii. NIC!!! Wiocha jak si epatrzy, a tak gadaja jakie to najnowoczesniejsze miesto w Polsce, ze sie najszybciej rozwija bla bla bla klep klep

Gość jakasiaśtam
jednak to napiszę: bo jesteś pusta. skoro tylko galerii ci trzeba to siedź w tej brudnej, zatłoczonej wawie. nawet jeśli to prowo, to dla mnie jesteś żałosna. kolejna rutowicz...

A po czym autorze wątku oceniasz walory turystyczne np. miasta? Chętnie poczytam Twaoją wypowiedź. :)

Gość Wawka jednak rulez
Czy Wy jestescie jakies debilowate do reszty mulki jedne??? Mowie ze nie znalazlam tam nic (nic innego) POZA 3 galeriami handlowymi (ja wcale nie chodze po galeriach handlowych). Tak to same stare ruiny. A juz najbardziej rozsmieszyl mnie ten bazarowy dworzec PKS bhehe bhehehehe bhehehehehehehe

Wawka jednak rulez----- "Czy Wy jestescie jakies debilowate do reszty mulki jedne" Twoja elokwencja mnie poraża:P Więc może wypiszesz się na temat zalet "Wawki";)

debilka haha a jadlas lascali?? nie bo krtynko nie znasz sie bylas w lemoniadzie jazdzie itd ?? nie !! bo nie znasz miasta ale ok uroczy jestes z tym swoim ograniczonym punktem widzenia hahah nie obrazajac ludzi ograniczonych:D

Gość HuTrertt
Ztrreed

Gość Wawka rulez
wiesz co nawet najwieksza pipidowa ma kilka dobrych knajpek nastawionych na turystow. moim zdaniem wroclw jest przereklamowany.

Gość Jak chcesz OK
Zacznę od zabytków wawki. No wiec tak wawka ma Pałac Kultury i Nauki po drugie PKiN i po trzecie tzw. prezent stalina. :D

Gość Jak chcesz OK
Aha jest jeszcze zabytkowy dworzec koło PKiN - no ten gdzie menele srają. :D

Gość Ciekoawostka
Ludziom z Wawki ciezko pogodzic siez faktem ze sa daleko w tyle za cywilizacja! Najzabawniejsze jest jednak to,ze ci krzykacze to zazwyczaj proste wiesniaki od roku mieszkajacy w stolicy. Sadza ze dyktuja trendy,owszem ale tylko w oborach. Odrobine samokrytyki droga Warszawianko.. Wroc tutaj i zobacz czym zachwycaja sie architekci z calego swiata, dlaczego inwestuja najwieksze firmy i wowczas sil sie na ocene. A galerii jest ponad 12 Ale wiemy,potrafisz liczyc tylko do 4..

Gość Wawka jednak rulez
Moge obciagac jarkowi a we wroclawiu to za daleko

Gość Jak chcesz OK
Jeszcze wymieniłbym nowoczesny stadion XX lecia i zamek królewski zbudowany z cegieł z Wrocławia w latach Pięćdziesiątych XX wieku. :D

Gość Ciekoawostka
Co Ci turysci w Wawie maja zwiedzac?!! Tylko bary mleczne im pozostaly. A'propos tych kilku knajpek. Tutaj polecam Ci Splendido,LaScale,Kyoto czy Novokaine.... Coz, cztery wystarcza chyba:)

Gość Jak chcesz OK
Jestem z Krakowa. :D