Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wawka jednak rulez

Wroclaw to najbrzydsze miasto w Polsce

Polecane posty

Gość Jak chcesz OK
Ah zapomniałbym że jest metro w wawie. No jest co zwiedzać. :) No i jeszcze Tusk i Kaczyński. :D

"No i jeszcze Tusk i Kaczyński"---- Tym Panom dziękujemy:D A tak na poważnie byłam ostatnio w Warszawie i spędziłam całkiem przyjemny dzień:)

Gość Jak chcesz OK
Ja wolę Warszawę nocą. :) Jest wtedy ładnym miastem, tyle świecidełek.:) Ale gdy wstanie słońce........ :O

Gość warto zobaczyć
Łazienki Wilanów i Muzea w Warszawie to są ładne miejsca a nie Pałac Kultury.

ale każdy ma swój gust- Wrocław jest jednym z najpiękniejszych miast w Polsce i to nie wymysł a opinie szrszego grona niż tutejsze;) czy Ostrów mosty, stare miasto ie sa piękne nocą?? Oświetlone jak z bajki

warto zobaczyć---- my nie krytykuejmy samej Warszawy- chociaż to miasto albo się lubi albo nie ale raczej mentalność niekórych Polaków. Każde miejsce ma swoją histrorię, ciekawe miejsca, klimat...

Gość warto zobaczyć
Ależ ja się nie burzę :) tylko akurat PKiN i Dworzec Centralny uważam za wątpliwą atrakcję. Jednak muszę przyznać że mieszkańcy innych mist z reguły bardzo wrogo odnoszą się do Warszawy i Warszawiaków.

Gość Jak chcesz OK
Z PKiN i Dworcem to żart. :D Warszawa też ma wiele ciekawych miejsc , które warto zobaczyć. :) (nie wspominając o Prezydencie Kaczyńskim w Polskim White House)

"Jednak muszę przyznać że mieszkańcy innych mist z reguły bardzo wrogo odnoszą się do Warszawy i Warszawiaków"- tutaj nie chodzi o miejsce zamieszkania tylko o człowieka, wszędzie można spotkać brak kultury, chamstwo itd.

Gość Ciekoawostka
Autorce topiku, nalezalo sie sprostowanie swiatopogladu,spaczonego wlasna Stoliczna egotyka. Mieszkam we Wroclawiu,ale piekny jest Gdansk,Krakow, Kazimierz..wiele miast z duchem i interesujaca historia. Zal mi warszawiaków,w swej szufladkowej ciasnociemiasta-okazuje sie umyslow takze-nie chca widziec nic wiecej niz czubek wlasnego nosa. Wierze,ze nie wszyscy sa ograniczeni..Dobrej nocy.

Gość Ciekoawostka
Dobry zart-tynfa wart!!! I tym optymistycznym akcentem-zegnam.

Ciekoawostka----- z ust mi to wyjęłaś:D "Wierze,ze nie wszyscy sa ograniczeni" ja też chcę w to wierzyć:) Dobranoc wszystkim:)

Gość Grzechu z Wroc
kocham Wroclaw, to moje miasto, najpiekniejsze w Polsce.

Gość ohyda........
zenada na maksa tyle powiem....... `zawsze najwiecej maja do powiedzenia przeciwnicy warszawy niestety , juz chyba zawsze tak bedzie , ze zadrosc niektorych bedzie zzerac i zawsze beda jechac warszawiakow :( przykre , ale prawdziwe ......macie kompleks i tyle tylko wspolczuc wam co do wrocalawia niestety ,ale jak dotad najbrzydsze maisto w Pl jaie widzialam , brud , syf i ubostwo :( nie wiem jak mzna sie niem zachwycac .......chyba tylko w przypadku takim jak sie je tylko widzialo :) jest wiele ladniejszych o sto razy miejsci niekoniecznie wielkich miast a drogi to sory ale do wawy im daleko niestety :(

Gość gość
Najbrzydsze miasto w Polsce to Inowrocław lub Zielona Góra :D

Gość gość
Hehe

Gość gość
Najbrzydsze to Zabrze, Ruda Slaska i Bytom. Lodz i Bydgoszcz tez nieciekawe.

Gość gość
Nie prawda, najbrzydsza jest Łódź

Gość gość
A i Katowice też nie zachwycają. Wrocław akurat jest ładny