Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Wawka jednak rulez

Wroclaw to najbrzydsze miasto w Polsce

Polecane posty

Go艣膰 Namys艂贸w opolsk wojew
Hehe go艣膰 od homocwela zamilk艂:D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Haha Opole jest 艂adniejsze :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wawka jednak rulez
Jest tu kto艣?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niederschlesier
Wroc艂aw ex equo z Tr贸jmiastem to chyba naj艂adniejsze miasta w Polsce. A najgorsza podobno jest 艁贸d藕 i 艣ciana wschodnia. A dzisiejsza Wa-wa to gniot postsowiecki... Par臋 drapaczy tam postawiono dla szpanu, nic ponadto...

Udost臋pnij ten post

Niederschlesier Wroc艂aw jest pi臋kny?a by艂e艣 kiedy艣 w nim? Nie s膮dz臋 nie by艂e艣 to nie odzywaj si臋 Wroc艂aw jest bardzo brzydki skoro wg ciebie jest pi臋kny to czemu we Wroc艂awiu jest setki jak nie tysi膮ce obskurnych obdrapanych kamienic gdzie tynk odpada balkony mog膮 odpa艣膰 jest tam mn贸stwo bezdomnych, dresiarzy i jest tam du偶o pustostan贸w najwi臋kszy syf jest na nadodrzu i przedmie艣ciu o艂awskim wiem bo cz臋sto jestem we Wroc艂awiu

Udost臋pnij ten post

Wi臋c sko艅czcie mi piertoli膰 jaki Wroc艂aw jest pi臋kny i jaki Wroc艂aw jest rzekomo super :P PS we Wroc艂awiu tysi膮ce jak nie dziesi膮tki tysi臋cy ludzi nie maj膮 toalet w mieszkaniach tylko kible na korytarzu

Udost臋pnij ten post

Aha i Wroc艂aw to najbardziej zaszczurzone miasto w Polsce gdzie jest najwi臋cej szczur贸w w Polsce wi臋c o czym艣 to 艣wiadczy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niederschlesier
Namys艂贸w opolsk wojew - Mieszkam tam, na co m贸j nickname wskazuje. Nadodrze, O艂bin s膮 zaniedbane, ale maj膮 sw贸j klimat, taki okultystyczny jakby... Rynek, okolice Dominika艅skiego, 艣r贸dmie艣cie, Kar艂owice, willowa cz臋艣膰 Krzyk贸w, Dworzec G艂贸wny, Powsta艅c贸w 艢l膮skich - To wszystko s膮 w miar臋 艂adne miejsca. Tr贸jk膮t mo偶e jest wrzodem na d***e, ale obok starych kamienic powstaj膮 tam nowe osiedla. Generalnie we Wrocku stare kamienice si臋 odnawia i to fajnie wygl膮da...

Udost臋pnij ten post

Niederschlesier skoro mieszkasz we Wroc艂awiu to chyba s艂ysza艂e艣 o takim mie艣cie jak Namys艂贸w kt贸ry le偶y tylko 60 km od Wroc艂awia nad rzek膮 widaw膮 kt贸ra przep艂ywa przez Namys艂贸w i Wroc艂aw

Udost臋pnij ten post

Ja cz臋sto jestem we Wroc艂awiu kojarzysz miasto Namys艂贸w jak pisa艂em powy偶ej?

Udost臋pnij ten post

Aha mi si臋 Wroc艂aw nie podoba owszem s膮 艂adne miejsca we Wroc艂awiu (we wszystkich z nich by艂em) ale to za ma艂o na tak du偶e miasto to zdecydowanie za ma艂o :o czyta艂e艣 komentarze autorki tego tematu Wawka jednak rulez? Co ona w 2009 roku pisa艂a o Wroc艂awiu?

Udost臋pnij ten post

Czyta艂e艣 komentarze autorki tego tematu z 2009 roku do ko艅ca jej wpis贸w ca艂o艣膰? PS kojarzysz Namys艂贸w?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niederschlesier
Widzia艂em w sklepie Piwo z Namys艂owa. Wiem, 偶e to gdzie艣 ko艂o Opola, ale tylko tyle. W Opolu te偶 nigdy nie by艂em...

Udost臋pnij ten post

Niederschlesier Namys艂贸w le偶y Nad rzek膮 widaw膮 Niedaleko Opola (50 km) i 60 km od Wroc艂awia NAMYS艁脫W NALE呕Y DO ARCHIDIECEZJI WROC艁AWSKIEJ

Udost臋pnij ten post

Ja w Opolu jestem cz臋sto PS Wroc艂aw le偶y 60 km od Wroc艂awia w kierunku Ole艣nicy kojarzysz Ole艣nice i Bierut贸w? W tamtym kierunku jest Namys艂贸w z Namys艂owa do Wroc艂awia jest 60 km m贸j ojciec w aucie mierzy艂 od szpitala na Borowskiej we Wroc艂awiu do Pocz膮tku Namys艂owa, a od Borowskiej do ko艅ca Wroc艂awia jest kilka km wi臋c 50 kilka km od samego Namys艂owa do Wroc艂awia jest przez O艂awe, przez ole艣nice jest bli偶ej

Udost臋pnij ten post

Namys艂贸w jest w wojew贸dztwie opolskim ale nale偶y do archidiecezji Wroc艂awskiej i ma bezpo艣rednie po艂膮czenie kolejowe z Wroc艂awiem

Udost臋pnij ten post

NAMYS艁脫W JEST 60 KM OD WROC艁AWIA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Wroc艂aw to 艂adne miasto, kt贸re ma do zaoferowania wiele atrakcji. Najlepiej zwiedzi膰 Wroc艂aw z kim艣 kto dobrze zna to miasto. Ja polecam wam przewodnika przewodnikgawa.pl Jest to najlepsze rozwi膮zanie dla wi臋kszych grup.

Udost臋pnij ten post