Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwnie

Od naszego spotkania sie nie odzywa

Polecane posty

Gość dziwnie

witam mam problem bo nie wiem co mam o tym myslec od ponad tygodnia rozmawialam z pewnym chlopakiem widac bylo ze mu zalezy pisal tak milo i w ogole pisal ze chce mnie poznac zejest cos we mnie niesamowitego i chce sie dowiedziec co to jest i tak przez tydzien pisalismy... wczoraj sie spotkalismy poszlismy sie przejsc i mnie odprowadzil na koncu sie pocalowalismy ale juz sie nie odezwał.... ani na gg a ani na kom a napisałam mu dobranoc tez nie odpisal a zawsze pisał co mam o tym myslec nie spodobalam mu sie to dlaczego mnie pocalowal to jest dziwne nie lubie byc w takiej nie wiedz bo nie wiem o co mu chodzi nie moze mi tego powiedziec tylko sie nie odzywa ....

...od ponad tyg. rozmawialiscie i On Ci pisal takie rzeczy?:P "Bujda na resorach".....Wymieniliscie sie w ogolle fotkami prZed spotkaniem?:P Daj mu czas...moze odezwie sie...moze nie:P

Gość olaboga*
ale to bylo wczoraj :o daj mu czas :o a pisac komus dobranoc po pierwszej randce jest ciut dziwne pewnie nie odpisal bo jechal caly wieczor na ręcznym wiec troche wyrozumialosci

Gość nie hapnęłąś dzidy i nie
possałaś mu jajek, to się nie dziw, że nie chce mu się marnować czasu i kasy na smsy:O

Gość Mnick
Ile czasu minęło od tego spotkania?

Gość CRACKED GUY
WIDZEEEW WIDZEEEEW ŁÓDZKI WIDZEW RTS !!!!!!

Gość znawcaw
niech zgadnę fotkami się nie wymieniliście:) jeśli tak to jesteś brzydka i tu szukał bym przyczyny taka prawda

Chyba w takiej sytuacji nie pozostaje Ci nic innego jak czekać ;) Ale nie w takim sensie, że patrzysz na telefon co 5 minut :D Zajmij się sobą, rób co masz robić, a on jak zechce to się odezwie w końcu. A jak nie, to... Chyba z łatwością zapomnisz, nie? :)

Gość dziwnie
fotkami sie nie wymienialismy bo nie mielsimy po co bo wiedizelismy jak wygladalmy bo znamy sie z widzenia i jak sie mijalismy to zawsze czesc czesc a niedawno sie odezwal

aaaaa to takie buty:P Czyli to nie byla znajomosc internetowa tlyko pdzieki netowi umowiliscie sie.....spokojnie,poczekaj,odezwie sie:):) ..a jak nie to nie zawracaj sobie Nim glowy:)

Gość dziwnie
wątpie:( codziennie mi pisał a teraz po spotkaniu nagle nic cisza ....

...znaliscie sie jako tako przed spotkaniem w realu......nie wiem o co hcodzi....poczekaj jeszcze troche

Gość sdgsdgsd
kurwa...wiesz co to jest przecinek, kropka?? to uzywaj tego!!:O same debile i nieuki tu siedzą:O

sdgsdgsd k**wa...wiesz co to jest przecinek, kropka?? to uzywaj tego!! same debile i nieuki tu siedzą ---------------------------------------------- A Ty naucz sie pisac nick do osoby ktorej zwracasz sie...to tak jak bys w realu mowil/a do kogos patrzac np.w sciane:P

Gość dziwnie
:( myslicie ze mógł stwierdzic poprostu od tak ze nie chce miec po prostu ze mna kontaku po spotkaniu ? Przeciez on sam pierszy zaczal sie do mnie odzywac i w ogole nie ja:(

Gość dziwnie
juz wiem o co mu chodzi ... on nie chciał sie całowac na pierwsyzm spotkaniu ...... a to samo tak jakos wyszło teraz jak z nim rozmawialam a odezwalam sie sama byl inny w naszej rozmowie co moge zorbic abysmy rozmawiali tak jak niedawno :(??

Za szybka jestes ;) Od razu weszłaś na wyższy level w związku, jak to ładnie niedawno ujęła jedna z kafeterianek. Po ile wy macie lat?

Gość dziwnie
18 co moge zrobic aby normalnie zaczal z emna gadac jego rozmowa byla jakas oschła ....nawet sie nie pozegnal jak konczylismy rozmowe .....

Gość dziwnie
nie wiem co robic a zalezy mi na nim :(

Gość krótko i na temat...
nie spodobalas mu sie i tyle a ludzie poznani przez net zupelnie nie maja odwagi ani checi wyrazic tego wprost tylko urywaja kontakt:o odpusc sobie i zapomnij bo szkoda zdrowia zeby sie tym zadręczac:)

Gość dziwnie
ja nie poznałam go przez neta ..:(

Gość dziwnie
co mam zorbic :(

Gość dziwinie
;(;( pomozcie co mam zorbic ;(