Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto pomoze

gry dla dziecka

Polecane posty

Gość kto pomoze

poszukuje gier na ps2 dla 6 letniej dziweczynki. szukalam w googlach bardzo malo jest o tej tematyce. moze ktos tez ma lub mial dziecko w tym wieku i wie jakie gry bylyby odpowiednie :) pozdrawiam

Gość kto pomoze
mam nadzieje ze sprawdzi sie ta pozycja ;) dziekuje za pomoc :) a moze jeszcze jakies?

Aha, i zdecydowanie odradzam wszystkie z serii Crash Bandicot (chyba tak to się pisze). Gra bardzo ciekawa, grafika faktycznie jak dla dzieci, dozwolona od najmłodszych lat, ale baaardzo trudna. 8-letni chrześniak nie dawał rady (a naprawdę jest dobry na ps2), prosił mnie o pomoc i też miałam trudności. A w sklepie słyszałam, jak sprzedawca zapewniał klientkę, że to gra od lat 3 :(

Gość kto pomoze
a ja sie zastanawialam czy jej nie kupic... :)

Gość slodycze mieso i problemy
a nie lepiej kupic polanszowa? telewizor oglupia :/ za jakis czas nie bedzie chciala robic nic innego tylko grac - granie bardzo uzalezenia, szczegolnie male dzieci.

Gość kto pomoze
jest jeszcze kilkumiesieczne dziecko, czasem naprawde ciezko wyrobic... o planszowce pomysle jak drugie troszke podrosnie...

Gość kto pomoze
a moze sa jakies dostepne logiczne znaczy uczace dzieci gry na ps2?

Na ps2 to nie widziałam, ale na PC jest świetny program do nauki angielskiego z Tell me more :) ja kupowałam dla 9-latka, ale była też wersja dla młodszych :)

Hm,,ja to mam chłopców ,ale pamiętam jak mieli kiedyś jakąś tam grę na psp to było tam demo takiej gry karaoke :) ale niestety nie pamiętam jak sie nazywa ,no a z tych edukacyjnych to też chyba niema co wybierać ,większość na pc jest :( A jeszcze pamiętam naukę tańca na psp ,tylko trzeba było mieć kamerkę do tego :)

Gość kto pomoze
w ogole na pc jest wiekszy wybor... ale ona chce koniecznie na ps2...