Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Metinkaa

moj facet mnie podsumował...

Polecane posty

Gość Metinkaa

Kocham Cie skarbie... dobrze gotujesz, jesteś mądra i nigdy mi nie odmawiasz;) Hmm...dobre:)

Gość hmmmmmmmmmmmmm
wygodnis;)

Gość Metinkaa
dokladnie...nie ma to jak szczerość;)

Gość no to już wiesz
do czego sie nadajesz do garów i do wyra

przeciez facet powiedział jej, ze jest również MĄDRA - co wy ludzie czytac nie umiecie? Tez mi wielka hańba od swojego własnego faceta usłyszeć, że jestem świetna w lóżku :O Super sprawa - ja uwielbiam jak to mówi i nie mam z tym żdnego problemu, bo wiem, że reszta też jest dla niego ważna. Nie rozumiem, co tak tutak zbulwersowało co niektórych

Gość Metinkaa
nie zale tylko chwale;) Milo jest usłyszeć takie rzeczy. Rozbawilo mnie to ze mu nigdy nie odmawiam- tu ma racje ale po prostu do tego wagi nie przywiązywalam, tzn nie zastanawialam sie nad tym, ale faktycznie tak jest- zasluga takich samych temperamentow. Klaudka- ludzie widzą tylko to co chcą widzieć. Sformuowanie "no to już wiesz do czego sie nadajesz do garów i do wyra" mówi samo za siebie. Ja nie odbieram negatywnie tego że lubie gotować a on lubi moje potrawy. Schlebia mi to- i nie robi on zem nie kury domowej! A co do wyra, jest to racja nadaje sie;) Chociaz mozna by to ując inaczej:P

Metinkaa, i bardzo dobre podejście - to były trzy bardzo miłe rzeczy, które Ci powiedział, a że zrobił to krotko, bez rozgadywania się ... no cóż, wszytko zalezy od sytuacji. Dziś powiedział akurat tak, a za dwa dni walnie przy kolacji kolaborat, ze jesteś najwazniejsza na świecie, bo zawsze jesteś przy nim, kiedy tego potrzebuje ci, którzy doszukują się w tym negatywów to zwykli zakompleksieńcy. Co za brak wyobraźni

No i sie ciesz ze masz takiego faceta.Szczery jest wobec Ciebie.Powiedział co o Tobie mysli bez owijania w bawełne,krótko zwięzle i na temat:D:D:D

Gość Metinkaa
AaGel Po to żebys właśnie Ty mogła o tym przeczytać !! Ja sie ciesze i lubie dzielić swoje szczescie z innymi. Ty jednak widze ze najchetniej bys przeczytala jak to mnie zdradzil, zostawil, pobil etc, Mam w tej kwestii większe doświadczenie? Skoro szczescie kogos obcego Cie wkurza to co Cie cieszy? Jesli przeszkadza Ci tak bardzo moja radośc jest mnóstwo innych tematow do jeżdżenia po ludziach. Szerokiej drogi!

Wszystko ladnie, pieknie ale po *uj o tym tutaj piszesz??? Moze chciała sie pochwalic,czemu nie??

no własnie, czemu miałaby się nie pochwalić? - gdzie tu jest napisane "życie uczuciowe, ale tylko z problemami"? ;) nie czepiać się :D

ehehe autorko ja czesto slysze takie i nie tylko takie mile slowa od swojego faceta i jakos nie obnosze sie tym wszem i wobec:P:P A Ty mu jakie slowa mile mowisz?:P ..i uwierz mi,nie chciala bym czytac,ze On Cie zdradza badz Ty Jego bo to nie zbyt mile:/

"no własnie, czemu miałaby się nie pochwalić? " moze tego do konca nie rozumiem aby takim czyms sie chwalic ,taka blachostka bo ja takich rzeczy nie robie.....nie naleze do osob,ktore chwala sie tym i owym

"ehehe autorko ja czesto slysze takie i nie tylko takie mile slowa od swojego faceta i jakos nie obnosze sie tym wszem i wobec" Twoja sprawa, tymczasem nikt nie ma obowiązku robić tak jak Ty :)

Gość Metinkaa
Boże dziewczyny nie spierajcie sie z mojego powodu. AaGel sluchaj ciesze sie ze Tobie również sie układa. Popatrz moze na to z innej strony. Jest dziewczyna której nigdy nie ukladalo sie w związkach, spotkala ja seria tragedii począwszy od smierci bliskuch osob do choroby nowotoworowej z jaka sie obecnie zmaga. Dla niej w chwili obecnej cos takiego jak trzy proste slowa swiadczace i milosci są bardzo istotne i znacza duzo więcej niż dla Ciebie;) To tak w kwestii wyjasnienia. Mialam potrzebe podzielenia sie z kims Tym ze w koncu jest w moim zyciu iskierka nadziei. Klaudynko dziekuje:)

Gość wwrrr
co to jest kolaborat?

Gość wwrrr
nie potocznie, kohcana, tylko niepoprawnie. fajna rzecz takie slowotworstwo ;)

Gość Metinkaa
Tak to ja! Ale to nieistotne...o tym nie chce rozmawiać. Po prsotu tak juz jest ze to co dla ciebie jest rzeczą zwyczajną i normalną dla innych może byc cudem świata. Mimo wszystko dziekuje za wszelkie wypowiedzi i Twoje i reszty, pomoglo mi to jeszcze bardziej docenić to co mam:)

\"nie potocznie, kohcana, tylko niepoprawnie. fajna rzecz takie slowotworstwo\" nawet mi się nie chce rozwodzić na ten temat, bo nie widzę sensu :)

Gość
Metinkaa => gratulacje: taki śmierdzący leń, jak Twój facet, kobiety o takich zaletach raczej nie porzuci :P

...autorko aaaa to w takim razie juz rozumiem dlaczego o tym piszesz tutaj:):) Poza tym kto tu sie sprzecza?:):):)

Gość Metinkaa
kot Behemot -> a kto tutaj napisal ze moj facet to leń??? Mam dla Ciebie przykrą wiadomośc bo tak nie jest:) AaGel- no dlatego pisze, może wydawać sie to nijakie dla nie których bądź zwyczajne, bez znaczenia. Dla mnie jest to tak niesamowita radosc i szczescie że aż mi serce "rozpiera";) Wszędzie znajdą się osoby, które zaczną doszukiwać się bezsensownych znaczeń, i dopisywać scenariusz- bo większośc osób na kafe to ARTYŚCI:) A jak już nic nie znajdą to sie doczpią, że robisz błędy czy to literowe czy ortograficzne:) uroku forum...

Gość Metinkaa
póki co musze kończyć, mam kilka spraw do załatwienia na mieście. Jak wróce zajrze czy coś "nowego" nie zaistniało w moim temacie. Jakby co odpisze później. Pozdrawiam