Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajna.........

dlaczego faceci sie tak w stosunku do mnie zachowuja?

Polecane posty

Gość fajna.........

sama nie wiem nie umiem sobie tego wytlumaczyc jestem niesmiala osoba spokojna dziewczyna niczym sie nie wyrozniam nie maluje sie a jak juz to tusz i jakis blyszczyk nie ubieram sie prowokujaco nawet nie chodze w spodnicach o seksie jzu nie wspomne:P:D a mimo to faceci do mnie sie lepia i to dosc w chamski sposob zdarzylo mi sie ze zostalam wyzwana, niektorzy ciagna mnie ( doslownie ciagna za reke) do jakiegos pustego ustronnego miejsca, zdarzylo mi sie tez ze przychodze do pokoju a w moim lozku lezy nagi facet ktory mowi mi ze chce sie ze mna przespac bo ladna jestem:O ( zalosny tekst) a nawet raz jeden wskoczyl przez okna do pokoju jeden z ktorym nic oprocz czesc nie rozmawialam dobijal sie przezd 15 min do pokoju myslalam ze drzwi wylamie nie rozumiem skad te sytuacje:o jetsem zalamana...przeciez ja nikogo nie prowokuje na imprezie czesto siedze spokojnie czsami zatancze a mimo to takie syt mi sie zdarzaja:O:O

Gość fajna.........
ale ja nie ubieram sie jakos tam seksownie nie prowokuje zachowuje sie normalnie nie wiem noo kiedys mi jeden pow ze jestem seksowna ale to kwestia gustu:P zione seksapilem? ale zeby az tak sie zachowywac??

Gość fajna.........
nie jestem bogata:O

Gość
Czyżbyś w akademiku mieszkała? Ładne, niewinne i nieśmiałe kobiety na facetów tak działają :P ;) A że Twoi absztyfikanci nie grzeszą... czymkolwiek... Cóż. Większość populacji (kobiet rónież) nic poza żądzami (szerokie spektrum) sobą nie reprezentuje. Jestem pewien, że niejedna zezowata brzydula z chęcią z Tobą by się zamieniła. Znajdź jakiekogoś nieśmiałego w do stosunku kobiet osiłka, do odganiania trutni :P

\"zdarzylo mi sie ze zostalam wyzwana ... zdarzylo mi sie tez ze przychodze do pokoju a w moim lozku lezy nagi facet ktory mowi mi ze chce sie ze mna przespac\" wibacz, ale mnie to zakrawa na robienie sobie z Ciebie żartów i traktowanie jak zwykła idiotkę (bez obrazy, ale naprawde takie wrażenie odniosłam, bo nie ma to nic wspólnego z adorowaniem). Być może jestes takim typem kobiety, że faceci wyczuwają, że mogą sobie pogrywać

Gość a ja mam inny problem
noo a jak jakis mi sie spodoba zaczyna sie cos dziac miedzy nami wszystko sie uklada to zaraz albo zajety sie okazuje albo kreci sie jakas inna kolo niego i ucieka do niej

Gość fajna.........
klaudka to teraz sie okazuje ze ja zawinilam? ale niby czym? przeciez ja nic nie robie ...bez sensu

fajna........., nie napisałam, że zawiniłaś, ale że faceci traktują Cię lekką ręką i tam, gdzie "inne adorują", z Ciebie robią sobie po częsci żarty ja tak tę sytuację odczytałam nie wiem jaki masz charakter - jesli będziesz bardziej pewna siebie, stanowcza, to faceci zaczną uważać na słowa i zachowania, jeśli im się naprawde podobasz

Gość bo......................
bo jestes pewnie ladna a kazda ladna dziewczyne faceci w iwekszosci traktuja jak obiekt seksualny nic poza tym widza ze ladna i chca sie z nia przespac nie inetresuje ich Twoj charakter, zachowanie, hobby :O

Gość fajna.........
a ten nagi facet byl zonaty pow ze jak sie nie zgodze to znajdzie inna chcial tylko seksu jak sie nie zgodzilam trzasnal drzwiami ipozniej wyzywalod cnotekniewydymek:O

Bezedury , te zachowania, które opisała autorka są jednak troszkę przegięte i nie wydaje mi sie, żeby była w tym choć odrobina powagi, chęci zdobycia autorki lub doceniania jej seksapilu. Owszem facetom zdarza się, że są nieokrzesani i zabierają sie do pewnych rzeczy od tyłka strony:D, wiadoma sprawa hehe, ale ... bez przesady

a tak poza tym wydaje mi się, że to prowokacja, no ale ... hipotetycznie podyskutowac można ;)

Gość fajna.........
prowokacja? super :O widac juz nie mozna sie poradzic bo zaraz prowokacja:O

klaudka - ja też to tak odczytałam i zgadzam się z Twoimi spostrzeżeniami. faceci robią sobie jaja z autorki, bo pewnie nadawała się wg nich na ofiarę, właśnie dlatego, że jest cicha, nieśmiałą i nie prowokuje strojem - nie ubiera się kobieco.

Gość ale glupie to forum
zaraz sie okaze ze autorka sama jest sobie winna bo cich niesmiala i nie prowokuje stronem a tak na marginesie: ktos tu napisal ze ubiera sie malo kobieco a skad to wiesz? czy kobiecy stroj to tylko i zawsze spodnica? ahh ..szkoda czytac te wypowiedzi!

"za czasów liceum nabierałyśmy tak jednego chłopaka, tyle że tam scen rozbieranych nie było..." podczas studiów, zwłaszcza w akademikach i na imprezach to tez jest dośc powszechne :)

Gość nie masz pazura
pewnie jesteś ładna jak nieśmiała brzydula betty ale brak w tobie jakiejś stanowczości - sprawiasz wrażenie osoby w której nie ma żadnej bariery i dystansu a z taką można robić co sie chce

Gość jestes chora psychicznie
??? proponuje psychotropy i to silne!

Gość ps.zielona
TO JEST RACJA : NIE MASZ PAZURA - słaba płeć do potęgi entej z ciebie. Faceci jajcarze to czują, a jeszcze mieszkasz w akademiku - mają widownie. Jesteś tzw. cichą myszką a w społeczniści akademickiej to jest ... życie, pozwalasz im na to ( mimo że ładni ludzie mają w życiu łatwiej )

Gość do sami......
chyba niedoczytalas moja droga jeden z nich byl zonaty:P poza tym takie zachowanie nie jest typowe dla prawiczkow a dla "jebakow":P