Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basieńka_25

moją koleżankę okłamuje facet - co robić?

Polecane posty

Gość basieńka_25

powiedzcie mi co mam robić.... mam dobra koleżankę, którą facet okłamuje... przyprawia rogi.. itp. Czy powinnam się mieszać w jej związek? Wiem jakie to trudne, bo sama kiedyś byłam w takiej sytuacji, mój były mnie oszukiwał...w końcu zaczął zdradzać, koleżanek nie słuchałam, zerwałam z nimi kontakt... bo wydawało mi się, że zazdroszczą mi faceta. Może lepiej siedziec cicho i patrzec jak jej związek będzie się sypał... macie jakiś pomysł?

osobiście też mam koleżankę, której facet przyprawia rogi nie mieszam się w to- nie byłam przy tym jak za przeproszeniem wsadzał innej i nie zamierzam nikogo w to wtajemniczać nie mieszaj się do takich rzeczy

Gość Maupa maupowata
no właśnie!nie byłaś ,nie złapałaś za rękę więc zostaw to w spokoju.to ich sprawa

Gość likto
wyslij mu anonima ze wiesz i troche go nastrasz Moze to wystarczy Jej nie mow bo obroci sie to przeciwko tobie

Gość a ja bym chciała wiedzieć
czy facet mnie zdardza( jeśliby zdradzał). lepiej dać sobie spokój z palantem niż się łudzić, że wszystko jest dobrze

Gość lostka
Wow, coz za kobieca solidarnosc:D Na pewno tez chcialybyscie, aby wasza bliska kolezanka nie powiedziala wam, ze wasz facet was zdradza... Bylam w podobnej sytuacji i oczywiscie poinformowalam o tym kolezanke, bo nie czulabym sie fair ukrywajac przed nia cos takiego i jednoczesnie sluchajac jaki to M(jej facet) jest wspanialy....

Gość elllllllllllllllllllllo
Ona Ci nie uwierzy

Gość jak masz jakiś dowód to jej
wyślij... a jak nie, to pewnie i tak ci nie uwierzy :(

Gość nic jej nie mów
bo jak zapatrzona jest w niego to z tobą zerwie kontakt a mu uwierzy ze jest niewinny

moim zdaniem lepiej zasugerować pytaniem " a pewna jesteś " albo powiedzieć "strzeżonego pan bóg strzeże- lub w inny sposób przyczynić się do jej czujności ale nie mówić

Gość dziwi mnie ignorancja
wiekszosci z was!!! Gdyby z was facet robil idiotke to tez godzilybyscie sie na to??? JA NIE!!! WOlalabym od razu wiedziec co jest grane, a nie byc chodzaca idiotka, z ktorej ludzie za plecami sie smieja, ze ma rogi!!! Druga sprawa to sposob, w jaki to zalatwic, bo jest to cholernie trudne...Tu powinnyscie pisac jakies rady, a nie ze "ma sie nie wtracac"!! To moze spotkac kazda z nas i co? Tez byscie chcialy byz nic niewiedzacymi idiotkami???

Gość dopadnijcie go w ciemnym
kącie i zróbcie mu kręcenie jaj. :D:P

Tez myslałam kiedyś ze trzeba o tym poinformować swoją przyjaciółkę. Widziałam faceta mojej przyjaciółki na dworcu mietosił z kobietą.3 dni zastanawiałam sie co zrobić w końcu powiedziałam. Na drugi dzień nie odzywała sie już do mnie,bo ten patałach zapewnił sobie alibi(był w tym czasie kiedy Go widziałam u kumpla) Żaluje ze wtedy do Niego nie podeszłam.... Wyszła za Niego za mąż po 2 latach zrobił dziecko jej najlepsiejszej przyjaciółce. Rozwód itd....

Gość oj tam nie uwierzy
Bliskiej koleżance, osobie, która, jak wie, jest jej życzliwa, uwierzy. I będzie mogła próbować coś z tym problemem zrobić. Im szybciej się dowie, tym lepiej.

Gość nie zgadzam sie ike bo w
momencie, kiedy ludzie wiedza, ze facet zdradza kobiete, rozmawiaja o tym za jej plecami, a ona nieswiadoma niczego zyje dalej normalnie, zaluzmy opowiada o swoim zyciu, zwiazku, facecie, ze wszystko jest "ok"...bla bla bla, to jest idiotka nieswiadomie i ja wlasnie tego chcialabym uniknac. Sto raz wolalabym, zeby ludzie grali ze mna w otwarte karty i jesli czubek-moj facet by mnie zdradzal nie chcialabym zyc w takiej nieswiadomosci. Wrecz gdybym sie dowiedziala w koncu o tym i dowiedziala sie rowniez, ze moja kolezanka o tym od dawna wiedziala i NIC mi nie powiedziala, obrazilabym sie na nia i zerwala z nia kontkat. Szczerosc to podstawa i jesli dupek-facet nie potrafi sie na nia zdobyc i ja o tym nie wiem, to przynajmniej wymalagalabym tego od znajomych.

Gość sgdssdgsgd
ona uwierzy facetowi, a nie kolezance, a z koleżanką się pokłóci

"Tez myslałam kiedyś ze trzeba o tym poinformować swoją przyjaciółkę." "Wyszła za Niego za mąż po 2 latach zrobił dziecko jej najlepsiejszej przyjaciółce." sami, ale nie Tobie??? :D

nie zgadzam się nie musisz:) ja tam swojego sumienia za jakiegoś palanta obciążać nie będę- jego występek jego wina- jego sprawa

Gość ike jesli cos wiesz a to
ignorujesz, choc moglabys pomoc to wlasnie w tej chwili powinnas miec nieczyste sumienie, a nie w momencie poinformowania jej o tym. Nadajemy w ogole na roznych falach Ike, mamy TOTALNIE rozne zrozumienie dla tych spraw i "czyste sumienie" znaczy dla nas tez zupelnie cos przeciwnego. Dla mnie ignorancja to ignorancja, a nie spokoj duszy.

Gość To mówię ja
Każdy wybór jest jakimś wyborem, każda decyzja ma swoje konsekwencje. Nigdy nie można 'nie zdecydować', cokolwiek się zrobi jest to jakaś decyzja.....

może i nadajemy na innych zawsze uważałam, żeby w związek dwóch osób nigdy się nie mieszać - ani w zdrady, ani w kłótnie mój mąż zawsze mi powtarza- nie mieszaj się- wysłuchaj doradź - nie mieszaj się aż pewnego wieczoru przyszła do nas jedna para- nie mieszkali razem ale spotykali sie- on lekko podpił i zaczął wykręcać jej rękę- maż go za klapy ze społem wypier.... wyrzucił z domu- i myślisz, że co ona zrobiła?? prosto od nas pojechała do niego go pocieszać jak ma coś się wydać wyda się samo - nie zbawisz świata- a dobrymi intencjami jest piekło wybrukowane

Nadajemy w ogole na roznych falach Ike, mamy TOTALNIE rozne zrozumienie dla tych spraw i "czyste sumienie" znaczy dla nas tez zupelnie cos przeciwnego. Dla mnie ignorancja to ignorancja, a nie spokoj duszy. tak swoją drogą - to do wielu wniosków doszłaś po całych dwóch moich wypowiedziach:D

Gość lostka
Jaka wartosc ma przyjazn dwoch kobiet, skoro jedna nie powie drugiej, ze maz ja zdradza?:O Boze, chron mnie od takich przyjacioleczek...

ot, lojalnmość kobieca... dziewczynę oszukiwać, faceta-zdrajcę chronić nie chciałabym mieć takich koleżanek, jak Wy, co to \"nie mieszacie się w cudze związki\"

droga ewo- przeżyjemy :D i to nie my oszukujemy- tylko jej facet to robi

Gość ditka
ja uważam że powinna powiedzieć koleżance , nawet jeśli nie uwierzy i zerwie z nią kontakt , to prędzej czy pózniej złapie ptaszka na gorącym uczynku i przekona się że popełniła błąd

Gość oj tam nie uwierzy
Święta racja, Ewa33 🌻 Ja z moimi przyjaciółkami nieraz rozmawiałam, czego byśby od siebie oczekiwały w takiej sytuacji, i wszystkie - i one, i ja - chciałyśmy tego samego. Lojalności. Gdybym zobaczyła faceta którejś z nich w dwuznacznej sytuacji z inną, natychmiast złapałabym za telefon. A one odwdzięczyłyby mi się tym samym. Właśnie dlatego, że jesteśmy przyjaciółkami :-P