Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oOFiLuTkaOo

Ciąża bez wiedzy faceta..

Polecane posty

Gość oOFiLuTkaOo

Mam problem. Mianowicie moja kolezanka pragnie miec dziecko z obecnym partnerem ale on nie jest na to gotowy . Więc ona postanowiła zadziałac sama. Jak facet spuszczał sie jej na rece to ona szla do lazienki ze niby umysl rece a pakowała sobie ta sperme palcem do pochwy. Powiedzcie mi czy w taki sposób zapłodnienie jest mozliwe? I co sądzicie o tej kobiecie? Mam ostrzec jej partnera?

Gość jest możliwe ale
raczej bym radziła jej przegadać do rozsądku a nie facetowi od razu mówić.

Gość za przegadanie do rozsądku
już za poźno, gadaj facetowi. zreszta sadze ze to prowokacja!:o

Gość jest możliwe ale
dlaczego za późno? Może jeszcze nic się nie stało.

Gość oOFiLuTkaOo
Ona mowi ze narazie sie nie udalo bo caly czas robi sobie testy. To nie prowokacja nie bawi mnie to .

Gość oOFiLuTkaOo
Myślę ze jej facet powinieni sie o tym dowiedziec jak najszybciej. Moze to oznaczac koniec zwiazku wiec troche sie waham. Jej juz tłumaczyłam to ale nic nie pomogło.

Gość sessy
no to pewnie bedzie oznaczac koniec zwiazku...pogadaj z nia jeszcze raz, moze zagroz jej, ze powiesz jemu?

Tak czy siak będzie koniec związku.Albo się teraz dowie i ją zostawi, albo później jak kłamstwo wyjdzie na jaw, a wyjdzie na pewno.Nie wiem jak można zrobić coś takiego drugiej osobie i jeszcze twierdzić,że się ja kocha!!!????

Gość azalea
co za bezmyslna idiotka, jak mozna druga osobe pakowac w niechciane dziecko, takie niedojrzale odmozdzone dziewczyny powinny miec obowiazkowa sterylizacje, bo narazaja swoje przyszle dziecko na maksymalnie glupia matke. jezeli kobieta chce miec dziecko, a nie ma przy sobie faceta, ktory tez chce miec dziecko, powinna albo znalezc sobie takiego, co chce, albo wzaic cala finansowa i emocjonalna odpowiedzialnosc na siebie i byc dzielna samotna matka. powinnas chyba powiedziec jej facetowi, na pewno ja zostawi po tak zalosnych wyczynach. gdyby moj facet oszukiwal mnie w ten sposob byloby to dla mnie rowne zdradzie.

Gość sandra z kujawskiego
ijej , ile lat ma ta kolezanka ???, nie mozna miec dziecka na siłe , niech rozmawia o tym z facetem ze chcialaby miec dziecko , a nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! , jest nie fer wobec niego powiedz to w tajemnicy temu facetowi

Gość a ja bym sie nie
pakowała w taka sytuacje. Mysle ze powinnas zostawic to w spokoju, ewentualnie pogadac z ta kolezanka ale wkraczac w ten związek i w tą chorą sytuacje( mówiąc to jej facetowi) nie radze dla twojego dobra. Wytłumacz jej ze skoro ten koles nie chce dziecka to jak sie dowie o ciązy to moze ja zostawic albo bedzie ja namawiał do aborcji itd. Jezeli ona bardzo pragnie dziecka to niech z nim o tym rozmawia, na tym chyba do cholery polega związek a nie wpychaniu sobie ukradkiem spermy do pochwy, to załosne! Ja bym sie nie mieszała w taka sytuacje bo jesli zaczniesz ingerowac i powiesz temu kolesiowi to moze sie wszystko obrucic przeciwko tobie. Bo co jesli ona zaprzeczy a on uzna ciebie za wariatke i oboje cie znienawidzą. Ona za to ze wydałas jej sekret a on za to ze wtrącasz sie do ich związku