Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sen-zęby

sen-zęby

Polecane posty

Gość sen-zęby

Snilo mi sie ze leca mi zęby... mimo ze probowalam jakos temu zapobiedz wypadaly...wiem ze to nie jest dobry znak,,,ale ile sennikow tyle interpretacji...prosze o pomoc

Gość havanamen
moim zdaniem ktoś z bliskich lub też Ty w ostatnim czasie miał nieprzyjemną sytuację u dentysty, zjedz tabliczkę czekolady i będzie ok ;)

Gość mi jak się śniły
zęby i czekolada to dwa tygodnie poźniej koleżanka ze swoim kuzynem mieli wypadek pod łodzią oboje zgineli na miejscu to tylko tyle wiem że któreś z tych dwóch znaczy wypadek, a któreś śmierć

Gość koniec początku
Ja też słyszała że jak śnią się wypadające zęby to znaczy chorobę albo nieszczęście. Kiedyś śniło mi się że wypadają mi zęby po kolei (właściwie to sama je sobie wyjmowała, takie były obluzowane)...i nic się nie stało.

Gość koniec początku
*słyszałam, wyjmowałam

Gość havanamen
Ludzie dajcie żyć, przecież z tymi proroczymi snami to są jakieś banialuki, w ten sposób wszystko można wytłumaczyć, gdyby w to wierzyć to człowiek by się zadręczał i miał cały czas depresję, sny nic nie znaczą są tylko naszą dziwną interpretacją najbliższej przeszłości, impulsów. Poczytajcie sobie Freuda a nie jakieś banialuki wypisujecie. Pozdro

Gość sen-zęby
a jednak...

Gość sen-zęby
a czy da sie temu jakos zapobiedz?

Gość havanamen
Tak, da się i to bardzo prosto: nie wierzyć w te średniowieczne zabobony i banialuki

Gość kAXIL
Mojej mamie sniły się zeby i pies mi wczoraj zdechł, powaga

Gość sen-zęby
ja nie wierze w sny, jednak ten mnie przerazil... mojemu chlopakowi po takim snie zdechl pies... ja jak zawsze racjonalistka ale dzisiaj obudzilam sie i rozplakalam..

Gość ja nie mam finansowych
a ja czytalam ze jak zeby to znazy ze ma sie problemy w zwaizku i sie zastanwia nad rozstaniem...

Gość siedze na klopie
zeby to na smierc

Gość mnie się bardzo często
śnią wypadające zęby - i mam to gdzieś - chociaż sen sam w sobie jest nieprzyjemny.

Gość u_p
i nic sie nie dzieje?? zęby podobno sa odzwierciedleniem obaw przed klopotami finansowymi i klopotami w zwiazku

Gość znam sie na tym
oznacza to chorobe

Gość jre
WYPADANIE ZEBO TO DRAMATYCZNE WYDARZENIA: JESLI WYPAD 1:ZNAK ZLYCH WIESCI; 2-OZNACZA DUZE KLOPOTY KTORYCH SNIACY SAM NA SIEBIE NIE SPROWADZIL; 3-POWAZNE KLOPOTY I WYPADKI. JESLI WYPADLY WSZYTSKIE TO SYMBOL KATASTROFY I SMIERCI.

a wiecie co, mi się niedawno śniła plaża i zaraz potem Rosja odcięła gaz!! więc od teraz zapamiętajcie sobie, że plaża zawsze oznacza wielkie kłopoty z gazem. 🖐️ ;)

Gość faktycznie ...
mi sie bardzo czesto snia wypadajace zeby, lub ze prawie sama sobie je wyciagam ... nie cierpie tych snow, sa strasznie nie przyjemne, duzo bym dala zeby ich iniknac bo sa bardzo reslistyczne :P ale faktycznie bo ki mozna zrywac od waszych interpretacji :D sny oznaczaja nie to, co sie wydarzy, tylko nasz wlasny stan psychiczny, to z czym sie borykamy, sytuacje, ktore staramy sie rozwiazac.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Jak śnią się zdrowe zęby to nic się nie stanie.Ale jak zepsute to jakieś nieszczęścia i wypadki.Jedynki i dwójki na najbliższą rodzinę. O ile jesteś osobą z intuicja to na pewno coś znaczy, co podświadomość chce ci powiedzieć.

Gość jmfdfkeglkrmgt
faktycznie ... nie masz racji, owszem sny odzwierciedlają stan naszego umysłu.I bardzo często się sprawdzają.Spróbuj czasami zajrzeć do sennika...