Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MOOONIA28

Czy moge herbatke koperkowa podac dziecku zaraz po jedzienu ?

Polecane posty

Gość MOOONIA28

Mala ma problemy z zaparciami i po jedzeniu bardzo sie napreza i steka, chce jej dac herbatke koperkowa ktora moze wyreguluje troche prace jelit ale nie wiem czy mozna od razu po jedzeniu....

Gość paulllla25
A ja mam pytanie,od jakiego miesiaca dziecka mozna mu podac taka herbatke??

Gość MOOONIA28
Na opakowaniach z Hippa jest ze od 1 miesiaca, moja corka wczoraj skonczyla miesiac wiec juz jej chce podac

Po jedzeniu maluszek może nie będzie chciał się skusisz na herbatkę bo brzuszek syty :) Może odczekaj trochę.

Gość MOOONIA28
No wlasnie a dlatego chce zaraz po jedzeniu bo mala znowu bardzo sie meczy po oproznieniu butli tzn napreza sie i napina, moze taka herbatka troche ja wyreguluje ... ;(

Gość włatcy moch
są tez koperkowe od 1 tygodnia

możesz podać herbatkę od razu, gdy dziecko zaczyna się prężyć. Przede wszystkim zwróć uwagę na to, co jesz, ponieważ to właśnie Twoja dieta powoduje zaparcia i kolki u dziecka. Wyeliminuj produkty ciężkostrawne, smażone i wzdymające ze swojej diety. Przejrzyj swój jadłospis bardzo dokładnie, a znajdziesz przyczynę kolek u swojego dziecka. Tu znajdziesz dietę dla matki karmiącej: http://porady-poloznej.pl/dieta-mamy-karmiacej-piersia/ www.porady-poloznej.pl