Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie życie

chce zostac prostytutka

Polecane posty

Gość takie życie
ale nie jestem dziewica jesli tak to mam rozummeic PIERWSZY RAZ

Gość Freydis
goń się pałko:D A tak na serio--nie szkoda Ci dziewczyny? A może to twoja córka/siostra/wnuczka/kolezanka jest tam po drugiej stronie??

Gość Freydis
wiesz co mała, skad jestes w ogole?praca za granica nie wchodzi czasem w rachube?tam mozna o wiele wiecej zarobic nie dajac dupy...np. w Szkocji na truskawkach:)

Gość za twoj pierwszy raz
oczywiscie ze mi szkoda, w koncu 5 stow piechotą nie chodzi. Jesli nie jestes dziewicą to musiałabyś udawać, ale w tym wypadku daję tylko 400 :classic_cool:

Gość Freydis
udawac:D:D:D:D: wzorem średniowiecznych niewiast chyba:D zakleić dziegciem i wsadzic do srodka krwawe ochłapy...kto tu ma ochłonac, psia mać...

nie no, bez zadnych krwawych ochlapow. Moze miec np miesiaczke i krzyczec: ojej, ale to wielkie! nie wsadzaj mi tego! albo wsadz! aj aj aj! :classic_cool: wszystko zalezy od jej inwencji :P

Gość Freydis
albo pocwiczyc mięśnie Kegla i scisnac CIę tak, że zawyjesz:) a potem powinna zrobic CIę na kota, żeby było jak w starej irlandzkiej szancie:" Raniutko patrze oczy trąc,królową, BoŻe chroń, ten goły facet w łóżku jest bez wątpliwości mną:)To, w czym do portu szedłem dosć wytworna miało won, po maczce rybnej wór-ahoy!-jak ulał na Cape Horn:D

to z mięśniami dobre, dorzuciłbym stówkę :D

Gość Freydis
hehe, wiem, dobry patent nie jest zły:D. mojemu piratowi az swieczki w oczach stają:D a słyszałeś o takiej słynnej londyńskiej cizi, co dusiła marynarzy udami?:D

Gość za twój pierwszy raz
jak to dusiła? koniec z minetami :P

Gość Freydis
no powaga. centralnie dusiła i obrabiała z kasy:D a działo sie to bodajze na Baker Street w początkach XIX wieku

niestety, nie należę do osób, których kręci podduszanie, ale pewnie są inni chetni, którzy zapłaciliby sowicie za taki eksces :P

Gość Freydis
juz by za wiele nie mieli chyba do gadania:D ale niestety sprawczyni zamieszania dała dyla:D pewnie chciała wybadac opinię społeczną:D

o żesz Ty, wystraszylas mi ją. Może jakieś inne chętne? :classic_cool:

Gość Freydis
ej no sorry:D moze po prosty wyjdz gdzies, zamiast siedziec na kafee i wyrwij jakiegos lachona, byle nie zdeterminowanego i nastawionego na kase tylko..bo co to za radosc z seksu..ja tez juz lece z tej uczelni, na ktorej niby mam sie uczyc, a nie gadac pierdoły, i zycze Ci udanych łowów i miłego wieczorka:D

Gość scfsafsafs
klientka ktora zalozyla to jest idiotka. Na kafeterii chcesz znalezc takie info? ktos napisal na pocZATKU WEJDZ NP NA ROKSA.PL CZY ODLOTY.PL TAM WYBIERASZ MIASTO I PATRZYSZ CENNIK NAJCZESCIEJ 100-200ZL SA TEZ PANNY PO 400ZL ZNAM JEDNA ZA 700 ALE TO MODELKA

Gość red1234
A skad slyszalas o tej londynskiej prostytutce? Mala szansa aby kobieta mogla udusic nogami marynarza...

Gość Nieujarzmiony
Do autorki : Lepiej zarabiac grosze, niż się ku..wic za chocby największe nawet pienidze tego świata. ...CO się z tymi kobietami dzieje. :(( ------------ A do pozostałych : Mężczyzna zaś, który płaci kobiecie za seks, poniża się JESZCZE BARDZIEJ niż ta kobieta, która się puszcza za pieniądze (czy za cokolwiek innego). Bo czy to jemu ma bardziej zależec ?? Czy może raczej JEJ ?? Czyżby mężczyzna był z czymś GORSZY od kobiety, by to on miał jej płacic za seks ?? To ona mu "ŁASKĘ" jakąś robi, że zechce z nim pójśc do łóżka ?? Panowie... MIEJCIE trochę męskiej godności. Trochę męskiej dumy. Facetki robią z wami CO CHCĄ. Nie WSTYD wam ? I CO tu się dziwic, że mamy obecnie kryzys męskości, skoro mężczyzna musi prosic się kobiety, by ona chciała z nim pójśc do łóżka (obojętnie, czy to za jakieś korzyści, czy też nie) ? To ONE powinny NAS próbowac zaciągnąc do łóżka. ONE też powinny też starac się o NAS, jesli chodzi o miłośc. a NIE odwrotnie. Ale niestety NIEWIELU jest dzisiaj PRAWDZIWYCH MĘŻCZYZN. A reszta to "pieski", bez godności i bez honoru, uganiający się "z wywieszonym ozorkiem" za facetkami, by te "ŁASKAWIE" dopuściły ich do siebie. :) ...ŻAŁOSNE...

Gość stary zgred
drogi nieujarzmiony, spójż na swoich współplemeńców i powiedz, czy ty, jako kobieta miałbyś ochotę z takim jednym czy drugim poleżeć w łóżku nie mówiąc już o dotykaniu go? Grube toto, tłuste, niedomyte, zapijaczone, włosy ostrzyżone przez skacowanego fryzjera, albo długie pióra na łysiejącym pustaku. Bród za pazurami, capi ze wszystkich otworów. Skóra też jakby ze śmietnika wyciągnięta. Na prawdę trzeba wielkiego samozaparcia by przed takim rozłożyć nogi. Należy podziwiać, że są jeszcze odważne kobiety, które takimi paszczurami chcą się profesjonalnie zająć. A w małżeństwie niby nikt nikomu nie płaci, ale teżjest to pewna forma wymiany handlowej, tylko, że kontrakt zawarty bezterminowo.

Gość Nieujarzmiony
Drogie Panie, które jesteście prostytutkami, lub które prostytucję macie zamiar uprawiać. Mam do Was JEDNO pytanie : czy jesteście chrześcijankami ? Pozdrawiam.

Gość Tak trzymaj
;)

Gość ŻYCZYMY PRZYSTOJNYCH
I CHOOJNYCH KLIENTÓW:-)):-)):-)):-)):-)):-)):-)):-)):-)):-)):-))

Gość Tak trzymaj
Fajna praca

Gość pomyślcie ile jest
prostytutek w Polsce,na świecie,one też zostają matkami,żonami.Myślicie że one chwalą sie mężom że pracowały jako prostytutki.Pomyślcie ilu z was ma za żonę byłą prostytutkę. Odtworzenie błony dziewiczej w dzisiejszych czasach to żaden problem. Nawiasem mówiąc,podobno byłe prostytutki to najlepsze żony i matki.

Gość wrowrowrocek
spotykałęm sie kiedys z laska która jak sie okazało byla wczesniej prostytutka :) pozwalała w łóżku na wszystko :) juz przy pierwszym ruchaniu - po tygodniu znajomości przy minetce i lizaniu jej tylka pozwalała bym wkłądał jej paluchy naraz BARDZO głeboko w pupe i ciiipke :) Pati Groń z wrocka :)

Gość Nieujarzmiony
Ja tam bym NIE CHCIAŁ mieć za żonę prostytutki byłej. A jeśli tają to one przed swymi mężami, to muszą wiedzieć, że miłość ich mężów do nich NIE JEST prawdziwa, bo wynika z ich (kobiet) zakłamania. CIEKAWE, jak one się czują, jeśli przypuszczają, że ci mężowie by ich NIE CHCIELI, gdyby wiedzieli, CO one wcześniej robiły. Nie słuchajcie dziewczyny ty głupich rad i NIE róbcie tego. A jeśli robicie - zaniechajcie.

Gość Nieujarzmiony
No a poza tym, cudzołożenie jest grzechem ciężkim (to przypomnienie dla tych pań, które są wierzącymi chrześcijankami).

Gość tojaaaaa33333365656
czemu prostytutki to dobre zony to rozumiem - bo traktuje seks jak obowiazek ale niezbyt ciezki, glowa jej nie boli i nie bedzie raczej zdradzac bo facetow ma po dziurki w nosie ale czemu dobra matka?????? nie wiem jak to wytlumaczyc poza tym podobno w burdelu zarabia sie ok 4 - 5 tys tylko jak wpadaja chlopaki z miasta to troche glupio, bo nie mozesz odmowic, i robia z toba co chca : /

Gość Nieujarzmiony
czemu prostytutki to dobre zony to rozumiem ---------------- A ja tego NIE rozumiem. Miłość do czegoś ZOBOWIĄZUJE.

Gość tojaaaaa33333365656
nie ma milosci, wiekszosc dizewczyn idzie do tego zawodu nie z powodu pieniedzy to nie te czasy ale z powodu zawodu milosnego tak jak dawniej szly do klasztoru