Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pola17

wzrost 175cm i szpilki????????

Polecane posty

Gość pola17

witam wszystkie forumowiczki i mam pytanie prosze o wasze opinie, co sądzicie mam 175cm wzrostu, ważę 65kg, czyli powiedzmy ok, ale mam problem bardzoooo lubię szpilki, obcasy itp..ale czuję się fatalnie jak je noszę czuję się jak na szczudłach wydaje mi się ze jestem za wysoka do obcasów, co wy sądzicie czy taka kobieta wysoka jak ja wygląda atrakcyjnie na obcasach czy nie???????

Gość mucha tse tse 007
Hej:) Ja sama mam tyle cm i kg co Ty i noszę buty na wysokich obcasach ;) Uważam, ze kompleksy powinni mieć niscy mężczyźni, a nie wysokie kobiety:)

Gość taka jedna 82
tez mam taki ptoblem i takie same namiary heheh :) o szpilkach moge zapomniec (facet = 175)

ja mam 172, 57- 58 kg i chodze w obcasach. najczęściej 4 cm, ale teraz mam kozaki z 7 cm. przy mojej szczupłej budowie wyglądam jak tyczka, ale nie rusza mnie to. uwielbiam być wysoka.

no a ja mam jeszcze więcej bo 177 cm wzrostu i lekką nadwage ekhm :P i uwielbiam nosić wysokie obcasy :P szkoda tylko ze znowu podoba mi sie facet który jest mojego wzrostu i szpilek przy nim nie założe eh!!!!! :D

ja mam 174 ale waże 54kg i też noszę szpileczki, obcasiki kiedy to możliwe :) dodam,iż mój facet ma 1,94 więc jest to dla mnie wskazane :)

Gość jkkkkkkkkkkk
jak facet jest wyzszy albo idziesz sama to czemu nie, ale jesli masz być od niego duuuzo wyzsza, to raczej nie bardzo

Gość pola17777
nie mam problemu z facetem ma 183 ale czuje sie jakbym była jak tyczka...niewiem czy wyglądam kobieco? al ebez obcasów na płaskim też kicha ...!!!

Gość jkkkkkkkkkkk
jesli czujesz się zbyt chuda i wysoka. To ubierz coś co doda ci objętości i zniweluje ten efekt;)

178cm/ 57kg, szpilki jak najbardziej. Mój facet ma 196 więc nie mam problemu z kontrastem. Nie uważam się też za tyczkę, lubię szpilki, i będę je nosić, a jak ktoś ma z tym problem to już jego sprawa. ja mam ważniejsze rzeczy na głowie:P

Ja też mam 176cm i chodzę w szpilkach :D Mój mąż ma 188cm więc nie ma problemów. A przed mężem jak byłam w związkach, gdzie facet był niższy to też nic sobie z tego nie robiłam. Zresztą wtedy najsławniejsi byli Tom Cruise i Nicole Kidman, a oni też proporcją do siebie nie pasowali :P