Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milutkaa

staraczki luty,...

Polecane posty

oj w brew pozorom w ciaze ciezko jest zajs dlatego nie stresujcie sie jak za 1 razem sie nie uda dopiero po chyba roku staran jak sie nie udaje to powinno sie zrobic badania

Gość dlaczego zawsze piszecie
w temacie "staraczki"..... jak tylko widze taki nagłowek to automatycznie czytam "sraczki"..... :/ Zmiencie nazwe albo co ;) nie to, zebym miala cos przeciwko Wam ale to okreslenie po prostu jest dla mnie straszne!! brrr... A tak poza tym to powodzenia w Waszych staraniach :P :)

A gdzie Ty widzisz te zołzy?????

wy pomarancze to jestesci nie dopieszczone, do wszystkich sie czepiacie. dajcie na luz wkoncu, jestescie malo tolerancyjni i dziecinni POMARANCZE

Hmmm.. Po pierwsze napisalam, ze do Was nic nie mam tylko to okreslenie jest dla mnie straszne bo mi sie tak kojarzy. Po drugie, zwracam sie do Ciebie kulturalnie wiec moglabyc robic to samo; ja w przeciwnieństwie do Ciebie uzywac zwroóów grzecznościowych. Po trzecie- jestes przewrazliwiona i nie czytasz ze zrozumieniem. Pozdrawiam ;)

Ehhh... jak piszesz do kogos kto uzywa duzej litery zwracajac sie do Ciebie i nie obraza Cie to wypadaloby zrobic tak samo. Wrzuc na luz i nie doszukuj sie przeciewników tam gdzie ich nie ma.

tabele? jak patrzalam na innych forach to wlasnie na nie ktorych byly takie tabele ale jak narazie nie ma nas tu za duzo. dziewczyny nie przeraza was to ze staram sie o dziecko koncze 20 lat za miecha a w maju mam mature

A Wy przed @ czy w trakcie, bo widzę ze humory dopisują :D

:D no własnie widzę :D trochę sie pośmaiąłm jak poczytałam:) wszystko w pozytywnycm sensie:)

wyrzucę chyba klawiaturę, mam dość tych literówek :D

witam was :) wpadlam na chwilke . Atka jestm tez na tym samym topiku co ty. Dziewcczyny moi rodzice tez nie beda zadowoleni, rodzice jak rodzice chca jby dziecko jak najdluzej bylo z nimi.Mnie tak samo jak was nie interesuja juz imprezy itp. Oczywiscie jak juz pojawi sie dzidzius jak tylko bedzie mozliwosc raz na jakis czas pojde sie troszke pobawic bo przeciez czasem trzeba. Mimo ze jestem osoba uznawana za dosc szalona to doroslam w pelni do tej decyzji.

Si25- a co sie tak usmialas chyba masz dobry humor co ? :) a ja znowu na kompie musze zobaczyc na allegro nowa prostownice mialam po siostre isc ale nie pani sama dotarla do domu :) milutka- masz racje dziecko nie jest zadna przeszkoda w tym aby wyjdz pobawic sie kazdy potrzebuje troche luzu i oderwania sie od codziennosci..............

dokladnie :) sluchaj napisz do mnie na mejla milutka20@o2.pl moze sobie pogadamy troche nas jednak lączy:*

Gość mrowkaaaaaa
jestescie kobitki?

Gość mrowkaaaaaa
cos czuje ze ten topic moze pomalu wygasac kobitki pewnie zaczna pisac maile...ehhh szkoda