Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EFFFFFFFFKA

CHCE SIE ZAKOCHAC...

Polecane posty

Gość EFFFFFFFFKA

brakuje mi tego,tych spojrzen,czulosci,przytulania,chemii,brakuje mi smsow i telefonow,spotkan nawet o polnocy,tej tesknoty,pocalunkow,brak tego poczucia bezpieczenstwa,motyli w brzuchu,kolacji przy swiecach,wspolnych spacerow,rozmow,wspolnego zasypiania.. chce sie zakochac!! :)

Gość nieZwykły facet
hehh każdy chyba chcę kochać i być kochanym. Przed tym pragnieniem chyba nigdy nie uciekniemy. Coraz częściej doskwiera mi to poczucie pustki i samotności. Staram się zajmować cały dzień pracą, sportem i innymi tego typu pierdołami ale nie przynosi mi to już żadnej satysfakcji ani zadowolenia. Mam 22 lata i jeszcze nigdy nie miałem dziewczyny, nie mówiąc już o całowaniu itp. Brzmi to nawet żałośnie i Jest to żałosne. Ktoś mi kiedyś powiedział że za bardzo chadzam swoimi ścieżkami i tworzę wokół siebie twardą skorupę i chyba miał rację. Z jednej strony bardzo chciałbym być z kimś ale z drugiej chyba obawiam się odpowiedzialności. Często się mówi: eee Ty masz dopiero x lat to na pewno w końcu miłość cię dopadnie. Trzeba być cierpliwym bla bla bla etc. etc. yhyyym miłość sama "przyjdzie". Jasne. Sama to może przyjść migrena a nie uczucie. Ciągle czekając i czekając stajemy się coraz bardziej zdystansowani to otaczających ludzi i jest nam coraz bardziej nawiązać z kimś kontakt. I tu jest chyba sedno problemu i dlatego APELUJĘ do podobnych dusz takich jak ja by nie przeklinali siebie że jest się takim a nie innym ale tylko(aż?) otworzyli się na innych...choć to czasem b. trudne to chyba lepiej żałować że coś się zrobiło niż cierpieć iż nie zrobiło się nic. Dlaczego to napisałem hmm chyba sam tego nie wiem... pozdrawiam wszystkich samotnych!!!

Gość uwierzcie mi
lepiej nie chcieć sie zakochać ja sie zakochałam i od 2 lat nie moge uwolnić sie od tego uczucia a tak wiele bym za to dała