Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam książki

Księgarnie internetowe!

Polecane posty

Gość szukam książki

Zamawiacie książki przez internet? jaka księgarnia jest najlepsza? Chodzi mi zwłaszcza o te pedagogiczne.

ja od wielu lat zamawiam podręczniki szkolne przez internet. zwłaszcza jeśli zamawiam cały komplet, zwykle udaje mi się załapać na darmową przesyłkę, a jeśli nie, to zamawiam z kimś wspólnie, wtedy przysyłają mi wieeeelkie pudło książek :) co do konkretnej księgarni, mogę polecić selkar.pl słynie właśnie z tanich podręczników, może znajdziesz coś dla siebie w promocji :)

Gość ksiazkowy
A kupował ktoś z was na www.3telnia.pl ? Bo kurcze ceny super i opinie niby też!

Gość Kumikowy
Bardzo dobre opinie ma Kumiko.pl Podobno do paczek dodają klientom cukiereczki :) Bardzo fajny sposób na przywiązanie klienta.

Gość gość
Ostatnio na www.ksiazkaiprezent.pl Kupiłam książki w bardzo niskich cenach. W pozostałych księgarniach tak tanie książki kupiłabym jedynie na wyprzedaży.

Gość aaac
Z tego co wiem , księgarnia Matras prowadzi sprzedaż internetową. Mają bogate zaplecze sprzedaży książek/podręczników , że napewno i Twoja się znajdzie.

Gość gość
Jestem wielką fanką czytania książek ale zawsze miałam z tym problem bo zamawiałam wiele pozycji z róznych wydawnictw bo nigdzie niemogłam znaleźć tego czego szukałam w jednym miejscu. Kolega który również jest molem ksiązkowym polecił mi ksiegarnie internetową Bernardinum

Gość malvinka_
Ta księgarnia jest fajna http://emulus.pl/ . Mają szeroki wybór, a przede wszystkim nieraz są wyprzedaże i można kupić książki nawet o 80% taniej! Najczęściej kupuję tam książeczki dla córki.

Gość MonikaPomorska
Często kupuję książki online, głównie ze względu na ceny, chociaż muszą przyznać, że w sieci przeważnie wybór jest większy. Jak mieszkacie w UK, mogę polecić polską księgarnię https://rewolucja.co.uk mają książki, ebooki, puzzle, gry planszowe, duży wybór asortymentu, wysyłka też jest niedroga.

Gość gość
Livro jest najpewniejszą księgarnią. Kupowaliśmy tam kilkukrotnie. Zawsze wszystko było w porządku, ale chodzi głównie o to, że każda kupiona książka jest u nich zdecydowanie tańsza niż u innych. Wygodniej to się załatwia przez net - szybciej, taniej. Tak wygodnie.

Gość gość
Ja dużo książek kupuje z księgarni www.CKWiedza.pl , mogę polecić rzetelna księgarnia i bardzo dobry duży wybór książek.

Gość gość
Livro. Nie pamiętam już, kiedy po raz ostatni kupowaliśmy książki stacjonarnie. To mało komfortowe. Zdecydowanie łatwiej w sieci. Przynajmniej nie traci się tyle czasu na szukanie. Poza tym - w necie taniej, większy wybór, nie brakuje dobrych okazji, często są wysokie zniżki, więc naprawdę - stacjonarne księgarnie nie mają sensu.

Gość petoro

A Livro wysyła również za granicę? Jestem na stronie i nie widzę nigdzie takiej informacji.

Ktoś zamawiał z taką wysyłką? Może dopiero po rejestracji widać gdzieś takie info? 

Ja kilka razy zamawiałam podręczniki do nauki języka z www.ksiegarnia.siesta.pl. Mają szeroki asortyment, dobre ceny i szybką wysyłkę zamówień.

Gość Klaudia

Bardzo dobre książki  o rolnictwie można dostać na stronie Wydawnictwodr  Mają naprawdę ciekawy wybór.

Gość Aldona Faszkolska

Teraz już wszystko jest internetowe , a czy nie bardziej wiążąca klimat jest tradycja uart.pl jednak księgarnie czy czytelnie stacjonarne mają swój klimat.