Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NO ARTIST

TAKI MA OPIS............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość NO ARTIST

"Nikt nie jest tak niepotrzebny,jak ktoś kogo się potrzebowało" co onzacza? Juz mam wkur***

to znaczy, że osoba, której się potrzebuje, a której wtedy nie ma przy nas, staje się niepotrzebna w tym sensie, że jej obojętność może świadczyć o tym, że wcale jej nie zależy, nie jest szczera... nie wiem, czy rozumiesz, o co mi chodzi. ciężko to napisać.

Gość NO ARTIST
rozumiem kochana!!! U Nas cos sie pochrzaniło w związku:( Taka jakby cisza itd... Penwie kogos sobie poznał :( Czarne mysli mam w głowie jezku:(

może nie poznał, ale mu zależy i dlatego cierpi. może jeszcze nie jest za późni, żeby to naprawić? jeśli chcesz naprawić.

Gość ojhmm
Moze tu nie chodzi o obecnosc... moze to w tym sensie ,ze ktos oczekiwal cos o drugiej osoby ,ale ta osoba..i wlasnie tu sie zaCZYNA...--olala cos..Czy zawiodla..Moze nie pomogla o mogla pomoc..

Gość hmmmmmmm.......
a mnie się wydaje że kiedyś kogoś bardzo się potrzebowało i ten ktoś nie sprostał,więc teraz jest zupełnie niepotrzebny

Gość NO ARTIST
Czyli napewno nie chodzi o mnie....;/ Nie chce mi się juz dalej myslec... Odwracam sie ,bo nie mam ochoty sie zadreczać;/;/

ojhmm nie chodzi mi o obecność fizyczną. w każdym razie nie tylko o taką. nie trzeba spędzać ze soba każdej sekundy, żeby powiedzieć, ze jest się razem. chodzi o to, by się wspierać, rozmawiać... być ze sobą, a nie koło siebie.

Gość triple zero
bełkot

To znaczy że ktoś na kim mu kiedyś zależało jest mu teraz zupełnie obojętny i niepotrzebny.