Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość x 1oo

Wierzycie ?

Polecane posty

Gość hiehiehie
ooo zajrzę ;D

Gość to szajs
a nie jakies : czy imiona pasuja......... nie wchodzcie na ten link

Gość hmmmmmmmmmm*.
skrajnie idiotyczne :O jak strasznie glupim trzeba byc zeby sie czyms takim zainteresowac i jeszcze zalozyc topic :O czlowieku lecz swoj mozg :O

Gość x 1oo
oj oj ... straszne ... na prawdę ... znajdę was i ośmieszę ... haha ..tak zabawa ... żal,żal,żal mi was

Gość to szajs
zabawa? ja tu nic zabawnego nie widze :/

Gość x 1oo
uhu hu xddd x 6oo Dopiero się zalogowałam i juz tylko osób ... hihi ... ja też dałam sie wkręcić..co za ludzi tera zwy mozecie wkręcać innych ;D

Gość x 1oo
do to szajs .... już wiem kim jesteś znajdę ..cię ... o kurczę,ale wy emocjonalnie do tego podchodzicie... hmm o może wpisujecie osoby które chcecie przelecieć i teraz się boicie ... o kurwa hahahahahahah xdddddddddddddddd

Gość x 1oo
o je o jej co za bulwersy hie hie ...

Gość x 1oo
maria chce przelecieć osobę o imieniu adam. ALEKSANDRA chce przelecieć osobę o imieniu WIKOTR. Angela chce przelecieć osobę o imieniu Piotr. zosia chce przelecieć osobę o imieniu marian. Aleksandra chce przelecieć osobę o imieniu marcin. piotr chce przelecieć osobę o imieniu alina. Katarzyna chce przelecieć osobę o imieniu Marek. angelika chce przelecieć osobę o imieniu piotrek. Monika chce przelecieć osobę o imieniu Paweł. Anna chce przelecieć osobę o imieniu Mariusz. Aneta chce przelecieć osobę o imieniu karol. Ala chce przelecieć osobę o imieniu Kacper. katarzyna chce przelecieć osobę o imieniu marek. Daria chce przelecieć osobę o imieniu Marcin. Agnieszka chce przelecieć osobę o imieniu Mahbub. kasia chce przelecieć osobę o imieniu maruisz. Marta chce przelecieć osobę o imieniu Marcin. Anna chce przelecieć osobę o imieniu Dariusz. ania chce przelecieć osobę o imieniu janusz. Joanna chce przelecieć osobę o imieniu Richie. Ewa chce przelecieć osobę o imieniu Paweł. Liliana chce przelecieć osobę o imieniu Daniel. marta chce przelecieć osobę o imieniu sławek. Dorota chce przelecieć osobę o imieniu Witold. Joanna chce przelecieć osobę o imieniu Leandro. Joanna chce przelecieć osobę o imieniu Adrian. Monika chce przelecieć osobę o imieniu Bill. ty jesteś głupia baba z kafe chce przelecieć osobę o imieniu i masz posrane w głowie. Ela chce przelecieć osobę o imieniu Marcin. Eliza chce przelecieć osobę o imieniu Przemek. Ania chce przelecieć osobę o imieniu Sławuś. Joanna chce przelecieć osobę o imieniu thomas. Olga chce przelecieć osobę o imieniu Marek. arek chce przelecieć osobę o imieniu magda. jarek chce przelecieć osobę o imieniu iwona. czy jestem aż taka posrana,że w 15 min uzbierałam tyle "ofiar" ... HEHE Powiem wam tylko zjedźcie chupa-chupsa (chupa-chups -wyluuuuuuuuuzyj ;>)

Gość to szajs
szukaj.......powodzenia :p

Gość x 1oo
Karolina chce przelecieć osobę o imieniu Franek. Natalia chce przelecieć osobę o imieniu Łukasz. Iza chce przelecieć osobę o imieniu Maciek. ola chce przelecieć osobę o imieniu dawid. Gosia chce przelecieć osobę o imieniu Igor.

Gość x 1oo
do to szajs .... widać,że na żartach się nie znasz...

Gość x 1oo
kasia chce przelecieć osobę o imieniu sebastian.

Gość ja juz sebka przelatuje
:D

Gość x 1oo
Aleksandra chce przelecieć osobę o imieniu Krzysztof. monika chce przelecieć osobę o imieniu michał. Katarzyna chce przelecieć osobę o imieniu Krzysztof. Monika chce przelecieć osobę o imieniu Artur. Dupa chce przelecieć osobę o imieniu Biskupa. ale jestes chce przelecieć osobę o imieniu pojebany.("to szajs" może i tak,ale dałeś się wkręcić ...) kasia chce przelecieć osobę o imieniu marek.

Gość x 1oo
i tak trzymać ...dawaj Sebka xddddddd

Gość x 1oo
Ewa chce przelecieć osobę o imieniu Krzysiek. monika chce przelecieć osobę o imieniu krzysztof. Krystyna chce przelecieć osobę o imieniu Piotr. hehehe ..mozę kiedyś mi się to znudzi xdddddddddd

ale do czego ci to?

Gość x 1oo
Ewa chce przelecieć osobę o imieniu Krzysiek. monika chce przelecieć osobę o imieniu krzysztof. Krystyna chce przelecieć osobę o imieniu Piotr. hehehe może kiedyś mi się to znudzi ;) teraz powrkęcam znajomych ;>

Gość x 1oo
bo nuuuudzi mi się ... a do czego nie ?;> jeny przeżywasz princessa ... ja nie znam cię ty mnie i gyyyt ... ;pp... może tak : chcę uzbierać dużo.... y wkręconych osób ? ;pp

al do czego wkrecasz ?

Gość x 1oo
Kamila chce przelecieć osobę o imieniu Jarosław. Agnieszka chce przelecieć osobę o imieniu Łukasz. Ania chce przelecieć osobę o imieniu Damian. dorota chce przelecieć osobę o imieniu przemek. x 100 chce przelecieć osobę o imieniu wszyscy.(oj tak,tak marzenie ..ahhh) żal mi chce przelecieć osobę o imieniu cięęęęę.(i wzajemnie ) ;>

Gość x 1oo
bo mi się nuuuuudzi .... co poradzić ... hihi sama się wkręciłam ...

Gość x 1oo
ehhhh już mi się nie chcę ...