Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja...tylko...

moja mama jest woźną w szkole...

Polecane posty

Gość ja...tylko...

... pracuje na pół etatu i zarabia troche ponad 400 zł. Tak bardzo mi jej szkoda, bo musi codzinnie bez wzgledu na pogode dojezdzac do pracy rowerem 3 km... Jak widze ją mującą tam podłogę to mi sie serce kraje :( tak mi smutno, ze nie mamy innego życia...

Gość ja...tylko...
co z teego ze ja jej pomoge jednego dnia, a drugiego bedzie znow robic to samo... a nie moge tam z nią byc... chociaz naprawde bym mogla tam za moja mame pracowac :(

Gość ejbisi
A ile masz lat? Ucz się, studiuj, a za parę lat znajdziesz super pracę i odwdzięczysz się mamie.

Gość ja...tylko...
21. A moja mam ma jescze 5-coreczke. Z 2 małzenstwa, bo mój tata umarł...

Gość ghjkl
A obecny mąż Twojej mamy pracuje gdzieś?

Gość Gadatkam
współczuje ale zadna praca nie chańbi , wiem co maja wożne sama chodziłam do szkoły i wiem jaki syw niektórzy zostawiali w kiblu , albo na korytażu a ta biedna wozna musiała to sprzatac , swoja droga dlaczego tak mało zarabia 400zł co to za pensja , a nauczyciele domagaja się wiekszej kasy

Gość ja...tylko...
nie, jest jbanym rolnikiem. Nienawidze go.

Gość Gadatkam
czemu go tak nienawidzisz , dlatego że twoja mama powtórnie wyszła za mąz czy porostu ma zły charakter

Gość młody gniewnyy
to chyba sciana wschodnia . W szkolach nie zarabia sie najnizszej krajowej . Wiec te 500- 600 zł powinna dostac na reke .

Gość ghjkl
Widac nie zabardzo wam się układa w rodzince.A nie lepiej jakby Twoja mama zajęłaby sie teraz wychowywaniem młodszej córki,co na to jej mąż?

Gość ja...tylko...
Bo to wiesniak, wstyd sie gdziekolwiek z nim pokazac, zreszta on nigdzie nie chce chodzic, ani do rodizny jezdzic, ani mamie nie pozwala. Ja z nimi nie mieskzam. Zostalam z babcia. I z mama sie tez rzadko widze... Nie umie sie poprawnie wyrazac, ani ładnie ejsc, tylko mlaska, nie umie tanczyc, a moja mama tak lubi....

Gość ja...tylko...
mama pracuje na pol etetau, dlaego 400 zl. to on siedzi z mała kiedy mama jest w pracy. I nawet samochodu nie maja...

Gość ghjkl
Widać tęsknisz za mamą i chciałabyś żeby miała dobre życie.Ale cóż sama wybrała i może jej jest tak dobrze.

Gość ja...tylko...
na pewno nie...

Gość ghjkl
To powinna postawic się mężowi,nie będzie tyrać za taki grosze,chyba że zależy jej na latach pracy żeby kiedyś mieć swoja emeryture

Gość sylvia-brłoś
Moja mama też jest woźną w szkole ;/ Ja mam 14 lat. Pracuje w podstawówce, do której chodziłam. Wszyscy się ze mnie tam naśmiewali ;( Trochę szkoda mi mojej mamy, bo jest młoda (35 lat) i ma nawet dobre wykształcenie...

Gość ej ja tylko
wiesz, różnie się w życiu układa, ale nie zawsze tak musi wasze życie wygladać - ucz się to coś więcej w życiu osiągniesz (przynajmniej godziwiej płatną pracę) i będziesz w stanie się sama utrzymać i pomóc mamie-fortuna się kołem toczy i wam też się ułoży

Gość ja...tylko...
mąż mojej mamy jak chciala odejsc kiedys powedzial, ze jak by odeszla to ich córka należy sie jemu, bo mama ma nas a on tą mała. I ogolnie na kazdym kroku daje znac ze nas "nie akceptuje" zeby nie powedziec "nie lubi". Mieszkamy na wsi a tu jest wciaz myslenie typu "co ludzie powiedza,jak odejde"

Gość ja...tylko...
bylam dzisiaj u niej w pracy i mowila ze dyrektorka sie nad nimi wydziera. Dobra kolezanka mamy, chodzily razem do kalsy, a tak ich miesza z błotem... To tez nie fair... Nie moge opatrzec kiedy moja mama płacze...

Gość Ktossssss
naprawdę masz dobre nastawienie do tego:) wiele ludzi by narzekało że się wstydzą itd.. staraj się pomagać swojej mamie finansowo w miarę możliwości ;) a może postaraj się pomóc znaleźć jej jakąś lepiej płatną pracę? na pewno wszystko się ułoży! najważniejsze jest wsparcie rodziny

Gość ja...tylko...
tak. Wstydze sie,ale miłosc i wspolczucie sa wieksze. Moj chlopak po roku zwiazku przypadkiem dowiedzial sie ze moj tata nie żyje a mama jest woźną. Nie dlaego ze sie wstydzilam, czy nie mam zaufania do niego, tylko dlaego ze tak strsnie ciezko m o tym mowic... Zawsze staram sie unikac tematu gdzie pracuje moja mam, a jak juz ktos pyta to od razu mowie ze ejst woźna, zeby uniknąc pytania "a czego uczy?" kiedy mowie ze pracuje w szkole...

Gość karooolaaaaa999
sylvia brłoś a do jakiej podstawowki chodzilas w krakowie????

Gość karooolaaaaa999
bo mi sie wydaje ze sie znamy :):)

Gość kutykuleczka
a moja nie

Gość karooolaaaaa999
hallo xd

Gość karooolaaaaa999
jest tu ktos jeszczeEeeee???????????????????????????????

Gość karooolaaaaa999
heeeej