Katarzyna24 0 Napisano Styczeń 16, 2009 Witam niedawno wyryto na usg guza tarczycy i zrobilam badania ogolne i tsh i dostałam wynik ze tsh wynosi 2,83 co to oznacza . co mam teraz robic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ejbisi Napisano Styczeń 16, 2009 To chyba w miarę w normie. Czyli tarczyca dziala i wytwarza hormony jak trzeba. Nie masz tam podanych norm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chinka Czikuczikulinka 0 Napisano Styczeń 16, 2009 nie potrafisz korzystać z googli? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chinka a ty Napisano Styczeń 16, 2009 potrafisz???? jesli tak to znajdz sobie inne formm, bo na tym robisz sie wkurwiajaca :o nie potrafisz pomoc to sie nie udzeilaj i po klopocie, ty nie bedziesz musiala znosic tych wszystkich pytan a cala reszta twoich idiotycznych wypowiedzi :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katarzyna24 0 Napisano Styczeń 16, 2009 Umiem korzystac z google ale co mam robic z tym guzem. Czy dobre wyniki z tsh oznaczają ze nie jest zle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chinka Czikuczikulinka 0 Napisano Styczeń 16, 2009 a teraz idź i weź tabletki na uspokojenie, już najwyższa pora :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katarzyna24 0 Napisano Styczeń 16, 2009 To skad ten guz i dlaczego mam objawy takie jak tycie , nerwowosc, it.? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katarzyna24 0 Napisano Styczeń 16, 2009 Chinka jestes nie mila popieram kolezanke. Nie udzielaj sie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chinka Czikuczikulinka 0 Napisano Styczeń 16, 2009 idź do endokrynologa, na usg bądź biopsję cię wyśle i wszystko będziesz wiedziała, tarczyca bardzo często tworzy guzki ale procent nowotworowych jest minimalny więc głowa do góry ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katarzyna24 0 Napisano Styczeń 16, 2009 ok dzieki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chinka Czikuczikulinka 0 Napisano Styczeń 16, 2009 więc nie czytaj mojej odpowiedzi i broń boże nie stosuj się do niej, a swoje uwagi na mój temat zachowaj dla siebie bo mnie one ani grzeją ani ziębią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach