Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Litttttttttttka

Ostre zdezo !!!!!! ?

Polecane posty

Gość Litttttttttttka

Ostatnio siedze sobie z siostra i ogladamy zdjecia z operaci plastyczych :P i nagle bylo zdjecie operacji warg sromowych i ogolnie bylam w szoku i zbrechtalam babke a siora do mnie ze co sie smieja ze ja mialam kiedys zarosnieta cipke xD a ja COOOOOOOO ? a ona ze jak sie urodzilam to mialam jakas grubsza skurke przy wejsciu do pochwy czyli tak jak by miala ja zarosnieta ! a ja jezuuuu myslalam ze sie rozplacze xD a ona ty masz 17 lat i mam ci o tym nie powiedziala ? a ja ze nie ;/ i tak sie zastanawiam czy z moja "pochwa" jest wszystko wporzadku... jeszcze nie bylam u ginekologa a planuje moj pierwszy raz ;/ ale siarsko a tamponow nie nosze bo mnie boli przy wkladaniu czyli ze co moge miec dalej troche zarosnieta ? w sumie palec mi wchodzi ;p licze na powazne wypowiedzi naprawde jestem podlamana ;p

jeśli usuwali wadę chirurgicznie, a na pewno tak było, to raczej zrobili to tak, żebyś nie miała problemów ze współżyciem i ewentualnie rodzeniem dzieci. boleć może dlatego, że jesteś jeszcze nierozciągnięta.

Gość Litttttttttttka
usuneli mi ta skorke MAŚCIA i przerwali !! :(....

no tak... teraz tak sobie pomyślałam, ze noworodka pewnie nie kroili... idź do gina. i tak powinnaś mu/jej sie pokazać, zanim zaczniesz współżycie, dla własnego dobra. w razie czego on/ona będzie wiedzieć, co robić.

Gość Litttttttttttka
ehh... okey dzieki ;)

Gość kathreinnn
Ejj.. a dla ciebie to był zdziw, że jakaś babka miała owłosioną? Tobie jeszcze nie rosną w wieku 17 lat, czy jak? :P

Gość Litttttttttttka
MIAŁA OPERACJE PLASTYCZNA WARG SROMOWYCH czytac uwaznie ;p miala bardzo ogromne chyba z 10 cm . ;p

Gość kathreinnn
zmyliło mnie słowo "zarośnięta" chodzi ci poprostu o wielką :P