Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mruczka_83

Męskie ego i mały apel

Polecane posty

Gość Mruczka_83

Bawią mnie faceci chwalący się penisami. A najbardziej tacy którzy twierdzą że są świetni w łóżku. Byłam kiedyś z takim typem... uważał że jest boskim kochankiem... nie wziął tylko pod uwagę tego że to czy jest dobry w te klocki decyduje przyjemność partnerki a nie tylko jego własna. Także panowie kiedy się kochacie zapomnijcie o sobie, wy zawsze dochodzicie a żeby doszła kobieta trzeba się postarać.

Gość bobiq
ja mam 3 centymetrowego johna i pompuje nim wszystko dookola co żywe i pod ziemie sie nie chowa

Gość lepiej to zrobić
szczuroszczęką 🌼

Gość Mruczka_83
nie zwracajcie na mnie uwagi. Jestem dzieckiem dwóch pedałów :O

Gość bobiq
idz babka do szkoły

Gość Mruczka_83
o k.rwa jaka długa wypowiedź

Gość Mruczka_83
jestem obrzezana 😭

Pff,tak samo jest z kobietami.Niektórymi oczywiście.Uważają,że skoro mają piersi rozmiaru D,to od razu są boginiami w łóżku ;] Heh,co ciekawe, słyszałam,że to jednak te z mniejszymi są bardziej aktywne w łóżku ;]

Gość do Aguilera21
ok to już wiemy, że masz małe cycki i kompleks. Co jeszcze nam o sobie powiesz? :)

Gość PAN TOMASZ
a moją najlepszą kochanka była zwyczajna nie rzucająca się w oczy dziewczyna z lekką nadwagą , na ulicy nikt nie zwróciłby na nia uwagi przychodzi mi na mysl ludowe powiedzonko o ryczacej krowie co mało mleka daje ;-)

Nie mam kompleksu,jak również małych cycków.Po prostu należę do nielicznej grupy kobiet,która potrafi być obiektywna :)

Gość wlasnie się wykąpałam
Warkocz Komety - siedzę tu juz dobre pare miechów i nigdy mnie nie smieszyly Twoje teksty az do tego teraz :D:D:D szacun 🖐️

Gość wlasnie sie wykąpałam
Warkocz komety strasznie mnie podnieciłas. Ide sobie wlozyc swieczke w dupe, dzieki:P

Gość wlasnie sie wykąpałam
aha zapomnialam ze krety zyja pod ziemia i nie wiem z czego rechotalam no ale ostatnio zbrechtalam wszystkich w autobusie do czasu kiedy nie weszly kanary i nie sprawdzily ze nie mam biletu ,za kare za jazde na gape zrobilam panom po lodzie i bylismy kwita