Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czuję się strasznie

Mój mąż nie chce się ze mną kochać

Polecane posty

Gość plumek
na 99 % kogoś ma .... bo ile mąż się może nie kochać z żoną? miesiąc, dwa, trzy ...? ale 1,5 roku, szok:-(

Gość zwss
malimali swiat nie rzadzi sie prawami z cienkich za to kolorowych czasopism dla kobiet choc niektorzy z nas bardzo by tego chcieli :p

Gość bez odbioru
MALIMALI, ale proszę Cię, jaka nuda po 2,5 rocznym związku????!!! Przecież przez pierwsze 2-3 lata hormony buzują jak opętane, a ludzie rypią się jak króliczki!! A on już się znudził? A jeśli, to jaka to kuźwa miłość, skoro po 2,5 roku facetowi nudzi się kobieta, z która ma w założeniu wytrzymać jakieś minimum 40 lat?? :-o Jeśli po 2,5 roku on potrzebuje "efektów specjalnych", to co będzie za 10 lat? A za 15? Seks zbiorowy??

Gość zwss
to co będzie za 10 lat? A za 15? co roku dodajesz jedna swiece :p

Gość plumek
no właśnie .... ale w ogóle się nie kochacie? zero pieszczot, pocałunków? Bo wiesz ...seks, to nie sam stosunek ...ale jeszcze otoczka.....przytulenia itp.

Gość MALIMALI
NO MOŻE .ALE NIE ODBIERAJCIE JEJ JESZCZE NADZIEI .NIECH SPRÓBUJE ,CO SZKODZI?

Gość plumek
ale nic, nawet pieszczot? a chociaż śpicie razem??

Gość MALIMALI
A DZIECI MACIE?

Gość a co powiesz na moją sytuację
nie na 99% a na 100% ma inną :O przerabiałam identyczną sytuację :O z tym, że ja chodziłam 5 razy w tygodniu na aerobik i siłownię, żeby mieć świetną sylwetkę i ciało, jakie mu się niby miało podobać i co? byłam piękna, wysportowana, że mogłam udział w zawodach brać i DU>PA! bo okazało się, że brak seksu nie był spowodowany jego problemem z moim ciałem (choć sam mnie na aerobik wysyłał). Znalazł sobie panienkę. Strasznie naiwną, bo ostatecznie naobiecywał, rozkochał, zaliczył i wrócił do mnie :O. Mieliśmy już wówczas dzieci i zbyt duże inwestycje porobione, żeby to wszystko dzielić no i dałam się ubłagać. Jesteśmy razem dalej, ale... żal pozostał. Tłumaczenie standardowe dla samca (w końcu naukowcy co chwilę powtarzają, że w sprawach seksu mężczyźni są nadal prymitywnymi ssakami): \"bo potrzebowałem innego zapachu, innego smaku, innego ciała, nic więcej; co z tego, że brzydka, ale inna\".

Gość mala8008
potwierdzam to co pisze ''a co powiecie na moja sytuacje'' ja tez dawałam mojemu mezowi to co chcial... kazdy rodzaj seksu bo nie mam zadnych zachamowan kupowałam stroje seksowne i co-po kilku latach małzenstwa nie chcial sie ze mna kochac... twierdzil ze mam nie ladne cialo po ciazy itp... ja chcialam to robic codziennie a on nie chociaz kiedys bylo inaczej... nie bywal w domu non stop mial bez przerwy cos do zalatwienia i w koncu powiedzial mi ze ma kogos i chcial sie rozwiesc!! bylam w szoku!! ale pewnego dnia powiedzialam mu ze ja tez mam kogos chociaz tak nie bylo... a on sie zaczal wahac... w koncu sobie kogos znalazlam... tzn. nie zdradzilam go ale pokochalam ta osobe i mu o tym powiedzialam to w koncu mu sie odwidzialo bo pewnie poczul sie zagrozony... bezsensu to dla mnie.... i powiedzial tez ze to dla dobra dziecka {mam synka} przedtem mu jakos nie przeszkadzalo ze jest dziecko... wiec nikt mi nie wmówi ze to przez kilogramy itp... on poprostu ma kogos i sie boi do tego przyznac... bo pewnie sie jeszcze waha kogo wybrac gdzies tam w duszy cie pewnie kocha ale wiesz co nowe to nowe... i co obca to obca!! taka jest prawda! wiec jesli jeszcze nie masz dzieci to sie nie zastanawiaj tylko go zostaw.. moja znajoma tak zrobila tkwila w takim chorym zwiazku... cos podobnego do twojego i w koncu sie okazalo tak jak ja mowilam ze ma kogos... rozwiodla sie... bolało przez pewnien czas bo go kochala... ale nie ma co robic z siebie meczennicy bo sa na swiecie faceci dla których jestes piekna i !!

Gość MIrka/
Dziewczyny dobrze mowia. Twoja tusza to tylko pretekst. Prawdopodobnie jest gejem. Uciekaj dziewczyno z tego zwiazku!!! Zycie przed toba. Brak seksu moze byc powodem do rozwodu.