Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miodowa555

jaką szamponetką najlepiej farbować?

Polecane posty

Gość miodowa555

Hej :) Chciałabym pofarbować sobie włosy szamponetką do 24 zmyć, aby potem nie mieć tych paskudnych odrostów. Najlepiej na jakiś ciemny brąz. Aktualnie mam jasno brązowe. Znacie jakąś farbę, która nie zmywa się szybko i włosy po farbowaniu są ładne ? ; >

Gość czlowieku...
Joanna

Gość malamimala
l'oreal casting tylko tak: niby do 28 zmyc...terefera natomiast: zero odrostów, zacieków. w ogole nie zniszczone wlosy- wrecz przeciwnie, cudowny kolor:) polecam:):):) tylko uwazaj, bo wychodza troche ciemniejsze, wiec jak masz jasny braz, wez sobie braz, a nie ciemnyy braz. ew. popatrz na czekolade, czy praline (mniam:))

Polecam Joannę Multi Soft Color - kolor wychodzi naturalny, równomierny i dosyć dobrze schodzi, tzn. refleksy na pewno zostają i trochę koloru, ale nie w taki sztuczny sposób jak przy niektórych szamponach. On kosztuje 5-6zł i szczerze mówiąc jestem z niego bardziej zadowolona niż z Castinga L\'Oreal.

Ja mam włosy zrobione Szamponetka Joanny do 24 myc i mam juz ta farbe 2 miesiac nic nie schodzi :( a odrosty mam straszne !