jeniferlopez 0 Napisano Styczeń 16, 2009 Dziewczyny moje zycie przypmina pasmo nieszczesc.Mialam meza ktory mnie niesamowicie bil i znecal sie nad rodzina.Niestety nie znalalam angielskiego i nie moglam prosic o pomoc policji.Poza tym nie wiem co by bylo potem. Zakochal sie we mnie facet.To byl szok ja zalamana zyciowo z 2 dzieci bez pieniedzy bez usiechu a tu nagle ktos pokochal mnie i dzieci...Odeszlam od meza,zlozylam na rozwod.Ale zeby wariat nie udowodnil mi winy \"udaje\" ze jestem sama...a dlaczego... kilka miesiecy temu porwal moje dzieci zalozyl sprawe o zabranie mi ich w oczach sadu to ja bylam najgorsza gdyz -nie mialam zadnego papierka ze on mnie bil...poprostu ideszla do faceta...zarzut powazny!!!!!wiec zmienilam moj status na samotna matke-nadal zyjac z NIM( ukochanym) nie stac nas na placenie 2 mieszkan,a zeby walczyc na swoich sprawach musze udowodnic ze stac mnie utrzymac wlasne dzieci i ze mam mieszkanie i zasob finansowy. Ale tak badzo sie boje ze wpadne ze ktos podkabluje mnie ze mieszkam z kims. Czy sa tu osoby mieszkajace w Anglii ktore biora nielegalnie tak jak ja takie zasilki? -prosze tylko osoby uswiadomione o wypowiedz nie chce slyszec zlodziej LUB inne oskarzenia bo mam straszne momenty zalamania...brak dzieci (do konca sprawy oraz strach zycia pod jednym dachem z osoba ktora przychylila mi niebo) dramat dla mnie...prosze o pomoc w wypowiedziach. wiem ze jest wiele takich Polek jedne biora zasilki gdyz jest im ciezko inne bo sa w dwunaczneym polozeniu.Zrezygnuje-trace dzieci bo nie mam co im zapewnic-nie zrezygnuje wpadne ale mam nadzieje ze zdaze odzyskac moje 3 szkrabki,za ktorymi tesknie... Eliza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeniferlopez 0 Napisano Styczeń 16, 2009 na poczatku listu napisalam 2 dzieci-przez pomylke (pisze w ciemnym pokoju) kliknelam 2 mam trojke szkrabow// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziura w plocie Napisano Styczeń 17, 2009 mam dwie kolezanki , ktore biora zasilki jako samotne matki a w rzeczywistosci mieszkaja z facetami, nie bierz do glowy tych reklam w TV, ze to niby innii ludzie kabluja, pewnie bywa i tak ale nie musisz sie sasiadom spowiadac ze swojej sytuacjii. Prawde mowiac , wydaje mi sie ze lejesz wode z tym swoim zyciem, ale nie obchodzi mnie to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość supermanka Napisano Styczeń 17, 2009 eliza napisz gdzie mieszkasz w jakim kraju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeniferlopez 0 Napisano Styczeń 18, 2009 newcastle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach