Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhfdfsdffs

jestem zagubiona. Jestem prostytutką.

Polecane posty

Gość fhfdfsdffs
beznazwiska- czemu nie masz przyjaciol? ja tworze bariere, albo kazda przyjazn niszcze. to ja sie awanturuje odpycham. nie wiem czemu. kazda relacje miedzyludzka potrafie zniszczyc. kazda.

Gość foxy-lady
niestety, żeby coś robic na plus dla siebie i świata to codziennie trzeba walczyc z dojmującym poczuciem bezsensu.

Gość fhfdfsdffs
mam 20 lat od roku jestem (ponad ) jestem kim jestem. nie znam. Nie czuje sie czlowiekiem. Nie czuje,ze zyje swoim zyciem. jestem gdzies w przestrzeni obok czuje,ze kiedys zaczne zyc ale potem... kiedy?

Gość fhfdfsdffs
tak.. trzeba miec jakis cel by zycie nie bylo bezsensowe a ja sie cofam nie umie isc do przodu.

Przeczytałam Twoje pierwsze kilka wypowiedzi... Potrzebujesz pomocy, nawet takiej jaką może dac Ci kazdy, rozmowy i wsparcia... Najprawdopodobniej nie wyciągnie Cie to z prostytucji, ale pomoze stopniowo wychodzic z "depresji" w jaka popadasz... 3maj sie :*

Gość normalny30
Potrafisz sie dzwignac ja to wiem tylko idziesz na latwizne.........

Gość fhfdfsdffs
nie wiem czy popadam w depresje bo smieje sie do ludzi i wogole ala jak jestem sama potrafie w bezruchu przesiedziec dlugi czas... Ot tak. To dziwne. Boje sie sama siebie bo sama siebie nie znam. Nie wiem kim jestem. Boze jakie to przerazajace.. Nie znac samemu siebie. czasem mam wrazenie,ze sa mnie dwie. Jedna do ludzi druga jak jestem sama.

Gość foxy-lady
uważaj, bo są rzeczy, których nie wymażesz ze swojego życia, będą za tobą chodziły. Jak możesz to znajdź w sobie tyle woli, żeby z tym skończyc. A nikt ci nie powie jak życ. Sama musisz sobie to życie wymyslic, kim chcesz byc, jakie masz cele... Jak postawisz je przed soba i będziesz tam szła to wtedy zaczniesz życ naprawdę (chociaż nie wiadomo czy cele osiągniesz)

ja probowalam odebrac sobie zycie ale niestety odratowali i ciagne dalej swoje zycie i nie widze poprostu swaitla

Gość fhfdfsdffs
ale ja nie wiem czego chcę.... Nie widze celu. po prostu ide. Czasami probuje siebie wyobrazic za 10 lat i widze... nic nie widze. Widze plame. nie umiem siebie za 10lat zobaczyc.

Gość fhfdfsdffs
beznazwiska a czemu zaczalas to robic skoro rodzice bogaci? napisz cos wiecej o sobie?

ja tez udaje na zewnatrz ze wszystko jest super wszyscy uwazaja mnie za wielka optymistke szukaja porad u mnie mysla ze nic i nikt mnie nie zrani jak oni sie myla

Gość foxy-lady
no cóż... teraz rozumiem - nie masz w ogóle wyobraźni, ani wrażliwości, wiec jest ci obojetne, że się prostytuujesz, a z tego jest łatwa kasa. uważaj na HIV i hpv

Gość fhfdfsdffs
ja tez uchodze za osobe wiecznie usmiechnieta ale kiedys usyszalam,ze jak sie zamysle to mam smutne, pelne goryczy oczy

zaczelam to robic od tak chcialam byc samodzielna pokazac ze sama o siebie potrafie dbac do dzis to robie

Gość fhfdfsdffs
HiV- ostatnio zaczelam sie go bac. mialam ponad 30 (max 38)partnerow sexualnych- z reguly tych samych stalych klientow ale zastanawiam sie czy po tak olbrzymiej ilosci jak na tak mlodą dziewczyne jestem zdrowa...

Gość ja tez jestem
prostytutką, a raczej utrzymanką, bo tylko z jednym się spotykam. Ale trzymam się dobrze. Czasami owszem mam doła, ale wiadomo robiąc coś takiego nie mozna przez cały czas byc szczęśliwym

foxy-lady prosze cie poinformuj sie dokladnie a pozniej bzdury pisz jaki hiv? poprostu nie masz pojecia na ten temat wiec sie nie udzielaj

Gość fhfdfsdffs
utrzymanko ile juz tak "pracujesz"?

Gość NIEZLAAA PROWOKACJAAA
A WY SIE TAK ZYWO UDZIELACIE AUTORKA MA Z WAS POLEW HAHAHAHAHA

Gość fhfdfsdffs
a ja sie zastanwaiam moze mam... na poczatku ( ok 10 pierwszych kientow) pozwalalam na spust do buzi moglam sie zarazic.

Gość ja tez jestem
trzeci rok. Wcześniej miałam innych facetów, ale z tych co mnie utrzymywali ten jest trzeci

Gość fhfdfsdffs
gowno wiesz. Nie jedna dziewczyna tak ma. A my dziewczynki zlewajmy na tych co bzdury pisza prowokacja kurwa.. prowokacja! Zycie zcasami pisze przerazajace scenariusze. nie zawsze jest kolorowo

beznazwiska - MOGŁABYŚ ZACZĄĆ PISAĆ NORMALNIE TAK JAK KAŻDY?? cZYTAC SIE CIEBIE NIE DA, MOŻE ZOSTANIESZ POETOM? NA TO CHYBA ZA POZNO WIEC DARUJ SOBIE

Gość fhfdfsdffs
ja milam jednego mial 39 (teraz ma 40) lat zauroczylam sie ... nadal mysle o nim. Boze jaka ja zalosna jestem

Gość fhfdfsdffs
ja jakos daje sobie rade czytajac taki styl wypowiedzi. a co to za roznica jak pisze wazne jest co.. :/

Gość ja tez jestem
ja nigdy się nie zauroczyłam wiem ze musze sie pilnować. Ale w przeciwieństwie do ciebie ja nie mam kasy i dlatego zdecydowałam sie na taki układ.

fhfdfsdffs A TY WRACAJ SIE PUSZCZAC LEPIEJ A NIE DURNE TOPIKI ZAKLADASZ

Gość fhfdfsdffs
ja pierdole jaka ja jestem popierdolona. czytam wlasne wypowiedzi i nie dziwie sie,ze ludzie mysla,ze sciamniany topik. jestem pokurwiona i to ostro. Oj dziewczyny czy my sie kiedys zakochamy?