Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamka normalnie

proszę pomóżcie mi

Polecane posty

Gość załamka normalnie

heh mam problem w sumie już teraz sama nie wiem z czym ale może po kolei postaram się wyjaśnić o co mi chodzi. Więc tak miałam drukarke hp 1510 po zrobieniu formata normalnie ją zainstalowałam ale za każdym razem jak włączałam kompa albo drukarkę żeby coś wydrukować wyskakiwało ze nie ma zainstalowanych drukarek mino iż w panelu streowania normalnie było oprogramowanie drukarki, i musiałam wejść do panelu sterowania tak jakby drukarki i musiałam pobrać aktualizację oprogramowania z internetu i tu pojawiał się następny problem ponieważ mimo iż miałam połaczenie z internetem wyskakiwało ze takiego połączenia nie ma, ale ok przyzwycziłam się już że zakażdym razem najpierw powtarzałam rytuał a dopiero potem drukowałam, (w międzyczasie kupiłam kabel bo myslałam ze to wina kabla), potem z tą drukarką zaczeły się dziac jeszcze dziwne rzeczy więc postanowałiłam zakupić nową drukarkę wszystko ładnie pięknie kupiłam Canona Mp140 no i zainstalowałam i wszystko było ok, wyłaczyłam kompa włączyłam i kur,wa wyskakuje takie samo coś jak poprzednio z tym hp-ekiem, a jak chcę wejść na pomoc techniczna drukarki to wyskakuje że nie mozna dokończyć wydruku ponieważ usługa buforowania wydruku nie jest dostępna. Jak sie komuś zechce to przeczytać i bedzie mi w stanie pomóc będę wdzięczna, sory ale krócej sie nie dało. Help me :( :(

Gość załamka normalnie
pomocy :O

Gość załamka normalnie
może dzisiaj ktos mi odpisze