Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość candy27

dziewica

Polecane posty

Gość candy27

hm. mam 20 lat. i tak jak widac w temacie jestem dziewica. czy to w dzisiejszych czasach nie jest wstyd? czemu? nie wiem. moze dlatego, ze nie znalazlam tego jedynego. a mialam okazje nie raz ale sie hamowalam... balam sie ciazy i nieodpowiedzialnosci faceta, albo ze moglby sie ze mnie smiac, lub z tego jak wygladam.

Uważam, że w naszych czasach być dziewicą to zaszczy. Znaczy to, że sama masz do siebie szacunek i facet też to z pewnością doceni.

Ale co ztego jak dziewczyny mówią ze wolą doświadczonych facetów a w tym wieku to jakiś dziwny musi być i coś z nim nie tak coto za facet wogule.I to mnie gnębi!!

Gość candy27
normalnie wygladam. jak kazda dziewczyna. moze za duzo mam tu i tam. ale to jest akurat normalne ze czlowiek wstydzi sie nagosci. nie? moja kolezanka opowiadala mi kiedys, jak drwila z kolesi po sexie, ze "spodziewala sie innego wygladu itp." sluchajac jej az strach pomyslec co mezczyzni opowiadaja po katach swoim kumplom.

ja straciłam dziewictwo w wieku 23 lat i się tego nie wstydzę.. po prostu na każdego przyjdzie pora.. i warto poczekać na kogoś wyjątkowego.. tak myślę i już..

Gość foremka ciasta
JA STRACIŁAM DZIEWICTWO W WIEKU 20 LAT

Gość ania1983A
ja straciłam dziewictwo jak miałam 22 lata i zrobiłam to z mezczyzna ktorego kochałam i nie załuje ze tyle czekałam, choc jak mnie spotkał i sie dowiedział ze jestem dziewica to powiedział ze niespotykane w tych czasach.... ale szanował to i fakt ze troche poczekał... Dla kazdego jest na to inny czas i uwierz nie warto robic tego bo inne juz to zrobiły, bo to wstyd itp.... to jest twoje zycie i twoje ciało a przyjemnosc jest wieksza jezeli zrobisz to w odpowiednim czasie miejscu i z osoba ktora kochasz....

Gość candy27
ja mam tylko nadzieje, ze ta 2ga osoba to doceni. wiecie jacy sa mezczyźni. jedno robi a 2gie mowi. do Carte Blanche ... hm. wiesz. nic mnie raczej nie zdziwi... wnioskujac z tego, ze mam 2 braci. starszych. ale jesli chcesz podzielic sie z nami swoimi doswiadczeniami czy myslami to prosze;) ja jestem otwarta;)

do autorki tematu dla mnie to nic dziwnego że masz 20 lat i jesteś dziewicą i to nie jest powód do wstydu

Gość candy27
mam 20:P nie 27! to jest nick pewnej kobiety z ksiazki ktora kiedys czytalam... a 27 to dzien moich urodzin:p uehehe:)

Gość Witajcie dziewczyny
w tym wieku to norma autorko

Gość jestem kropka
gratuluje :P