Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BelleFille

Czy mężczyźni to czują?

Polecane posty

Czy mężczyźni czują podczas stosunku, że dziewczyna jest dziewicą? Mam problem, bo wiem że za parę dni będę się kochać z moim facetem, a on nie wie że jestem dziewicą.. Dla informacji dodam że ja mam 18 lat, a on 27.. Trochę głupio mi się przyznać że to mój pierwszy raz i nie chcę żeby on wiedział..

Gość oczywiście że czuć
a przede wszystkim to słychać. Dźwięk jest taki jakby przekłuć balona. I ten huk, straszna rzecz...

Gość łale jajca
huk? bueheheheheheheheheheh................................................

Gość zielony_listek
Nie bede Ci ukrywać, facet to czuje ;) czasami bardzo czasami mniej zależy od grubości Twojej błony, ale nie ma mozliwości żeby nie. No i dodatkowo będziesz bardzo ciasna. Nie przejmuj sie tym, uwierz mi, że facet będzie bardzo zadowolony, że jest Twoim pierwszym ;)

Gość no weź laska ...
zawsze możesz stracić cnotę z wibratorem, odczekasz pare dni i facet nic nie zauważy :) ale i tak może p[oznać żeś dziewicą bo dziewice inaczej pachną, jak jakiś w tobie zakisi ogóra to zmieni ci się zapach pipy, sama zobaczysz :P

wibratorem !? ale pomysl... bardzo romantycznie...:o powiedz facetowi o wszystkim zeby byl cierpliwy i delikatny ..napewno sie ucieszy ..... pozatym w milej bezpiecznej atmosferze i bez pospiechu to przeprowadz.... bedziesz miala mile wspomnienia.....

jak błonka trzaśnie to on poczuje to na żołędziu, tam jest takie bardzo wrazliwe miejsce ;-) i obawiam sie ze sie wyda a wtedy dostaniesz bure ze nie mówisz mu wszystkiego i go pewnie oszukujesz w innych sprawach tez...;-)

jak pierwszy raz kochałem sie z dziewicą to ona mi o tym powiedzała , no i dobrze bo stara przygotowała miske i ugotowała kasze.... ile kkaszanki był!

Gość kapnie sie
szczegonie ze po stosunku bedziesz krwawić a jak facet bedzie sie chciał kochac ostrzej to ci wspołczuje tego pierwszego razu bo bedzie cholernie wtedy bolec

Gość ale kobieto....
dlaczego Wy z sobą o takich rzeczach nie pogadacie?? Przez takie pytania ma się tylko wrażenie, ze w strasznie płytkim układzie siedzisz...a nie sensownym związku :I

Gość spotkaj sie z nim
a mnie najbardziej rozbawiło nie pytanie gł autorki , ale fakt, że w wieku 18 lat wstydzi sie przyznac , że jest dziewica .

Gość banuka
mnie bardzo bolało i było dużo krwi, jeśli tak może się zdarzyć u ciebie to lepiej go uprzedź że jesteś cnotka niewydymka bo jeszcze facet dostanie zawału ;)

Gość nie czuje
poczuje jedynie, że jesteś ciasna, ale to nie jest dowód na bycie dziewicą, bo ciasnośc zalezy od indywidualnej budowy - ciasna może byc też kobieta po defloracji.

czyli po stosunku ujście się rozszerza? Pierwsze słyszę. Wiem, że po urodzeniu dziecka się rozszerza, a nie po stosunku.

Gość moj nie poczul
mimo ze byl doswiadczony, ale pewnie do glowy mu nie przyszlo ze ja 24 letnia kobieta jestem jeszcze dziewica, powiedzialam mu ze jestem dosc ciasna i zeby byl delikatny, nie bylo krwi a ni wielkiego bolu

wynika z tego ze bycie dziewicą to wstyd.......bo jak sie chłopakowi przyznać....baby czyście powariowały? w jakim świecie żyjecie, kto wam takich bzdur nagadał ze dziewictwo jest be, gdyby mi dziewczyna po wszystkim powiedziała ze włśsnie to był jej pierwszy raz to był by nasz ostatni raz, nie chcialbym być z kimś kto ma tak zwichrowaną psychikę

Od kiedy to dziewictwo jest czymś wstydliwym? Rety ten świat schodzi na psy.

Gość moj tego nie poczul
ja sie mojemu nie przyznalam i on sie nie zorientowal ze byl pierwszym. To zalezy. A ze bylo ciemno to krwi tez nie zauwazyl...

Gość Robertosan
Jakby mi dziewczyna nie powiedziała że to jej pierwszy raz to zastanawiałbym sie czy nasz związek wogóle ma sens. To prawie tak jakby nie powiedziała że jest w ciąży i dowiedziałbym sie dopiero jakby jaj brzuch urósł:(

Gość kreffff
z tą krwią to różnie bywa. Ja dziewicą już daawno nie byłam, a przy stosunku z nowym facetem podkrwawiłam i zupełnie nie było to związane z błoną, okresem itp. Więc krew na prześcieradle wcale nie oznacza "dziewictwa" ;) a co tego czy oni to czują? chyba tak i niekoniecznie tylko na penisie, ale i po zachowaniu...

Gość na twoim miejscu bym się tak
nie uśmiechała, bo jak krwawisz po seksie, pewnie masz nadżerkę albo inne gówno, idź lepiej zrób cytologię, bo za kilka miesięcy będzie płacz, ze masz raka szyjki macicy, kretynko:O🖐️

Gość sososososos
wiadro:D

do facet doskonały -> \"dziewczyna po wszystkim powiedziała ze włśsnie to był jej pierwszy raz to był by nasz ostatni raz, nie chcialbym być z kimś kto ma tak zwichrowaną psychikę\" co Ty pierdzielisz? a możeby nie powiedziała, bo nie ma to dla znaczenia np? Sam mówisz że nie ma, a potem przeczysz sam sobie... Ja jestem 24 letnią dziewicą, choć raz było blisko i powiedziałam to swojemu partnerowi dopiero w trakcie pieszczot. Oczywiście ucieszył się, był dumny i ucieszył się na myśl, że jest pierwszym który w ogóle mnie dotyka. Ale nie miało to dla mnie kluczowego znaczenia, ani dla niego w sumie też (poza właśnie tą męską dumą) , więc jest to aż tak mega istotne, czy przed czy po czy w trakcie? Nie chodzi o to, żeby ukrywać bo ma się kompleks? Czy ja wyglądam jakbym miała kompleks - I don\'t think so... :)

sorry, to było do "faceta wyjątkowego" a nie "doskonałego" :) w sumie co za różnica ;) Pozdrawiam

i jeszcze jedno, jak się ludzie kochają lub są sobą zafascynowani a nie tylko "rozdziewiczają" to emocje biorą górę i nie trzeba zawsze tak wszystkiego kawa na ławę. No chyba że dziewczynka ma 15 lat i sama nie wie czy jest gotowa i i to ma być taki sygnał żeby był bardziej delikatny. Ale w takim układzie to w ogóle odradzam seks.

Gość Do Madusia18
Dziewczyno, zastanów się nad sobą! Dorośnij a dopiero potem bierz się za facetów. Czytałem twoje wypowiedzi na innych topicach i widzę, że na razie powinien wystarczyć ci sex na tym forum! Dziewczyno ty nawet 18-stu lat jeszcze nie masz! Do książek i uczyć się a nie marnotrawic czas!