Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka3456

Dziewczyny i kobietki co byście zrobiły?????

Polecane posty

Gość myszka3456

Witam Was drogie panie....wczoraj wychodzę z łazienki i siadam na kompa a tu zupełnie przez przypadek widze w historii przeglądania mój MĄŻ zawędrował do sympatii-klikam i oczu niemogę nadziwić-pełne konto,zdjęcia,opis:szukam:miłości,przygod,przyjażni...potem szok,cisza-on wchodzi do pokoju a ja spojrzałam na niego wstałam i dałam mu plaskacza,potem wyrzuciłam z szafy wszystkie jego rzeczy,buty,itp i kazałam sie mu wynosić.Jednym słowem awantura, a mój mąż ze stoickim spokojem twierdzi że on chciał tylko sprawdzić czy ma powodzenie u kobiet.Teraz przynajmniej wiem,na czym stoję i wszystkie moje wcześniejsze podejrzenia zostały rozwiane,na wszystko znalazłam wytłumaczenie,wszędzie zmienił hasła,ciągle coś wyłaczał jak wchodziłam do pokoju.Powiedzcie mi prosze czy ja zwariowałam czy wy też zachowały byście się podobnie??????

Gość asdsadsadsa
Prowokejszyn :)

Gość Maalinaa
A co w tym zlego, ze sobie pogada w necie? Kobitki, robicie za duzo szumu wolol takich rzeczy. Noooo, rzeczywiscie mi powod do rozwodu. Widocznie nie masz wiekszych zmartwien! Ale na miejscu twojego meza czulabym sie pilnowana, kontrolowana, sledzona, ani odrobiny prowatnosci!!! Nikt normalny tego nie wytrzyma.

Gość tissue1
Jesli to nie prowokacja, to gratuluje, zrobilabym to samo:D

Gość zrobiłabym tak samo
skoro ma zone to na jaką cholere szuka sobie w necie baby :O...i jaki wstyd,ktos znajomy to znajdzie to zaraz plota po całym miescie sie rozniesie ze masz takiego przygłupa za męża co kochanki w necie szuka :O:O...taki facet to śmiec a smieci trzeba wyrzucać..

Gość jak wyżej
"Jesli to nie prowokacja, to gratuluje, zrobilabym to samo " Popieram :) Bardzo dobrze zrobiłaś żarty czy nie , ale dla mnie to oznacza zupełny brak lojalności.

Gość Maalinaa
"...skoro ma zone to na jaką cholere szuka sobie w necie baby.." Nooooo wlasnie:) I tu chyba jest pies pogrzebany. Ale zamiast sie obrazac, wyrzucac z domu, wyzywac od dziwkarzy, to moze warto sie zastanowic, czego on szuka. Jak czegos szuka, to widac czegos potrzebuje. A jak czegos potrzebuje, to widac jest to mu potrzebne. Wnioski?

Gość tissue1
le zamiast sie obrazac, wyrzucac z domu, wyzywac od dzi**arzy, to moze warto sie zastanowic, czego on szuka. Jak czegos szuka, to widac czegos potrzebuje. A jak czegos potrzebuje, to widac jest to mu potrzebne. Wnioski? Wnioski sa takie, ze gebe ma od tego, aby jej uzywac i gdyby mu zalezalo na zonie, to by z nia porozmawial, a nie zakladal po kryjomu konta na sympatii, aby sobie podupczyc na boku.

Gość Maalinaa
a wiesz, co to zwiazek przyczynowo-skutkowy?:):):):)

Gość jak wyżej
Maalinaa ----- ale dlaczego dziewczyna ma szukać winy w sobie ?? Chyba żartujesz. Twoje myślenie przypomina mi coś w rodzaju " kobiety są bite przez mężów , bo widocznie na to zasługują " . Typowo polskie myślenie :( Czasami niestety trafia się na takich facetów i nie ma w tym żadnej winy u kobiety. Ludzie litości.

Gość Maalinaa
tissue1 - a od kiedy pogaduchy w necie od razy swiadcza o dupczeniu na boku?

Gość jak wyżej
"a od kiedy pogaduchy w necie od razy swiadcza o dupczeniu na boku? " Tylko , że to nie były pogaduchy ale swego rodzaju oferta " szukam miłości, przygód ... " i to świadczy o braku lojalności i uczciwości. Koleś jest żałosny.

Gość myszka3456
To żadna prowokacja-to właśnie moje życie,przykre ale prawdziwe.Niepisałam o tym wcześniej że moj wspaniały maż dzień w dzień zneca sie nade mną psychicznie,jestem ciagle upokarzana,wyzywana,i obrażana wsród opinii publiczej...to niejest normalne i dlatego postanowiłam to wszystko zakończyć,wolę żeby mo synek miał jednego rodzica ale normalnie się wychowywał a nie wsród samych wulgaryzmów i obelg kierowanych codziennie do mnie.

Gość Maalinaa
Niewiele masz jak widac do powiedzenia. Oceniasz, nie podajac wyjasnienia swojwej oceny. Bardzo wygodne pojscie na latwizne. Pozdrawiam

Bardzo wygodne pojscie na latwizne. a znasz niewygodne pojscie na latwizne? :-) ocenilem temat jednoznacznie, a Twoje wpisy, no coz, nie trzeba wiele kombinowac by zobaczyc ich sprzecznosc ;-)

To żadna prowokacja-to właśnie moje życie,przykre ale prawdziwe.Niepisałam o tym wcześniej że moj wspaniały maż dzień w dzień zneca sie nade mną psychicznie,jestem ciagle upokarzana,wyzywana,i obrażana wsród opinii publiczej...to niejest normalne i dlatego postanowiłam to wszystko zakończyć,wolę żeby mo synek miał jednego rodzica ale normalnie się wychowywał a nie wsród samych wulgaryzmów i obelg kierowanych codziennie do mnie. taaa, jasne, zadna prowokacja! :-)

Gość Maalinaa
Myszko - nikt nie ma prawa cie obrazac. I nie powinnas na to pozwalac. Ale czym innym jest niewlasiwe zachowanie twojego meza wobec ciebie, a czym innym buszowanie w sieci. Tu kazdy powinien miec prawo do realizacji tego, czego potrzebuje. Tak uwazam. I mam do tego prawo. I jeszcze raz podkreslam, rozmowa w necie nie jest zdrada, ani do zdrady wcale nie musi doprowadzac. A przeszukowanie archiwum partnera, meza, sledzenie, sprawdzanie co robi, jest obrzydliwe.

Gość jak wyżej
Maalinkoo ----- czytanie ze zrozumieniem to jak widać bardzo praktyczna umiejętność "...siadam na kompa a tu zupełnie przez przypadek widze w historii przeglądania mój MĄŻ zawędrował do sympatii-klikam i ... "