Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrrrik

Ktoś to rozumie?

Polecane posty

Gość Patrrrik

Mam bardzo dziwny problem i proszę o wytłumaczenie go. Bo ja chyba głupia jestem skąd u tych ludzi taka nienawiść do rudych włosów. Uważam sie za wmiare atrakcyjną dziewczynę jestem wysoka szczupła ale mamjednąniespotykaną rzecz włosy jedni mówią że rude dla mnie to złoty blond przynajmniej pod taką nazwą widnieją w katalogach farb do włosów. Ja w dzieciństwie nienawidziłam wswoich włosów teraz uważam ze śąwyjątkowe grube długie zdrowe. Poprostu do nich dojrzałam i jeszcze jedno nie mam piegów. Ale nierozumię rodziny męża mój mąż moja teściowa i babcia męża od stony matki mają urode jesieni dużo piegów i włosy blond ciemny z miedzianymi refleksami. Od kogoś kto znał babcie męża z młodych lat twierdzi że była ruda jak wiewióra później jak stała się starsza ciągle farbuje włosy na inny kolor. Najbardziej boli tą kobiete ze babka męża z moją teściową ciągle naskakują na mnie, że jestem taka brzydka i mam straszne włosy. Czy olać sobie tą sprawe czy im wygarnąć i jak to zrobić. Najbardziej boli mnie fakt gdy miała się narodzić nasza córka największym problemem był fakt czy nie będzie ruda ja bym tam chciała aby miała moje włosy powiem szczerze ale bez piegów tak jak ja. Urodziłą się czarnulka po moich dziadkach od strony taty i dziadkach od strony męża ojca. Proszę o wytłumaczenie tego bo ja nie rozumią z kat u nich ta nienawiść.

Gość Patrrrik
a pozatym twardo twierdzą że nie było u nich w rodzinie rudego

Ale beznadziejna jest rodzina Twojego męża, nie lubie takich płytkich osób :o na Twoim miejscu bym tak sobie nie pozwoliła dogadywac i zjechałabym je równo, dowal im cos na temat ich urody a sie odczepią i uwierz w siebie o na pewno nie jesteś brzydka ;)

Gość echheh
masz na pewno niesamowity typ urody... ja sie farbuje na rudo a niektorzy ( rodzina meza) nie docieniaja takiego rzadkiego koloru wlosow. jezeli dobrze zrozumialam to masz wlasnie ten najradiej wystepujacy oddziec rudego ktory ma pozniej 1% populacji ludziej ech co ja bym dala za takie wlosy ;)

Gość bllllalllaaa
możliwe , ze po prostu zazdrość :) ja tez mam rude, ale niestety musze sie farbować :(

Gość bllllalllaaa
jak Ci dogadają , ze u nich w rodzinie nie było rudych to powiedz : "z prawego łoża to może i nie było... " :P

Gość upuupupu
olej to niz zinaj sie do poziomu tych ludzi!!!! poza tym na twoim miejscu ja bym w ogole nie chciala byc z kontakcie z takimi osobami! szanuj sie kobieto, nie zadawj sie z gownem, bo co ty tam chdozisz w ogole? jak widziz ze ci ludzie sa tacy chamscy, wulgarni, beznadziejni, po co ty tam do nich chodzisz ???????

Gość upuupupu
nie zniżaj się do ich poziomu*

Gość Patrrrik
jejku wkońcu znalazłam topik, długo mnie nie było ale już jestem. To prawda w swoim życiu widziałam przelotem może jakieś dwie trzy dziewczyny z takim kolorem na głowie wydaje mi się że były naturalne ale ja nikogo nie znam bliżej co by był obdażony takim kolorem. A pozatym niedawno teściowa stwierdziłą że złoto jest paskudne więc nie ma takiej możliwości aby jej się włosy podobały bo one są jak złoto.

Gość Patrrrik
A może czyta go ktoś co ma takie piętno na głowie?

Gość Patrrrik
Nikt nie ma więcej pomysłów jak radzić sobie z "dziwnymi" ludźmi???????????

Gość Patrrrik
ooo

Gość Patrrrik
nikt................................

Gość Macfan
Jedyne wyjście, to olanie takich ludzi. Brak reakcji z Twojej strony sprawi, że po jakimś czasie im się znudzi. Niestety pełno takich zawistnych osób. Najważniejsze, aby nie brać sobie ich uwag do serca, choć wiadomo, że to czasem trudne.