Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anio ciemnosci...

TVN Style.Pilne pytanie...Ważne

Polecane posty

Gość Anio ciemnosci...

Dziewczyny, w tym tygodniu ogladalam po poludniu program na Twn Style...Nie pamietam ani ktorego dnia, ani tytulu programu, ale goscmi prowadzacej byly osoby, kryore pokonaly raka...Wypowiadal sie takze chlopak ktory mial raka jader...jezeli ktoras z was to ogladala i pamieta tytul, to prosze niech mi go napisze...Moze gdzies znalezc ten odcinek

Gość saSaqsASasASas
pewnie " miasto kobiet "

Gość novella
Miasto kobiet, albo "kobieta na zakręcie", a kto to prowadził?

Gość saSaqsASasASas
jeżeli prowadziła Młynarska ablo Marczuk-pazura to miasto kobiet

Gość Miasto kobiet
prowadzi Młynarska i Marczuk-Pazura.

Skupilam sie bardziej na wypowiedzi chlopaka...Mowil on o swoich przejsciach, chorobie...Mial raka jader...Moj facet od dwoch miesiecy ma identyczne objawy jak chlopak ktory byl w tym programie...Bylam nim tak zahipnotyzowana, tym co mowil ze nie zwracalam na nic uwagi..Pamietam jedynie ze w studiu byl stolik, po jednej stranie prowadzaca(albo dwie), na drugiej kanapie dwie kobiety i ten chlopak.Opowiadali o swojej walce z rakiem.Moze ktos to ogladal

Gość Miasto kobiet
To napewno miasto kobiet, też oglądałam. Jutro do południa, nie wiem dokładnie o której, jest powtórka

Gość Miasto kobiet
tzn powtórka akurat tego odcinka, który takie wrażenie na tobie takie zrobił. Ja też bardzo lubię ten program:)

Dzieki dziewczyny..Znalazlam.To "Miasto Kobiet" odcinek "Czy można polubić swój nowotwór" odc. 13 teraz musze go gdzies znalezc zeby jeszcze raz obejzec, lub chociaz fragmenty

Gość Miasto kobiet
naprawdę w niedziele jest [powtórka przed południem, o 11 chybva

Gość zrobiłabym tak samo
jak znajdziesz to wrzuć to tutaj...tez chętnie obejrzę...

jeśli chłopak ma podejrzenie, to może bardzo prosto sprawdzić. Jeśli jądra mają jakieś wybrzuszenia , nierówności trzeba koniecznie do lekarza urologa i badania krwi. Trzeba też uważać by nie wpaść w to co sdudenci medycyny. Ucząc się o chorobach znajdują objawy u siebie.

Moj X wogoel czegos takiego nie podejzewa...Ja obejzalam ten program i mi to przyszlo do glowy...Chlapak wystepujacy w programie po prostu mowil o dokladnie tych samych objawach, ktore ma moj chlopak...O objawach jakie mial zanim zdjagnozowali raka... U mojego zaczelo sie od bolu jadra, pozniej obu...Myslelismy ze moze wiecie...wzmozony poped seksualny...Ale okazalo sie ze nie, pozniej strasznie zaczely bolec go plecy, dol plecow, szczypal go siusiak przy sisianiu...Lekarz zdjagnozowal zapalenie nerek...bral antybiotyki...w nocy budziley go straszne bole, lekarze stwierdzili ze kolka nerkowa i ze ma piasek w nerkach...Ciagle antybiotyki, kroplowka przeciwbolowa itp. mial robione usg nerek...niby nic nie wykazalo, ale lekarze i tak twierdzili ze piasek...terz bylo dwa tyg. juz ok, a wczoraj znow zaczelo go strasznie bolec...do tego mowi ze wydaje mu sie ze jedno jadro ma wieksze, tzn obrzekniete.... o tych samych objawach mowil chlopak w programie, dlatego mi sie przypomnial...Musze go obejzec jeszcze raz...