Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UWAGA PYTANIE

Czy zdarzyło wam sie......???

Polecane posty

Gość UWAGA PYTANIE

ze mezczyzna powiedzial wam, ze nic z tego nie bedzie, a pozniej los sie odwrocil? jesli tak to jak do tego doszlo? dalyscie sobie spokoj czy walczylyscie w jakis sposob??

Gość xxxxxxxxyyyyyyyyyyy
mi się zdarzyło, że ja to powiedziałam a jak się okazało wyszło potem, że byliśmy razem

Gość UWAGA PYTANIE
Aha ;) ale piszesz w czasie przeszlym, nie ulozylo sie wam?

Gość xxxxxxxxyyyyyyyyyyy
powiedzmy, że się ułożyło i jakoś do dziś się układa tylko ze to juz nie to samo i czuje ze to powoli dobiega końca

Gość UWAGA PYTANIE
rozumiem

Gość UWAGA PYTANIE
ktos jeszcze...??

Gość dorotaaaa6ytr45
mi sie to zdarzylo wczoraj najpierw mnie zucil a po 5 minutach stiwerdził ze cofa co powiedzial bo mial zawahania. popapraniec emocjonalny

Gość jfskfhjodsa
moj obecny mąż powiedział mi, że traktuje mnie jak koleżankę :D, oczywiście od razu poczułam, że chciał to inaczej ujść, ale jakoś tak mu wyszło i tego samego dnia byliśmy już parą ;)

Gość mi sie tak darzylo
ale to ja tak powiedzialam.mialam faceta a ktos inny o mnie zabiegal,powiedzialam mu ze nie da rady,ale minelo troche czasu,z facetem sie rozstalam i nasze drogi sie spotkaly:)

Gość marta mm
tak 2 razy a teraz jestesmy malzenstwem i mamy wspaniala corke jesli wiesz ze to ten jedyny to walcz o niego

Gość UWAGA PYTANIE
Marta Mm wydaje mi sie, ze to wlasne ten...... ale na poczatku kidy cos sie zaczynalo to ja powiedzialam mu ze nic z tego nie bedzie, pozniej zrobil on to samo taka zabawa w kotka i myszke wiec chcialabym walczyc jak mowisz, ale nie wiem czy to ma sens..... chcielismy sobie kogos poszukac, jemu sie udalo, ale dawal mi znaki, ze moze cos a jak przyszlo do konkretnej rozmowy to ze nic z tego chyba lepiej zapomniec tyle ze to nie jest proste.......