Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szlag.lko

Wrazenia po Therm Line II

Polecane posty

Gość szlag.lko

interesuje mnie czy ten srodek naprawde dziala?? jestem wlasnie po 2 pierwszych tabletkach i narazie zadnych skutkow ubocznych:)

Witam! Ja brałam therm line II przez jakiś czas, ale zero efektów, ale slyszałam i czytałam, że niektórzy chudną, zależy od organizmu. Poza dietką nic nie ćwiczyłam, więc może dlatego waga nie spadła ani grama. Chociaż w ulotce jest napisane, że ćwiczenia nie są wymagane. Pozdrawiam i życzę chudnięcia. Może tobie się uda:)

Gość szlag.lko
ddzieeki za odpowiedz:) moze ktos jeszcze sie wypowie moze komus pomogl?

Gość czakalaka
Witam, tez zakupilam Therm Line II i niestety nie cwiczylam w czasie brania kapsulek, i efekt byl zerowy, ma jeszcze jedno opakowanie i teraz czekam na ladniejsza pogode i zaczne biegac i dalej brac, moze beda lepsze efekty

Gość szlag.lko
czyli wychodzi na to ze TLII daje efekty wraz z cwiczeniami i tylko wtedy gdy jest wspierany przez diete:))

Gość czakalaka
do tego mam jeszcze CLA z zielona herbatą, tylko tez sie wstrzymałam z braniem bo nie cwicze na razie, 3 lata temu biegałam bez zadnych wspomagaczy odchudzania i efekty byly rewelacyjne, mimo tego ze nie biegalam systematycznie, nie stosowałam zabojczej diety,jedyne co to smarowałam sie balsamem wyszczupalajacym Vichy Lipometric

Gość szlag.lko
tez uwazam ze wfekty TLII napewno daje i inne wspomagacze ale w polaczeniu z cwiczeniami..

Gość czakalaka
nio popieram, systematyczne cwiczenia i kapsulki therm line i efekt murowany, na innych forach piszą ze poprawia przemiane materii i to juz wspomaga odchudzanie, bez cwiczen, ja tam juz nie moge sie doczekac wiosny, a w ogole szlag.lko bierzesz te kapsulki i cwiczysz ?

Gość heroimka
Therm Line jako substancję czynną zawiera kofeinę, czyli pozwala ćwiczyć dłużej... Ot, taka magia. Każdy organizm inny, ale zasady biochemii takie same dla każdego.

Gość czakalaka
i L-karnityne :) ktora tez pozwala cwiczyc dluzej, zasady biochemii takie same tylko nie dla wszystkich przebiegaja prawidlowo tak samo z fizjologia, niektorym jest latwiej schudnac niektorym o wiele trudniej

Gość kami6
poco zakladasz kolejny watek,skoro sa juz 3 na ten temat

Gość heroimka
W tym przypadku najpierw zajebałbym się "naprawieniem" organizmu, a dopiero potem łykała suple ;). A wystarczy tylko kupić sobie rolki albo rower. Zapisać się na kurs wspinaczki, na nurkowanie... Eh. Ale lepiej się łudzić i żreć tabletki...

Gość czakalaka
heroimka oczywiscie ze najpierw nalezy zajac sie "naprawa" orgranizmu, nie dla wszystkich takie suplementy sa wskazane, oki, ja sama sie nie łudzę i nie "żrę" tych tabletek non stop nic nie robiąc, prowadze aktywny tryb zycia, rower to dla mnie chleb powszedni bo poruszam sie nim gdzie tylko da, no i nie tylko rower, tenis, cwiczenia gimnastytczne, a takie suplementy traktuje jako "odtłuszczacze" wspomagajace utrzymanie prawidłowej wagi np. po zimie, kiedy aktywnosc fizyczna jest mniejsza, wszystko jest dla ludzi, tylko w granicach rozsadku

Gość upik jupik
upupupupupupup