Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 艣luz w kale

艣luz w kale

Polecane posty

Go艣膰 艣luz w kale

Witam! od tygodnia zauwazylam sluz w stolcu! tzn wczesniej tez byl ale minimalne ilosci, raz sie pojawial a raz w ogole go nie bylo! jednak od tygodnia jest go sporo, nawet przewaga sluzu niz kalu, wyprozniam sie normalnie raz dziennie, czasami (w ciagu tego tygodnia) przy wyproznianiu odczuwam bol w jelitach jak przy biegunce! czym to moze byc spowodowane? dodam ze 3 tygodnie temu przez tydzien bralam antybiotyk Forcid na angine, lecz stosowalam lek oslonowy!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 艣luz w kale
dodam ze ostatnio zauwazylam ze mimo iz jem tyle samo a naawet wiecej schudlam 1 kg w ciagu 2 miesiecy, moze to ma zwiazek jakis

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 heh he eh
he he dobre a co niby ma ginekolog do ka艂u. Mozesz mie膰 zapalenie jelita to dosy膰 powa偶ne wi臋c nie zostaw tego tak.Radze i艣c najpierw do lekarza rodzinnego porobi膰 podstawowe wyniki, nast臋pnie lekarz rodzinny b臋dzie wiedzia艂 co dalej robi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 -------------------
a masz bia艂y nalot na jezyku? moze to grzybica, pod tych antybiotykach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艣luz w kale
nie zwrocilam uwagi na bialy nalot, teraz spojrzalam i moze jest troche z tylu jezyka :)! troszke mnie pobolewa w lewym boku pod zebrami, ale pewnie gdybym teraz nie myslala wciaz co mi jest nie zauwazylabym tego! moze ta byc cos powaznego np, rak? mam 24 lata

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艣luz w kale
moze ktos mial cos podobnego?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Liliana00077
Noo niestety ja te偶 zauwazy艂am bia艂y 艣luz w kale i to ca艂kiem sporo go jest czasami, czasami pojawia si臋 co艣 takiego bia艂ego jak ziarnko grochu. Nie wiem co to jest. Z pocz膮tku wydawa艂o mi si臋, 偶e co艣 zjadlam nie tak i mi nie przetrwai艂o, czy co艣... ale teraz ju偶 przestaje tak my艣le膰.. nie mam poj臋cia. Nie chudn臋. Mam sta艂膮 wag臋. Jem tyle co zawsze.. . P贸jd臋 do lekarza, bo i tak mam zrobi膰 badania og贸lne, ale my艣la艂am, 偶e bez ka艂u si臋 obejdzie, ale widz臋 偶e nie... . A jak u Ciebie? zrobila艣 badania? Co Ci lekarz powiedzia艂 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Liliana00077
W zasadzie to nie wiem, czy to jest 艣luz, boo 艣luz tez by艂- przezroczysty... a teraz to taka bia艂a wydzielina, dok艂adnie bia艂a... na kale... .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
witam typowe objawy grzybicy jelit. pozdrawiam

Udost臋pnij ten post