Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nojakjkj

__jak się używa gąbek do nakąłdania podkładu?__

Polecane posty

Gość nojakjkj

dzisiaj ide na imprezę i chciałabym sie ładnie umalowac. Kupiłąm gąbki, ale nie wiem, jak ich użyć. podkład na gąbke i potem na twarz? Czy na twarz, a rozsmarować gąbka? Jak to sie robi?

Gość gąbki są do d
nie używaj gąbek, zwłaszcza jeżeli chcesz to robić bez przećwiczenia pierwszym razem na imprezę paluchem to robić najlepiej, bąbki są dobre do makijażu scenicznego i do zdjęć

Gość Magdalena___20
Podklad mozesz naniesc na gabke jak i bezposrednio na twarz. Nastepnie rozetrzyj gabka podklad na skorze.Najlepiej zacznij od czola, przesuwajac sie ku podbrodkowi. Choc ja jestem bardziej zwolenniczka nakladania podkladu opuszkami palcow. Wtedy jest latwiej do miejsc nieosiagalnych i uniknac smug. Podkład starannie wcielamy w skórę, zwłaszcza w najbardziej zdradzieckich miejscach: wokół skrzydełek nosa, przy linii włosów i na styku policzków z szyją.

Gość suswillo
ja wpadłsam w manie pedzli do malowania,kupilam tez do pudru i wiecie ze jest calkiem niezle?? tylko pozniej poprawiam na sincach pod oczami i pojedynczych pryszczach,ale pedzel ogolnie ladnie naklada puder:D

Gość soczeksoczek1
Od dłuższego czasu używam gąbki do makijażu z Annabelle Minerals. Bardzo ładnie nakłada podkład. Wszystko wygląda bardzo naturalnie https://www.eshopannabelle.com/pl/akcesoria-d o-makijazu/240-softie-l-gabka-do-makijazu.html

Gość ketlocia34
Jeśli chodzi o akcesoria do makijażu to zdecydowanie moim faworytem jest gąbeczka z Annabelle Minerals. Dostałam ją pół roku temu od mamy na urodziny i początkowo byłam sceptycznie nastawiona bo zawsze używałam mojego beauty blendera. Jest troszkę mniejsza ale to mi nie przeszkadza w nakładaniu podkładu i co najważniejsze mimo codziennego mycia nie ma ubytków. https://www.eshopannabelle.com/pl/12-akcesoria-do-makijazu