Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiunia............

niewinny romansik na boku.........

Polecane posty

..nie wiem co robić. mam męża, 7-letniego syna i jestem w ciąży.......a wdałam sie w romans z żonatym mężczyzną..... Co prawda.............to tylko rozmowy telefoniczne...ale za to kilka razy dziennie........ Mysle ,że nie robię nic złego.A wy jak myslicie?

Gość blady gość
rób jak chcesz jesteś dorosłą nie mi oceniać skoro nie wiem wszystkiego dla czego tak robisz

Gość mysliciel42
zmien numer telefonu albo faceta

Gość brunia
Jezli w grę wchodzą dzieci to ja bym się wycofała:( Takie sytuacje zazwyczaj nie koncza sie najlepiej...

oczywiscie ze to juz pierwsze kroki do zdrady.... jeszcze sie tym chwalisz jestes na najlepszej drodze zostac zdzira... (o ile nia juz niejestes)...

Gość niunia0000
kasiunia wiesz co dla nas kobiet rozmowy tel. czy na gg to nie romasik ani zdrada ale okiem faceta to zdrada. faceci mysla ze im wszystko wolno a nas zawsze trzymaja pod kluczem i kontroluja

dzięki..... w sumie to ja zaczęłam te rozmowy.przypadkiem .pisałam do zupełnie kogos innego ..pomyliłam nr. i tak to sie zaczęło..... Ale faktycznie lepiej zakonczyc:(

Gość brunia
Ona prosi o rade a nie odp.typu zapytaj meża lub ja nie wiem co Ci doradzić. Jezeli nie wiecie co odp to nie bierzcie udzialu w dyskuje..

jeśli to kontrolujesz, nie ma w tym uczuć, ale zabawa, nie zagraża to Twojemu związkowi, to dla mnie jest to jeszcze w sferze flirtu, a nie zdrady ale piszę RACZEJ, bo nie siedzę w Twojej głowie, a od tego wiele zalezy

...w sumie tlyko rozmawiacie ale z drugiej strony sama uwazasz,ze to zdrada wiec zakoncz ta znajomosc chyba,ze chcesz miec romansik:P

dzięki.przekonaliście mnie......... W końcu mogły by ucierpieć dwie rodziny.......:)

jak juz pisalem to pierwsze kroki.....nawet nie spostrzezesz a rozmowy beda coraz smielsze , bariery zaczna padac jedna po drugiej a potem to juz tylko kwestja spotkania i lampki wina .......

Gość brunia
A co Ci podpowiada intuicja? Jak dlugo z nim chat-ujesz? Na chwile obecna pewnie to jeszcze nic powaznego i myslisz sobie a czemu nie,przeciez to tylko przyjaciel ktory odciaga mnie od monotoni,mamy wspolne tematy,doradza mi,jest w podobnej sytuacji do mnie itd..ale to wszystko bedzie progresować i bedzie coraz glębsze,no chyba ze kotrolujesz to wszystko,a z mezem jestes szczesliwa i nie ma szans zebys go zostawila tylko poprostu podoba Ci sie taki flircik,to juz sama musisz sobie odp na kilka pytan.. Nie mniej jednak pamietaj o dzieciach!!!

Gość znoowu
nie ma niewinnych romansików każdy nawet najmniejszy romansik spowoduje w twojej psychice jakąś destrukcję uczuć do męża, a więc będzie ci coraz mniej fajnie z mężem...zabijaj dalej w ten sposób dobre uczucia do męża, i dalej sobie zaciemniaj oczy uważając że jak mąż nie wie to nie ma złego wpływu na twoje małżeństwo...zapewniam cię że to ma wpływ i w rezultacie to ty zaczniesz się czuć nieszczęśliwa w małżeństwie, w rodzinie ,ze swoimi dziećmi...nawet jak mąż się nie dowie...i tak konsekwencje dokopią tobie...dla dupka żonatego utracisz swoją zdolność do bycia szczęśliwą z mężem i dziećmi. O swoje szczęście w małżeństwie należy dbać poprzez wierność, zachowasz wierność to i zachowasz miłość i swoje szczęście....to tak działa

"nie ma niewinnych romansików każdy nawet najmniejszy romansik spowoduje w twojej psychice jakąś destrukcję uczuć do męża" bez przegięć :D

Gość brunia
popieram znowu...chociaz potrafie Cie zrozumieć. Ale pamietaj ze nie zawsze jest kolorowo w małzenstwie,co by bylo jakby kazdy tak uciekał od problemow i szukal szybko ukojenia u boku drugiego.. Zwiazalas sie z mezem na dobre i na zle(macie kochanego bombla i teraz drugiego w drodze) sprobuj z meżem porozmawiac na tematy o ktorych tak swietnie dyskutuje Ci sie z "?" powiedz mu co Cie trapi,co chcialbys zmienić w waszym zwiazku itd a napewni sie uda...

Dziekuję..............:)

Gość mysliciel42
tak naprawde to chyba dosc banalny problem

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Jasne,że banalny.zwłaszcza jak się jest zoną faceta który się w to wkręcił.............życzę żeby każdy przezył na sobie cos takiego.////ja juz wiem jak to smakuje